Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 10

• 47 927
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте момичета, ако отида на място на регистратурата мога ли просто да искам преглед от дежурен в момента АГ, без да записвам предварително час (с цел удължаване на болничен, защото моя АГ ще ме види в края на месеца) и каква е цената на прегледа?
А защо не отидете направо при АГ ?

# 736
Когато ми предстоеше издаване на болничен лично моята АГ ме насочи да отида при дежурен, защото беше много скоро след прегледа при нея. Този месец по изключение се разбрахме да съчетая преглед при следящата АГ + продължение на болничен, въпреки че ме викаше чак октомври, но при нея прегледите са около половин час и ми е много по-спокойно.

# 737
Здравейте, предстои ми замразен трансфер  на 15ти. Дали е задължително партньора ми да е с мен? И, ако може да споделите как протича процедурата в болницата.

# 738
Не е задължително да е с вас.
Настаняват ви в стаята, след това отивате за манипулацията и мисля, че около час трябваше да лежите и си тръгвате.

# 739
  • София
Партньорът няма какво да прави по време на ЗЕТ - няма смисъл да стои 2-3 часа в болницата, няма да е при вас по време на процедурата и нищо не се изисква от него във връзка с процедурата на този етап (не дава материал, не прави изследвания, не разписва документи). Моят мъж не е идвал в болницата за нито един ЗЕТ.

Предвид че вече сме на 50-та страница, направих нова тема: Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 11

Общи условия

Активация на акаунт