☃️ 🎄 ❄️ Започва радостта голяма, декември е и време не остана (тема 7 /януари 2024г.)

• 40 706
  • 768
  •   1
Отговори
# 480
това което мога да кажа за Щарк е че много лекари реално казват че правят Щарк НО това нее така . ако отидеш в Щерев ще ти кажат «То ние отдавна не правим Пфаненщил » да бе ама не оперират и по Щарк, говорих на скоро с тях за това и единия най накрая се ищдаде че те правят миксирана операция и това реално нее същото Simple Smile Щарка Щарк , истинския го практикуват малко лекари в цялата ни страна и нито в Щерев нито в Надежда нито в Токуда практикуват класически щарк , който прави Вецев , Велев примерно Simple Smile

# 481
Привет, момичета! Аз да кажа, че ни се разминаха манипулациите за сега. Отидох на ехограф и се видя, че малката си е отново с главата надолу Simple Smile Доста си отдъхнах! Иначе преди това почти не спах цяла нощ, сигурно и от притеснение, но и страшни киселини, каквито до сега никога не съм имала, отделно ме е хванал и стомашно-чревен вирус и съм редовна в тоалетната. Направо съм като парцал, но съм много доволна, че съм си вкъщи и ще изчакаме бебчето да си тръгне само.

# 482
Привет, момичета! Аз да кажа, че ни се разминаха манипулациите за сега. Отидох на ехограф и се видя, че малката си е отново с главата надолу Simple Smile Доста си отдъхнах! Иначе преди това почти не спах цяла нощ, сигурно и от притеснение, но и страшни киселини, каквито до сега никога не съм имала, отделно ме е хванал и стомашно-чревен вирус и съм редовна в тоалетната. Направо съм като парцал, но съм много доволна, че съм си вкъщи и ще изчакаме бебчето да си тръгне само.

Айде честито и пуп пу пу да не ви е уроки! Да си остане така и да си родиш спокойно и бързо както си намислила Heart

# 483
И аз незнам дали е баш по ЩАрк моето секцио но доцент ирмов с това се слави...че прави по метода на ЩАрк...моя разрез беше малко по нагоре от разрезите на другите момичета...друго незнам...аз бях с пълна упойка и много се радвам,че си спестих ужаса да чувам какво правят докато ме режат и ми прибират чарковете ,а най ужасно от разказите ми звучеше избутването на плацентата...ето затова ме е болеше корема под ребрата...да не говорим,че едното момиче каза,че си е виждала операцията в отражението на лампата ...

# 484
Как се чувстваш след този метод ?
И аз незнам дали е баш по ЩАрк моето секцио но доцент ирмов с това се слави...че прави по метода на ЩАрк...моя разрез беше малко по нагоре от разрезите на другите момичета...друго незнам...аз бях с пълна упойка и много се радвам,че си спестих ужаса да чувам какво правят докато ме режат и ми прибират чарковете ,а най ужасно от разказите ми звучеше избутването на плацентата...ето затова ме е болеше корема под ребрата...да не говорим,че едното момиче каза,че си е виждала операцията в отражението на лампата ...

# 485
Супер...все едно не съм оперирана...само ме сърби от време на време...но на петия ден изкачвах стълби..кляках,навеждах се...всичко си правех без проблем

# 486
А след самото секцио ,когато Ви пусна упойката имаше ли силни болки ?
[/video]
Супер...все едно не съм оперирана...само ме сърби от време на време...но на петия ден изкачвах стълби..кляках,навеждах се...всичко си правех без проблем

# 487
Lollo, радвам се, че се е разминало. Мен Исмерова също се опита да ме наплаши, като ме приемаха за задържане, но аз държах да се чуя с Вецев и не й се впечатлих особено. Направи ми недобро впечатление, ако трябва да съм честна.видях я пак на изписването ми и тогава се държа доста различно, така че може и лош ден да е имала, но съм си с едно наум за нея.

# 488
Марина и Христина, на двете баби са имената без промяна (имам предвид имената са си същите), въпреки че едната баба е звездичка, така си бяхме решили още преди да забременея. Много исках две момичета, случи ми се. Явно много силно съм искала 😊
Yvka, честити бебчета ❤❤ Звучи доста тежко, но ти пожелавам бързо възстановяване и скоро да се гушкате с девойките 🥰

Как ги кръстихте?

# 489
Да бъдат живи и здрави ! От Господ да са добре и винаги щастливи ! Много се радвам за такава двойна радост ! ;*
Марина и Христина, на двете баби са имената без промяна (имам предвид имената са си същите), въпреки че едната баба е звездичка, така си бяхме решили още преди да забременея. Много исках две момичета, случи ми се. Явно много силно съм искала 😊
Yvka, честити бебчета ❤❤ Звучи доста тежко, но ти пожелавам бързо възстановяване и скоро да се гушкате с девойките 🥰

Как ги кръстихте?

# 490
  • София
Честити бебоци и от мен! Леко възстановяване, момичета. Simple Smile Като гледам как януарчетата тръгнаха да се раждат, се чудя имахте ли предпоставки преди това или просто се случи? Аз дори подготвителни нямам все още.

# 491
Lollo, радвам се, че се е разминало. Мен Исмерова също се опита да ме наплаши, като ме приемаха за задържане, но аз държах да се чуя с Вецев и не й се впечатлих особено. Направи ми недобро впечатление, ако трябва да съм честна.видях я пак на изписването ми и тогава се държа доста различно, така че може и лош ден да е имала, но съм си с едно наум за нея.

Ние с нея вече си имаме приказка, много се постара да ме успокои вчера, когато се разтроих заради случката. Днес като видя, че е както трябва и си пролича, че се зарадва Simple Smile
Днес съм цял ден с подготвителни контракции, почти нон стоп, но не съм ги засичала, понеже не са болезнени. Вдигнах и температура 37,8 но я свалих бързо с един парацетамол. Свикала съм съвета на бабите, за да могат да се грижат за всичко, че аз съм дроб сарма. Ако тръгна да раждам сега изобщо нямам сили. Дано свежна утре. Толкова не съм мрънкала общо през тези 9 месеца...

# 492
Lollo, значи може наистина да е имала просто лош ден тогава.

Yvka, добавих ви на първа страничка, но не знам коя от девойките колко се е родила, та може и да съм ги объркала. Да са ви живи и здрави и много да ви радват! Ти си мама-герой! Даваш ми надежда, че ако все пак избера Шейново, то Вецев може наистина да ми даде шанс за естествено раждане, щом на теб е дал. Коя ти беше акушерката? Много ти се радвам, че успя да родиш двете принцеси нормално 💖
Аз вече откачам -то си дойде време да раждам, а аз още се колебая накъде да хвана 🙄 Просто не знам кого да избера и на кого да се доверя.

# 493
Момичета, днес бях на тонове и казах на д-р Кирякова за тази жълтеникава слуз, тя ме прегледа, каза че всичко си е наред. Провери ме и за разкритие, малеее, ама много боли това, бе! хаха и сега гледам на превръзката едно много бледо червеникаво-кафеникаво петно, дали може да е от прегледа?

# 494
Момичета, днес бях на тонове и казах на д-р Кирякова за тази жълтеникава слуз, тя ме прегледа, каза че всичко си е наред. Провери ме и за разкритие, малеее, ама много боли това, бе! хаха и сега гледам на превръзката едно много бледо червеникаво-кафеникаво петно, дали може да е от прегледа?

От прегледа е, да. Не се тревожи, ще спре до утре най-много.

Общи условия

Активация на акаунт