Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 10

• 47 932
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, някой успял ли е да запише час за доц. Чавеева за август месец? Всеки ден звъня и ми казват, че още няма график. Има ли опасност да не пуснат график за август?

# 691
Здравейте, някой успял ли е да запише час за доц. Чавеева за август месец? Всеки ден звъня и ми казват, че още няма график. Има ли опасност да не пуснат график за август?

мисля, че все още няма график, тъй като и аз опитвам да си запазя час за Август при д-р Босева, но няма изписани часове

# 692
За д-р Босева аз запазвам през Superdoc, запазих си за края на август още преди няколко дни.

# 693
Здравейте, момичета,

преди няколко дни разбрах, че съм бременна и се опитвам да се ориентирам към лекар в МК Щерев. Дотук съм се спряла на д-р Босева (видях, че преглежда и в Оксилайф, което е точно до нас) и д-р Арабаджи. За Босева видях доста положителни мнения, но за Арабаджи не намерих много мнения. Някоя мацка, която се следи при нея или е раждала при нея, може ли да сподели повече информация?

# 694
Арабаджи ме е преглеждала инцидентно, когато моя лекар го нямаше. Прави впечатление на мила и внкмателна лекарка
Никога не съм чувала за Босева, но за Арабаджи съм сигурна че е дискутирано и по-назад в групата и ще намериш информация с търсачката.

# 695
Здравейте ,някой раждал ли е при доктор Доленска ,да даде мнение Simple Smile

# 696
Някой раждал ли е скоро е Щерев и може ли да разкаже как е протекло раждането?

# 697
Някой раждал ли е скоро е Щерев и може ли да разкаже как е протекло раждането?

Здравейте,

Аз родих преди месец в Щерев. Второ раждане ми е в болницата, та като цяло ми беше познато. При мен раждането мина буквално "на юруш" - тичкахме към болницата, с 6см разкритие...нямаше време нито за упойка, нито за нищо 😢
Ама то аз съм си виновна...цял ден по кафета, магазини, преносила 2 дни...имах болки, но ми се сториха леки..водите не бяха изтекли и се мислех за безсмъртна 😃
Та така се случи с мен...
Иначе всички бяха многи мили и подкрепящи, както винаги. Следящата ми лекарка дойде точно навреме..мога да кажа, че всичко мина по учебник.
Иначе аз съм с пакет и бях в т.нар. ВИП отделение със самостоятелни стаи - на 1вия етаж до паркинга. Беше доста хладно в стаята, макар да нямаше климатик. Храната беше ок, всички са доста загрижени, идват и реагират на всичко (носят ти консумативи, обезболяващи, неща за бебето). И най-хубавото беше, че можеше роднините да идват когато поискат и да стоят колкото искат 😊
Има си я стандартната услуга - фризьор. Трябва да си запазиш час ден преди изписването.
Дават сведения за бебчо - всичко, което му е правено и предстои да бъде. Можеш, по избор, да го оставяш при теб през нощта или да го даваш в неонатологията .
Също така всеки ден идва рехабилитатор и ти прави масаж и разни раздвижвания и упражнения.

Надявам се да съм била полезна.
Ако има нещо още, което те интересува, насреща съм 😊

# 698
Здравейте! 🤗 Предстои ми раждане съвсем скоро. Искам да попитам майките, които не са кърмили по една или друга причина, кога ви дадоха хапче за спиране на кърмата? Трябва ли предварително да го изговоря със следящия АГ или след самото раждане трябва да кажа на акушерките.

# 699
Аз кърмих, но момичето в стаята с мен не можеше да кърми, заради проблем и веднага и го дадоха. Когато обмислях дали да кърмя, помолих АГ да ми го изпише на рецепта ако реша да го взимам и я получих при изписването.

# 700
Понеже съм в тема на още една болница и там обсъждат подаръци, които дават при изписване ми стана интересно дали и в Щерев все още подаряват чанти с мостри?

# 701
Понеже съм в тема на още една болница и там обсъждат подаръци, които дават при изписване ми стана интересно дали и в Щерев все още подаряват чанти с мостри?
Да, подаряват една чанта с неща за бебето и майката.

# 702
  • София
Да подаряват, това ми е чантата за лекарства за на път 😂, даже още ползваме тази от първото дете от 2015та. Тази от 2023та беше по хубава, дават и шишета за АМ на Лансинох които са супер, с тях спасихме положение когато на Авент не ставаха за нищо

# 703
Да подаряват, това ми е чантата за лекарства за на път 😂, даже още ползваме тази от първото дете от 2015та. Тази от 2023та беше по хубава, дават и шишета за АМ на Лансинох които са супер, с тях спасихме положение когато на Авент не ставаха за нищо

Актуално от 2025та - няма вече шишенца 😃
Иначе и аз от 2023та имам на Лансинох (макар че ползвахме НУК за водичка и чай).

# 704
Здравейте, днес пуснах кръвни изследвания за БХС, понеже утре в 12ч. съм на първа фетална. От лабораторията ми казаха, че резултатите ми, ще излязат днес. Качиха ги в 14ч. след което изчезнаха. Чудя се дали изобщо, ще са готови до утре. Вашите за колко време излезнаха?

Общи условия

Активация на акаунт