Предстои ми инсеминация - тема 34

• 36 535
  • 815
  •   1
Отговори
# 405
Аз след прием на Летрозол по същата схема образувах два доминантни фоликула и имах доста силни болки в яйчниците , представям си ако бяха четири доминантни . Според мен също е от фоликулите , не се притеснявай , Winter . Успех 🌺

# 406
Мерси момичета, за сега се търпи ако много се засили ще се се свържа с докторката ми. 🌷

# 407
  • София
И на мен. Забелязах, че не всички са компетентни. Имаше една руса жена, която също беше правила инсеменация за себе си и беше поръчвала от Криос и тя ми каза. Не знам дали още работи там. Винаги сме поръчвали с мот над 30 и затова излиза ужасно скъпо.

Цитат
Странно
Тази информация точно андролог от Надежда ми я каза.

# 408
  • Варна
Идвам да се запиша с 3-то неуспешно инсе, но пък да ви пожелая успех! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 409
Съжалявам, Sunny_Bun !  Heartpulse
Моята втора също беше неуспешна...Май ще се захващаме с третата.
 Пожелавам ти номер 4 да ви доведе до успех! Колко мислите да правите?
Горе главата, продължаваме напред!  Flowers Four Leaf Clover

# 410
Моята първа също беше неуспешна. Продължаваме напред! Успех на всички! 🍀

# 411
Sunny, flowering, Nanii съжалявам! Дано ви е последната неуспешна! 🍀

# 412
  • Варна
Съжалявам, Sunny_Bun !  Heartpulse
Моята втора също беше неуспешна...Май ще се захващаме с третата.
 Пожелавам ти номер 4 да ви доведе до успех! Колко мислите да правите?
Горе главата, продължаваме напред!  Flowers Four Leaf Clover
Съжалявам, че и при вас не се е получило ❣
Казаха ни да направим 4-та, ако и тя е неуспешна да ни пускат документите по фонда…
Каквото сабя покаже 🤷🏻♀

# 413
Така и предположих, стискам палци последната да е вашата и да не се налага да подавате документи. ♥
Успех на всички със следващата! И на чакащите също!
 Ние решихме този месец да действаме спонтанно и от следващия ще продължим с номер 3, ако не стане.

Въпрос към всички с 3та и 4та инсе:
При вас сменят ли подхода от към стимулация или нещо друго? Аз до сега съм била само с Фемара и без таймираща инжекция и правех по 1 фоликул, който на процедурата беше спукан и двата пъти.

# 414
Така и предположих, стискам палци последната да е вашата и да не се налага да подавате документи. ♥
Успех на всички със следващата! И на чакащите също!
 Ние решихме този месец да действаме спонтанно и от следващия ще продължим с номер 3, ако не стане.

При вас сменят ли подхода от към стимулация или нещо друго? Аз до сега съм била само с Фемара и без таймираща инжекция и правех по 1 фоликул, който на процедурата беше спукан и двата пъти.
При мен винаги е било едно и също.Фемара + таймираща и инсе на спукани фоликули.Успех 🙏

# 415
Здравейте, дълго време не съм писала, минавам да споделя за моята 4 инсеминация. Тя беще на 28 , час след самата процедура започнаха силни контракции (от провинцията съм, пътуването ми е 3 часа до София), наложи се да се отбием до Ботевград, до спешното за инжекции, след това вечерта отново инжекции. Въпросните контракции продължика и следващите дни , но значително по- леки.

Малко съм разочарована, защото това което ми обясни , моят си гинеколог (вече пенсиониран), е че не са изчакали материалът колкото е необходимо , за да се разгради белтъка и са ми го поставили по- рано.

Сега си чакам цикълът и мисля да пробвам във Вита, някой има ли повече информация за там?

Съжалявам, че е объркващо, но ми е каша в главата Simple Smile

Като го написах и ми олекна, благодаря Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 416
Sunny_Bun, Flowering, Nanii съжалявам за неуспехът, дано следвъщият път е успешният.
Mam_1 не се отчайвай, всичко се случва с причина.
Отчитам се и аз с моята трета - неуспешна. Имах някакво странно предчувствие в деня наинсеминацията и след това, че няма да е този път. След това се обнадеждих, но днес тотално се разочаровах като видях стойностите на ЧХГ.
Искренно вярвах, че ще успея с инсеминации. Не знам ще имам ли най-вече сили, а и финанси да мина сама през инвитро. Криво ми е и го мисля... Дали годините са основния проблем, всички останали показатели уж са ми наред?
Вие какви добавки приемате? Аз до момента пия Неофилик Мета, Pregnacare Conception и витамин D. Мисля да си купя CoQ10 и да изследвам отново витамин D, че беше много нисък. Незнам дали там е пролема или другаде. Ще говоря и с лекарката като отида на преглед.
Иначе при мен първата инсеминация беше на естествен цикъл. Втората стимулирана с Летрозол и Фостимон - 2 фоликула, третата само с Фостимон - 2 фоликула, но в деня на инсето беше един, така и не разбрах какво се случи с втория, но и не бях в настроение да питам.
Пътувам по 500км за прегледи, според вас дали оказва влияние и пътуването преди и след инсето?
П.П. Какво ви е мнението за донорите? В Щерев донорите са от Криос, но няма информация за подвижността. Смятам да попитам и за това като отида следващия път. Но който е поръчвал директно от Криос, каква е процедурата? За колко време пристигат и количеството, което изпращат за една инсеминация ли е?

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 22:05 от Believe23

# 417
Sunny_Bun, Flowering, Nanii съжалявам за неуспехът, дано следвъщият път е успешният.
Mam_1 не се отчайвай, всичко се случва с причина.
Отчитам се и аз с моята трета - неуспешна. Имах някакво странно предчувствие в деня наинсеминацията и след това, че няма да е този път. След това се обнадеждих, но днес тотално се разочаровах като видях стойностите на ЧХГ.
Искренно вярвах, че ще успея с инсеминации. Не знам ще имам ли най-вече сили, а и финанси да мина сама през инвитро. Криво ми е и го мисля... Дали годините са основния проблем, всички останали показатели уж са ми наред?
Вие какви добавки приемате? Аз до момента пия Неофилик Мета, Pregnacare Conception и витамин D. Мисля да си купя CoQ10 и да изследвам отново витамин D, че беше много нисък. Незнам дали там е пролема или другаде. Ще говоря и с лекарката като отида на преглед.
Иначе при мен първата инсеминация беше на естествен цикъл. Втората стимулирана с Летрозол и Фостимон - 2 фоликула, третата само с Фостимон - 2 фоликула, но в деня на инсето беше един, така и не разбрах какво се случи с втория, но и не бях в настроение да питам.
Пътувам по 500км за прегледи, според вас дали оказва влияние и пътуването преди и след инсето?

Аз имам една успешна инсеминация след прием на витамини Профертил (за мен и за партньора ми) и нищо друго (след инсеминацията слагах прогестерон, де). Без стимулация, таймираща инжекция и други. Скъпички са, но смятам, че си заслужаваше. Резултата в момента се опитвам да го приспя Simple Smile

Момичетата, които се отчетоха с неуспешни опити - не губете надежда! Скоро и вие няма да може да спите от едни такива пухчовци 💜

Mam, къде си правиш инсеминациите? Звучи ми много непрофесионално това.

# 418
Bobby_g, инсеминациите ги правя в Щерев и аз съм шокирана от последната процедура.

Believe23, така е , всичко се случва с  причина, но понякога е трудно да разберем. Стискам ти палци, следващата ти инсеминация да е успешна.

Чувам добри отзиви за Вита, препоръчаха ми я, както писах, не съм от София, дори не знам къде се намира , но мисля да пробвам там и ако не се случат нещата да помисля за Турция.

Пожелавам ви търпение и хубави мисли, нещата се случват , когато сме спокойни .

# 419
  • Варна

При мен е без стимулация.
Разликата този път беше инсе, преди пукане и реинсе, след пукане на фоликула.
Предните два пъти, на неспукан.
Ако има нещо различно и в 4-тата ще докладвам.

Нека да направим една справка, за мое спокойствие...
Колко от вас, които сте със стимулация сте с неизяснен стерилитет?
Стимулацията ви е наложителна, заради липса на редовен цикъл, липса на овулация или ПКЯ например?
Мое мнение е, че със стимулация има по-голям шанс, но пусти му ЯР, не искат да го погубват в стимулации за инсета...

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 11:12 от Sunny_Bun

Общи условия

Активация на акаунт