КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 1

• 64 816
  • 738
  •   2
Отговори
# 630
# 631
  • София
Ами, много си е готино предаването! (Поне отделни епизоди, де. И - разбира се - зависи от участниците. Приятна премиера на есента беше.)
За онова с врящата река - абс.в стила на КДЗ бе най-шантавият отговор, даже тъй и изразен: "Се готви". Бях за него.

# 632
Пак Краси и Стаси Joy Trollface

# 633
  • Sofia
Все едни и същи 😤

# 634
  • Разпиляна във въображението
Общо взето гледам, че повечето участници са такива, които са водещи на предаванията по телевизията. Предполагам, че е с цел промоция.

# 635
  • София
Да се надяваме, че като отпочнат всичките заложени "реалки" - ще има нови съучастници с капитаните и ще излязат от рекламния модел: "ама тя носи 100 гривни по ръцете си".

# 636
Ами те си казаха (написаха), че първата седмица ще е по-специална. В смисъл, промотиране на новите предавания, които ще тръгват по бтв.

https://btvnovinite.bg/bulgaria/specialna-sedmica-na-koj-da-znae … -9-septemvri.html

# 637
  • София
Може би символично ще се окаже участието на Кънчев на 13-и, петък. Да видим за кого/кои двама ще е фатално...

# 638
Да залагаме ли кой отбор ще победи утре? Wink

# 639
Аз някак все към отбора на Пъдев ме влече.

# 640
Имам чувството, че Пъдев знае предварително отговорите на някой въпроси...

# 641
Аз пък по принцип не съм за никой отбор. Някак общо се забавлявам, на всички тях. Възприемам ги като едно цяло, като е някаква подробност кой точно ще спечели в съответната вечер Grinning

# 642
Имам чувството, че Пъдев знае предварително отговорите на някой въпроси...

А аз съм се питала за Милица. Все доста подготвена Simple Smile В, което няма лошо.

# 643
  • España
Аз пък по принцип не съм за никой отбор. Някак общо се забавлявам, на всички тях. Възприемам ги като едно цяло, като е някаква подробност кой точно ще спечели в съответната вечер Grinning
И аз така ! И Милица , и Пъдев са ми приятни , понякога , заради гостите , симпатизирам или на единия , или на другия отбор. Като вчера примерно заради Боряна Братоева , стисках палци на отбора на Милица .

# 644
Направо да си играят без гости най-добре. Понякога заради гостите не го гледам. Например с баба Дешка. Тая не мога да я дишам. Не знам защо толкова ме дразни. Или някоя фръцла дето се прави на важна.

Общи условия

Активация на акаунт