Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 10

• 47 999
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
С Еконт работят Щерев. При постъпването в болницата, към пакета документи, които се попълват, има такъв за адрес, на който да се изпрати епикризата(май така пишеше на документа, дано не греша), в която е и резултата от хистологията.

# 586
Аз епикризата си я получих по Спиди. Бях въвела адрес на офис на Еконт и ми звъннаха да ме питат за Спиди. Това беше януари месец.

# 587
И аз януари получих документи с Еконт. Може да има някаква промяна.

# 588
Здравейте искам да попитам имам ли момичета който правят ин витро в клиника Щерев по фонд за Асистирана репродукция и имат ли успех вече аз започнах През 2023г. И все още нямам  интересува ме дали ако сте били по фонд имате ли право по фонд на трансфер аз има 2 не успешни трансфера вече  Благодаря предварително и успех на всички който правят опити ❤️

# 589
По фонд имаш право на един свеж и един замразен трансфер. Ако има още останали ембриони, трансфера е за твоя сметка. Нямам аз все още успех, но има други, които имат. За да се намери вярната формула за стимулация, за съжаление е на принципа проба грешка. Няма как да се знае предварително от кои медикаменти и дози ще се повлияе дадения човек. После зависи дали имате и мъжки фактор и какви допълнителни методи ще изберете за оплождането. И много други неща имат значение. Комплексно е. Това че някой е успял, не гарантира успех на друг и обратно.

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 15:40 от Minnie.Mouse

# 590
Здравейте, ние имаме по фонд една пункция с два неуспешни ЗЕТ и една пункция с успешен ЕТ. Започнахме в края на 2023г. и успехът ни е от юли месец 2024г.
Първата стимулация беше по къс протокол, а втората по дълъг и съответно изкарахме повече яйцеклетки и успяхме да замразим добро количество ембриони от втората пункция.

# 591
Със сина ми имах два замразени трансфера, единия си го платих. Макар че не съм сигурна какво точно плащах, платих крайна цена на каса и не съм гледала.
Със сегашната ми бременност нищо не съм плащала покрай трансфера, пак беше замразен Simple Smile
Плащам съхранение на ембриони само.

# 592
Със сина ми имах два замразени трансфера, единия си го платих. Макар че не съм сигурна какво точно плащах, платих крайна цена на каса и не съм гледала.
Със сегашната ми бременност нищо не съм плащала покрай трансфера, пак беше замразен Simple Smile
Плащам съхранение на ембриони само.
.  Благодаря.       И аз има 2 трансфера не успешни който съм си ги платила въпреки че съм по фонд питала съм много кратно дали имам трансфери по фон но се оказа че съм (имала един по фон който е минал ) а аз не съм знаела и си ги пащах а лекуваща та ми Д-Р Ганева  дори не ми вдига тел. Та общо взето съм по фонд с право на 2 Т. Свеж и замразен но не съм използвала нито един по фонд а всъщност е минал по фон Благодаря ви бъдете живи и здрави ❤️❤️❤️

# 593
Извинявам се, но не вярвам. Нещо друго сте платили най-вероятно.

# 594
Извинявам се, но не вярвам. Нещо друго сте платили най-вероятно.
Не на 100% съм сигурна но вече е минало много време 2023г  а аз сега разбрах един трансфер е 1040лв  пуснах този пост тук с идеята ако има други момичета в бг мама който по това време са правили инвитро в Щерев и са по фонд  дали и при тях се случило нещо подобно

# 595
Няма логика да ви таксуват за нещо, което плаща фонда. Кой трансфер са ви таксували и кой поред беше от съответната стимулация?

Щом сте сигурна, пишете им на мейла, най-добре с приложен касов бон. Може да пишете и на ЦАР.

# 596
Здравейте, включвам се може би не точно по темата. Исках да изразя благодарността си и прекрасното си впечатление от др. Василев в Щерев, който преди три дни ми направи ембриоредукция, на едното близначе, заченати по естествен път, поради медицински причини. Беше изключително любезен, процедурата мина успешно и много леко. Обясняваше ми всичко подробно, беше насреща през целят ми престой и дори преди да ме приемат отговаряше на всички телефонни обаждания от моя страна.
Като цяло за пръв път ми се наложи хоспитализация и настина съм доволна от отношението, партньорът ми също остана с мен и присъстваше на всеки един преглед.
Надявам се да има повече такива специалисти.

# 597
Здравейте! Някой има ли представа при планово секцио, кога си виждате бебенцето в 1вите 24 часа? Дават ли го за кърмене в този интервал и тн?

# 598
Няма значение какво е секциото, бебчето го носят след като ви качат в стаята. Докато сте в реанимация не ви го свалят. Разбира се ако си имате някакви договорки с лекар или акушерка е друга чаша чай.

# 599
  • София
Здравейте! Някой има ли представа при планово секцио, кога си виждате бебенцето в 1вите 24 часа? Дават ли го за кърмене в този интервал и тн?

виждате го по време на операцията  и веднага когато ви изкарат от операционната за снимки, след това чак когато ви качат в стаята. Настоявайте за информация от неонтология следобяда, как се адаптира ( те ако има нещо идват и казват, ако няма не идват, ама аз настоявах за информация)

Общи условия

Активация на акаунт