Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 10

• 49 694
  • 739
  •   3
Отговори
# 150
А има ли момичета, които са имали проблем с идването на цикъла след аборт ?

# 151
Здравейте. Наскоро някой да е ходил на фетална морфология при д-р Ралица Милчева?

# 152
  • София
Че тя не прави фетална морфология до колкото знам.

# 153
Благодаря, маце. Заблудила съм се. От предишни мнения, останах с впечатление, че Чавеева е много добра, но за нея не виждам свободни часове. Какво смятате за Искилиева? Някой бил ли е при нея? Виждам доста свободни часове във онлайн приложението.

Извинявам се за въпроса от незнание. Как гледат бебето на ФМ? С коремен или вагинален ехограф?

# 154
Здрасти Фрида, при Чавеева има един час за 25.03. не знам за кога точно ти трябва.
За Искилиева също съм чувала хубави отзиви, лично не съм била при нея.
Прегледа става с коремен ехограф.

# 155
Благодаря, Джелато. На 25ти ще съм в началото на 10тата гс. и ще ми е рано.

# 156
  • София
Момичета, кое приложение гледате за часове при феталните специалисти? На сайта не излизат за тях или аз не гледам, където трябва?

# 157
ParaSiempre гледам в joystick профила си. Ако нямаш име и парола за него звънни в делничен ден или посети рецепция.

# 158
  • София
Благодаря 🌸

# 159
Ами аз бях писала миналия месец за прегледа при Искилиева. Първо, че сестрата, която работи с нея е способна да те изнерви дори само като помислиш за нея месец след посещението там 😒 А самата лекарка може да е добър специалист да, но беше абсолютен Стоун фейс, както се казва на български 😁 Никаква приветливост, никакво отношение към пациента, за съжаление. Не пожела да каже пола, като дори ми се тросна при зададения въпрос. Иначе я гледах на видеото в Щерев и ми се видя много приятна, но.. Сега всеки си има лоши дни, но пак не мога да разбера подобно никакво отношение към бременна при първата ѝ ФМ. И съответно реших, че няма да се върна за втората ФМ там и записах за Марковс при Димитрова.
Здрасти Фрида, при Чавеева има един час за 25.03. не знам за кога точно ти трябва.
За Искилиева също съм чувала хубави отзиви, лично не съм била при нея.
Прегледа става с коремен ехограф.

# 160
В Джойстик часовете се виждат и могат да се запазват и без да имаш профил. За Чавеева, доколкото знам трудно се запазва час. Най-добре е да се провери кога пускат графика за следващия месец и да се провери веднага, след като е наличен.

# 161
  • София
А при д-р Чавеева още ли има голям шанс да не е тя на целия преглед, а някой специализант?

# 162
А при д-р Чавеева още ли има голям шанс да не е тя на целия преглед, а някой специализант?

Моята фетална при нея беше преди 2 седмици. Понеже имаше някакви спешни тежки случаи наистина прегледа го започна специализант (час по-късно от запазения, което чувам че било постижение за скорост).
След 20 минути някъде дойде и Чавеева и повтори всички направени измервания, потвърди пола подозиран от специализанта, отговори ни на всички въпроси. Като цяло не се почувствах претупана или пренебрегната, напротив. Все едно имахме два прегледа.

# 163
  • София
Аз съм била с баткото при Чавеева а с малкото при трима, Василев , Калев и Искилиева. Най-доволна останах от Искилиева, може да е малко по резервирана, но при мен много щателно гледаше всичко и ми обърна много внимание и за мен лично се справи доста по добре от Калев. Василев е симпатичен, мил, нямам забележки към него.

# 164
  • София
Фрида, аз правих три фетални при Искилиева и едно доплерово изследване. След 3-ти месец, дори на ранната фетална, се гледа с коремен ехограф. Докторката прави подробен преглед и обяснява внимателно. На моменти може да е малко дръпната, но гледа да си свърши работата докрай. Един път уредът не беше съвсем в ред и ме вика втори път, но гледа каквото може да се види, дори при тези неизправности.
За съжаление на късната ФМ ми позна интраутеринна ретардация, потвърдена и от друго място. Имаше значение за назначаване на навременно секцио и в крайна сметка синът ми се роди с ниско тегло, но не лежа в кувьоз, а и не се знаеше колко още можеше да издържи така ако се кара до термин...
Този риск беше посочен още в ранната ФМ  със шанс да се случи 1/20. Направете тези изследвания преди ранната ФМ, много са важни да сте подготвена и да се наблюдавате.

Общи условия

Активация на акаунт