Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 10

• 47 975
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Днес погледнах и аз нормално раждане за здравноосигурени е 2480 без стаята и допълнителни неща ако има.
Да попитам за тези които скоро са раждали там доволни ли сте от д-р Милчева.
Раждах преди 2 години и ми е интересно дали са се променили условията все още ли има диспенсъри с вода на етажа и оставят ли ви още вие да се грижите за тоалета на бебето такива неща?

# 616
Какво означава без стаята, колко се доплаща за нея? Ценоразписа им е много объркващ и има сто варианта ….

# 617
  • София
Има нов ценоразпис от 10 март, в сайта на клиниката е.
Има, но само следене на бременност в него няма. Винаги е плюс раждане.

# 618
  • Бургас
200 лв е двойната 300 е самостоятелната стая това е пак за осигурени.
300 лв ако искаш таткото да присъства на раждането.

# 619
Еха какви са тези цени? Последно като раждах преди 9 месеца беше 3000 нормално, 3500 секцио по медицински, като в тези цени си влизаше и престой в двойна/тройна стая и избор на екип, само самостоятелната се доплащаше.  Реално сумата си беше 2100 за нормално и 2500 за секцио, като към нея се добавя и 900лв избор на екип.

# 620
В момента раждане секцио е 3500 лв.
 - 2600 е раждането и 900 е избор на екип.

# 621
Здравейте, позволяват ли се свиждания в момента?

# 622
В родилно отделение, свижданията са всеки ден между 17-18ч.

# 623
А само на бащата ли разрешават свиждане  или може и други хора?  Благодаря за отговора

# 624
И други хора могат да идват.

# 625
Здравейте! Имам въпрос до мамите, които са раждали наскоро, има ли хладилници в стаите в родилното?

# 626
  • Бургас
Да има хладилник в стаите.

# 627
Здравейте! Първо се извинявам ако въпроса се повтаря. При проследяване на бременност сте си плащали отделно или на триместъри? Аз съм съвсем в началото и още не знам как да процедирам, видях в сайта, че има и опция на три пъти, но има ли някаква голяма разлика в цената? Ако все пак реша на триместър на касата ли директно отивате и плащате?

# 628
Здравейте! Виждам, че обсъждате предимно раждане и проследяване в болницата. Има ли дами, които я посещават относно инвитро? Записах час при доц. Андреева, но почвам да се разколебавам дали болницата е добра за репродуктивни процедури...

# 629
В раздел проблемно забременяване има тема за болницата, която е насочена към обсъждане на репродуктивния сектор, но не е особено активна. Ще срещнете всякакви мнения - от "най-добрите" до "бягайте от там". Аз лично преди почти 5 години успях от първи инвитро опит с проблеми при двамата партньори, но след това имам и неуспех и други разочарования от болницата и се преместих в друга клиника. Започнете и вижте дали ще си усетите лекаря. Не се водете толкова по опита на другите.

Общи условия

Активация на акаунт