☃️ 🎄 ❄️ Започва радостта голяма, декември е и време не остана (тема 7 /януари 2024г.)

• 40 670
  • 768
  •   1
Отговори
# 150
Аз измислих сама комплект за изписване с дрешки от H&M - боди с дълъг/къс ръкав, рокля с дълъг ръкав, чорапогащник, жилетка, едни терлички, тънка вълнена шапка и одеало от мерино. За 2 мин от вратата на болницата до колата даже и без бодито отдолу може да мине, ескимосът е излишен за изписването при нас, но съм взела и такова. По-скоро се притеснявам, че ще се изгуби в тях, всички са 56 размер. Взела съм един комплект от боди и ританки в багажа за всеки случай, който се води 50.

# 151
аз взех от НМ един комплект от боди и плбшен гащеризон 50 размер за да нее като сестра и да потъва в тях , те Нм са и уголемени. Отроде едно дебеланско одеяло с панделка от сестра и , и шапка Simple Smile

# 152
Вече се усещам все едно са ме били с камъни,  а принципно изобщо не съм капризна и спя на каквото има (дори на стол ми е било по -удобно).
За раждането имам колебания между Вита при Китанова и Шейново при Вецев и то най-вече заради собствената си лиготия. В Шейново неонатологията е плюс, но има доста негативи за мен и оттам ми идва колебанието. Вчера обаче като се чух с Китанова, тя категорично отсече да заминавам в Шейново, защото ако тръгне раждане, неонатологията е по-добра за по-рано родено бебе.
Ти при Вецев ли си? Кога ти е терминът?

Аз лежах там 33+34 г.с. Разбирам те за леглото! 😁 И ти ли ще раждаш при доктор Вецев? ☺️

# 153
и аз ще раждам при Вецев второ бебе , искам да ти кажа че в момента вероятно лежиш в рискова бременност и там е потрес ( за собственната ти лиготия говоря ) но в родилното нее така Simple Smile Там и баните са нови и стаите. Аз хич не мога да спя на каквото и д е но там ми беше удобно ( не че спах де )
Аз не бих отишла в Вита поне ако ще да неее шейново нямаше да е вита със сигурност . Нещо друго но не и вита. В момента се чувствам още раздвоена лично за Вбаг, макар че аз не мога грам да трая болката от контракциите и това психически не ми влияе добре опитах предния път и минахме на секцио и сега пак ме е треснала същата схема. Всеки луд с номера си. Но имам още време да помисля де.

# 154
Вече се усещам все едно са ме били с камъни,  а принципно изобщо не съм капризна и спя на каквото има (дори на стол ми е било по -удобно).
За раждането имам колебания между Вита при Китанова и Шейново при Вецев и то най-вече заради собствената си лиготия. В Шейново неонатологията е плюс, но има доста негативи за мен и оттам ми идва колебанието. Вчера обаче като се чух с Китанова, тя категорично отсече да заминавам в Шейново, защото ако тръгне раждане, неонатологията е по-добра за по-рано родено бебе.
Ти при Вецев ли си? Кога ти е терминът?

Аз лежах там 33+34 г.с. Разбирам те за леглото! 😁 И ти ли ще раждаш при доктор Вецев? ☺️

При Вецев се следя от самото начало, термин 12.01. ☺️ Докато лежах в отделението за задържане се запознах с много мами, които вече бяха родили и им ходих "на гости" на долния етаж в родилното и бяха доволни. В крайна сметка 3-5 дни все ще ги издържим, само да са добре мъниците. 😁 ❤️

# 155
и аз ще раждам при Вецев второ бебе , искам да ти кажа че в момента вероятно лежиш в рискова бременност и там е потрес ( за собственната ти лиготия говоря ) но в родилното нее така Simple Smile Там и баните са нови и стаите. Аз хич не мога да спя на каквото и д е но там ми беше удобно ( не че спах де )
Аз не бих отишла в Вита поне ако ще да неее шейново нямаше да е вита със сигурност . Нещо друго но не и вита. В момента се чувствам още раздвоена лично за Вбаг, макар че аз не мога грам да трая болката от контракциите и това психически не ми влияе добре опитах предния път и минахме на секцио и сега пак ме е треснала същата схема. Всеки луд с номера си. Но имам още време да помисля де.

А Вецев подкрепя ли те за вбак? Мен категорично ме отряза и това ми е също една от основните причини да търся друго място.
Лежа във Вип- на третия етаж, исках да съм сама в стая. И със секциото бях тук, през 3 стаи от сегашната.

# 156
А някой да е имал хематом след секциото...днес на ехографа преди изписването ми казаха че имам много малък хематом от плацентата останал ...външно не се вижда...тази,която ме гледа каза най вероятно ще ти пуснем една банка окситоцин...(ооо какъв ужас неща да чуя за тоя окситоцин...докато ме раздвижат реях от него...)после дойде един доктор погледна ме и вика...не ти трябва нищо ...повече разходки и като почнеш да кърмиш бебето от контракцийте ще се резорбира...е аз нали цедя тая помпа не играе ли същата роля...

# 157
ти кога си раждала преди това ? Вецев ме навива за вбаг даже не само че ме подкрепя. НО при мен ще са 2.3 месеца от предно секцио и шева или как там му се вика на български е много дебел и хубав ( тоест няма риск от изтъняване ) вероятно си има всякакви причини в които някой да подкрепя друг не. Една позната също не я подкрепи тя беше с секцио 1.11 месеца и не я подкрепи каза че не е ок за нея

# 158
ти кога си раждала преди това ? Вецев ме навива за вбаг даже не само че ме подкрепя. НО при мен ще са 2.3 месеца от предно секцио и шева или как там му се вика на български е много дебел и хубав ( тоест няма риск от изтъняване ) вероятно си има всякакви причини в които някой да подкрепя друг не. Една позната също не я подкрепи тя беше с секцио 1.11 месеца и не я подкрепи каза че не е ок за нея
2г и 3 месеца ще са и при мен. С каква плацента си и колко е голямо бебето?

# 159
На мен ще ми е първо раждане и ме навива за естествено. В началото на 8-ми месец малко се бях стреснала от разкази на други жени и коментирах с него за секцио, но той ме мотивира да опитаме нормално, имам всички предпоставки да успея по принцип.

# 160
Аз съм с предна и бебето нее особенно голямо, питай го каква е причината да отказва вбаг при теб ? може би е шева ?

# 161
Наде, питай ги не може ли да биеш нмх за хематома, да се резирбира по - бързо..

# 162
Аз съм с предна и бебето нее особенно голямо, питай го каква е причината да отказва вбаг при теб ? може би е шева ?
Ще го питам пак. Бебето е по-големичко при мен, но уж не е прекалено.
А ти защо си така против Вита? Лежала ли си там?

# 163
ами не съм лежала , но опита който имам с просто прегледи е толкова неадекватен че не бих си помислилв да раждам там. Но и до сега почти никой не е споделил нещо положително от там. Даже една позната най накрая се убеди сама да се махне от инвитро центъра им защото просто са не много в час Simple Smile Та личен опит нямам но от познат на познат на приятел никой нее доволен. Плащаш си и не получаваш нищо специално. Да не мислиш че аз в шейново раждам заради лукса ? Не само заради Вецев нищо друго Simple Smile Но и неонатонологията им е добра ( тук говоря за грижата за бебетата а не отношението към нас като майки да седнат да си говорят с нас за бебетата ) другото ще го претърпя Simple Smile

# 164
Момичета , аз днес почнах да имам контракции май , имам менструални боли , не са силни , и ми се ходи до тоалетна по голяма нужда ама не ми се всъщност ! Това ли са контракциите? Иначе си усещам бебето шава …

Общи условия

Активация на акаунт