Отговори
# 105
Хайде има още подаръци и редувам поста да ги споделите. Gift Heart

# 106

ТОЙ НЕ ПЕСТИ РАЗХОДИ!

Продължават снимките на сериала „Arjen”, в който Толгахан Сайъшман едновременно продуцира и играе главна роля. В екшън сцени на „Ариен”, в които участват Толгахан Сайъшман, Езги Еюпоглу, Сарухан Хюнел, Алиджан Ючесой, Дилара Аксюйек и Талат Булут, две чисто нови коли на стойност милиони са разбити.

Толгахан Сайъшман не пожали средства за „Ариен”. В сериала,  който ще бъде излъчен на дигитална платформа, по сценарий две чисто нови коли се преобръщат  в сцената и колите бяха бракувани.

ПО ХОЛИВУДСКИ СТАНДАРТИ!
Те взривиха и вила в една от сцените. И никой от тях не беше компютъризиран, бяха истински кадри. Когато чух за „Arjen”, който ще бъде излъчен през февруари или март, и сцените му, заснети по холивудски стандарти, станах много любопитен за този сериал.
Източник: UFUK ÖZCAN - takvim.com.tr

И още от гримьорката Çiğdem:

# 107
Браво ,не ни оставиха на сухо и има материал за финала.
Хареса ми и статията в пресата.

# 108

Аз тази вечер не смогвам да пусна всичко от сета на „Arjen”. Добре, че гостите ми си тръгнаха по-рано, за да седна спокойно на компютъра.
     Ново от Han Medya Yapım:

Mahzar/Махзар…. Всъщност съдбата на Махзар е написана при неговото раждане. Детето, което убива майка си при раждането. Майка му Михрибан, която баща му обожава, умира от атония на матката, вътрешно кървене, което е много рядко при раждането.
Той дори не може да държи Махзар в ръцете си. Може би затова Махзар винаги е студен, липсва му топлината на майката и никога не може да намери мир в живота.
Баща му никога не го е обвинявал, но дълбоко в себе си винаги е знаел истината. Баща му би предпочел майка му да живее, а не той. Баща му винаги го гледа отдалечено, дори когато му се усмихва, между тях има километри. Още като много малък Махзар разбира, че никога няма да спечели благоволението на баща си. Ръцете на баща му винаги са студени, а погледът му - далечен. Но Ариен му нанася най-големия удар.

Azim/Азим... Тъмният представител на империята Накмет. Колкото повече Селахатин крие името и тялото си, толкова повече извежда името на Азим на преден план в света на мафията. С изключение на много малко хора, които знаят техния период на възход, никой не знае че Селахатин и Азим са братя. Азим предпочита да се наслаждава на славата си в света на мафията, отколкото да управлява тази империя.

Ferhat/Ферхат... Първото име, което идва на ум, когато стане дума за най-умния убиец. Да не говорим за саркастичното чувство за хумор, което идва с голямата му интелигентност. Той всъщност е добър човек, ако не беше садистичен психопат. Омразата и комплексът в него са много големи. Той знае добре, че ако изключи Ариен, никой не може да застане на пътя му. Всъщност той е наясно, че ако действа внимателно, накрая пред него ще се появи империя. Но арогантността на Ферхат е най-големият враг на неговата интелигентност.

# 109
Благодаря за споделенето:hugs:
Сетих се нерде съм гледала ,русокосия актьор по физиономия.
В По - красива от теб играеше най добрият приятел на хирурга плейбой.

# 110
Здравейте, момичета!

"Най-ценното, което можеш да получиш от тези, които обичаш е време. Не думи, не цветя, не подаръци... А време. Защото то не се връща – когато някой ти го е дал, то е само твое независимо дали става въпрос за един час или за цял живот..."

Желая ви невероятен ден, изпълнен с енергия, сила, вдъхновение и доброта!

Весели празници!

26-ти декември - Ден на бащата

На втория ден след Рождество Христово /Коледа/, църквата отбелязва Денят на бащата, чества се паметта на Св. Йосиф Обручник, на цар Давид - родоначалник на Исуса Христа и на Яков, брат Божий, пръв християнски епископ на Ерусалим.
Денят е обявен за официален празник от 36-ото Народно събрание на 10 декември 1991 г.
Денят на бащата е празник в духа на религиозната традиция, Ден, в който се чества бащинството и родителските грижи на мъжете. Обикновено на този ден се правят подаръци на бащите и семейството празнува заедно през деня. Денят на бащата съществува почти навсякъде по света в чест и прослава на бащите и бъдещите бащи.

# 111
Здравейтеее , минавам да редувам ако има нещо ново.
При нас времето е като пролет. Бях навън и се попотих.

# 112

Феми, благодаря ти, че ме редува. Много нови фотки има от последния снимачен ден на „Arjen”, та днес ще ти се наложи да поостанеш в темата ни. Тъкмо няма да мислиш за глупавия PR около Чачо и шаманката. Още не мога да асимилирам кому е нужно това последване и отследване, но ще разберем скоро.
     Започне ли "Gaddar" феновете ще забравят за Дуда и ще се фокусират изцяло върху Дахан.
     Аз обаче съм щастливка - ще гледам и двамата си любимци в образи на опасни убийци, нещо което отдавна искам да видя. Ще има екшън и вълнение...
    Ето и част от снимките зад кадър на „Arjen”:

# 113
Ехааа , щом има много неща с удоволствие ще те редувам Hug

За глупавато последване, отследване  умът ми не го побира.
Но си права ще разберем кому е нужно всичко това и най вече за кого.
Това е като лоша услуга.  
Само да не си загуби феновете. Head Band
Псевдо феновете ме разсмиват😂
и те самите не си вярват на думите.

Последна редакция: вт, 26 дек 2023, 14:29 от femmi2

# 114
Снимки от Yunus Emre Yılmaz - другият гримьор на „Arjen”.

Цитат
"Много се забавлявахме, когато работихме и бяхме много развълнувани. Надявам се, че много скоро на Gain ще се появи проект, който ще стане любим на всички ни - "Ариен".

Çiğdem и Ezgi

# 115
Гримьорката и Езги са големи скици.

# 116
Да продължа с нашите татковци, че днес е Денят на бащата, а „Arjen” може да почака.
     Ще сложа първо тази снимка - много е въздействаща! Невероятно излъчване има Чачо, гушнал бебока. Но... да не е посмял да си помисли за съпруга и деца сега - много му е рано.
     Толга го изпуснах, стана татко на две прекрасни дечица, но за Чачо и Джан ще се "боря". Joy Не разрешавам да се женят скоро! Пък и ние феновете ще им изберем булки за чудо и приказ... Joy И те ще ни послушат... Joy
     Няма да се хвърлят на разни шаманки, я!

# 117
Чачо и Джан няма да ги изътрвем и до последно ще се борим пък ни  наричат "болни мозъци". Joy
То хубаво да са татковци  ще им отива и ще се справят страхотно.
Въпроса е да си запазят красивия талантлив ген и да внимават с какви се забъркват.
Щото използвачи много особено с мъже с кариера, възможности и слава.

Последна редакция: вт, 26 дек 2023, 20:18 от femmi2

# 118
Чачо и Джан няма да ги изтървем и до последно ще се борим пък ни наричат "болни мозъци". Joy
    Феми, ама те "болни мозъци" ли ни наричат?! Не вярвам, в грешка си - те просто ни обичат!
     След като ни следват, четат, коментират и заимстват наши линкове, значи сме интересни и интригуващи.
     Затова, продължаваме в същия дух - тук сме, за да се забавляваме.
     А на душманите, хак да им е! Да бъдат живи и здрави, да продължават да се развиват и усъвършенстват!
     Време е да сложа моите любимци - "серийни убийци":

# 119
"Обичат" ни нали Joy добре че сме ние да имат кво да коментират.
В Игнора е истината. Ще се учим от любимците.

Общи условия

Активация на акаунт