Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 10

• 47 983
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте! Виждам, че обсъждате предимно раждане и проследяване в болницата. Има ли дами, които я посещават относно инвитро? Записах час при доц. Андреева, но почвам да се разколебавам дали болницата е добра за репродуктивни процедури...

Ние сме доволни от процедурата по инвитро. Бяхме при доц. Юнакова. В болницата се чака много, но отношението е много добро.

# 631
Здравейте момичета! Бихте ли дали мнение за д-р Доленска, и дали някоя е раждала естествено под нейно наблюдение?
Simple Smile

# 632
Аз също съм доволна от инвитро следено при Юнакова. Имахме неизвестен проблем и след ПИД успяхме от първия трансфер. Zlatinaas, ако искаш пиши ми на лично с въпроси. Успех!

# 633
Включвам се с мнение и за Юнакова, като репродуктивен и за Доленска, като проследяващ. Със страхотни впечатления съм и от двете, инвитрото с д-р Юнакова мина бързо, безпроблемно и най-важното успешно, бременна съм в 7мия месец. Обрана е, не говори много, но винаги е ясна и точна в обясненията си и в инструкциите, въобще страхотен доктор. За Д-р Доленска също мога да кажа само хубави неща, мила, обяснява, интересува се, оставя ти усещането че има кой да се погрижи за теб. За раждането още не мога да дам мнение. Един от най-големите плюсове и на двете докторки е че са достъпни, веднага отговарят в случай на проблем, това рядко ми се е случвало с други доктори, а е много важно.

# 634
То все лоши неща пише за клиниката онлайн, но коридорите през кабинетите са все пълни и се чака с часове. Аз имам дете след ин витро при Юнакова, чакам второ през септември, пак след ин витро при нея. Много си я обичаме и уважаваме цялото семейство, супер специален човек е тя за нас. Много бързо се случи всичко, а тя самата излъчва страхотно спокойствие и професионализъм.

# 635
Някой запознат ли е с пакетите на Щерев за следене и раждане? Във фейсбук групата има стари коментари, че не винаги покрива всичко и се доплаща в последствие за прегледи за разкритие, тонове, изследвания и т.н.

Каква е разликата между оптимален, разширен и стандартен пакет на раждане?

https://www.shterevhospital.com/bremennost/%D0%B0%D0%BB%D0%B3%D0 … D0%B8%D0%B6%D0%B8

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 23:25 от Vertex

# 636
Някой запознат ли е с пакетите на Щерев за следене и раждане? Във фейсбук групата има стари коментари, че не винаги покрива всичко и се доплаща в последствие за прегледи за разкритие, тонове, изследвания и т.н.

Каква е разликата между оптимален, разширен и стандартен пакет на раждане?

https://www.shterevhospital.com/bremennost/%D0%B0%D0%BB%D0%B3%D0 … D0%B8%D0%B6%D0%B8

Здравейте, малко по-нагоре бях писала за пакета, който закупих аз - Комплексен пакет 1. Включва проследяване 2ри и 3ти триместър + раждане + неонатологично проследяване. Мисля че основната разлика между пакетите е от кой триместър почват и съответно дали имат включени послеродовите консултации.
Поне това разбирам аз от описаното в сайта.
Ако някой е по-запознат, нека се включи.

# 637
Доколкото аз разбирам от Приложение 3 на страницата с ценоразписите, стандартен е, ако сте настанени в 2на/3на стая (която по принцип не се доплаща), разширен - в самостоятелна стая (която се доплаща по 150 лв. на вечер) и оптимален - във ВИП стая/апартамент (доплаща се по 190 лв на вечер).  Никаква друга разлика не откривам.

# 638
Здравейте,някоя от вас дали е ползвала рехабилитатор и водни процедури за бебета в болницата? В сайта не откривам информация

# 639
Здравейте, някой който е раждал в болницата дали знае веднага ли режат пъпната връв или можеш да ги помолиш да я оставят за известно време, докато кръвта премине в тялото на бебето?

# 640
  • София
Здравейте, някой който е раждал в болницата дали знае веднага ли режат пъпната връв или можеш да ги помолиш да я оставят за известно време, докато кръвта премине в тялото на бебето?

Питайте проследяващ АГ, на моя приятелка др Коновалова и разреши отложено клампиране при нормално раждане

# 641
  • Бургас
Здравейте, ще ми бъде полезно да споделите мнения за израждащо АГ в болницата.
Искрено благодаря предварително 🙏🏻

# 642
Здравейте,  имате ли информация как стоят нещата с посещенията след раждане,  не намирам информация, по време на раждане няма да имам близки с мен.

# 643
Здравейте,  имате ли информация как стоят нещата с посещенията след раждане,  не намирам информация, по време на раждане няма да имам близки с мен.
В 2на/3на и единична стая, посещенията са между 17 и 18 часа всеки ден. Във ВИП стая или апартамент, както му казват, можете да имате придружител по всяко време.

# 644
Здравейте, ще ми бъде полезно да споделите мнения за израждащо АГ в болницата.
Искрено благодаря предварително 🙏🏻

Здравейте,

Споделяла съм по-напред в темата, ако искате можете да потърсите и прочетете. Силно с 2 ръце препоръчвам д-р Коновалова. Родих синът си при нея през 2023та и съвсем скоро ми предстои раждане, разбира се отново при нея 😊
Желая ви успех!

Общи условия

Активация на акаунт