Предстои ми инсеминация - тема 34

• 37 628
  • 815
  •   1
Отговори
# 180
При мен единственото, което реши проблема с повтарящите се цистити беше Уробиотик. Пия си го превантивно, когато усетя, че нещо ме наболява и задължително след секс. От поне година не съм имала цистит, а преди беше през 2 месеца. Монуралът винаги решаваше проблема временно.

# 181
Аз се подложих на инсеминация във вторник тази седмица за първи път. Беше ни казано след процедурата вечерта да направим още веднъж секс, защото, колкото повече сперматозоиди, толкова по-добре. За съжаление днес съм с цистит и кръв в урината. Сега трябва да пия антибиотик и това изобщо не е благоприятно за развоя на инсеминацията. Просто исках да споделя моето разочарование и болка.
Също така искам да попитам има ли момичета, които имат същия проблем като мен след опитите за забременяване. Аз от три години съм с цистит и кръв в урината след опитите за забременяване. Не откриват бактерии нито при мен, нито при мъжа ми, но ми изписват всеки път антибиотик и проблема отшумява, и така до следващия път. Пробвала съм с всякакви препарати като Д/Маноза, Цистостоп, всякакви чайове и боровинки. Някой да е намерил решение на този проблем?
Аз бях доста често с такъв проблем, но при мен се изолираше е.coli в урината. Това, което ми помогна е “утипро плюс” - има схема при активна инфекция, както е при теб сега, както и схема за профилактика - два пъти в годината есен и пролет се прави курс от 15 дни прием. Само с това лекрство удпях да се разделя с цистита, вече съм резистентна към Монурал, всякакви АБ съм пила, Урогард постоянно пиех, правила съм си и профилактиката с Уро-ваксон - нищо не помогна. От една година си правя профилактиката и съм си наред. Разбира се, много е важно след секс веднага да се измиеш хубаво и задължително пишкане! Можеш да пиеш лекарството с АБ, както и с билковите добавки, даже по мое мнение е препоръчително да ги съчетаеш. Бих ти препоръчала като приключиш сега курса с АБ , следващия месец да си направиш и профилактиката за 15 дни, за да нямаш проблеми. Успех!

# 182
  • София
Честит син и на тебе, Боби! Нека расте здрав, игрив и силен!
За да вдъхна кураж на новите момичета, тръгнали по пътя ни, аз забременявах през март месец миналата година след трета стимулирана инсеминация (с миома, една запушена тръба, но добър АМХ). През ноември родих сина си.
Когато вярвате, че ще се случи и намерите подходящия лекар, рано или късно щастието ще почука и на вашата врата!
Пожелавам ви да изпълните темата с положителни тестове!
Благодаря Ви, момичета! На мен Лейди Роуз ми повлече крак, дано сега аз да съм на късмет за вас ❤️

# 183
Здравейте, на всички, минавам да споделя моят опит със инсеминациите. Първо имам две момчета, по естествен път. От около година работим по въпроса за номер 3, но без успех. Така се насочихме към болница Щерев. Там имам 2 инсеминации , на естествен цикъл, с таймираща инжекция Овитрел, при спукан фоликул. (Според мен, самата процедура беше, по-късно. Усетих пукането на фоликулите 24ч. след Овитрела, а самата процедура, беше след 40ч.).
Сега инсеминация номер 3 ще е на неспукан фоликул и Овитрел 24ч. преди процедурата.
Сега и въпросите ми- кога се увеличава успеваемостта- на спукан, или на неспукан фоликул.
П.С. Водят ни с мъжки фактор, но с добри показатели.
Извинявам се, сигурно е станало много объркано, но и в главата ми е каша.
Благодаря, че ме изчетохте.
Пожелавам успех , на всички и пухкави бебета.

# 184
Аз сън имала общо 3 инсеминации , 2 на не спукани (пред спукване) , единия път изобщо не се спука , а стана киста.А третата (успешна) с 3 спукани фоликула.
Успех!🍀

# 185
Аз сън имала общо 3 инсеминации , 2 на не спукани (пред спукване) , единия път изобщо не се спука , а стана киста.А третата (успешна) с 3 спукани фоликула.
Успех!🍀

Благодаря, за вдъхването на кураж, три , може да е и късметлийско Simple Smile

# 186
Ами при мен решаваща беше стимулацията според мен.Първият път бях на клостилбегит, вторият път фемара, третият започнахме с клостил после включихме инжекции (вече не ги помня , извинете ме ,Фостимон и Гонал , ако не се бъркам) и супер късна овулация с Овитрел на 20-ти ден.И ми се случи чудото -близнаци!Искрено се надявам всяка от вас да си намери нейния доктор и с негова помощ да се получи!🍀

# 187
Обещах да ви кажа- моята първа е неуспешна.
Сипвам виното довечера и продължаваме напред...
Благодаря ви за куража, момичета!

# 188
Горе главата и напред, миличка !! На мен след първата ми беше може би най-шокиращо , че не е станало, но след това си дадох сметка , че тогава шансът е най малък . Щом сме поели по пътя и се борим - ще стане !!

# 189
  • София
Mam_1, моята трета успешна и първа във Щерев, беше след стимулация, с фемара и мериоферт инжекции през ден, 4 пъти. Направих два доминантни фоликула, инсеминацията я прави лично доц Андреева, на прясно спукани фоликули, в момента на овулацията.
Желая ти успех там, вярвам, че успеваемостта в клиниката по принцип е висока.

# 190
Момичета,

Какво Ви изписват след инсеминация като медикаменти? И как ги понасяте?
🍀

# 191
На мен за сега само утрогестан, но вагинално. Нямам никакви оплаквания. Днес го спирам за съжаление ще видим до колко време ще ми дойде Ц само.
Сигма ❤

Момичета,

Какво Ви изписват след инсеминация като медикаменти? И как ги понасяте?
🍀

# 192
Флауър, не губи кураж, следващият път ще е успешен.
Клеопатрия, мен ми изписаха утрогестан вагинално и дуфастон.

# 193
Флауър, не губи надежда. Ще се получат нещата. Първата явно рядко става. Сипи си вино и гледай напред.  Аз за моята първа бях сигурна, че е неуспешна.
Клеопатрая, на мен само дуфастон. След първата хапче много ми се спеше, но беше петък така че не знам дали е от хапчето или не. Иначе не го усетих.
Сега обаче тая седмица яко ме боли главата. Всеки ден. Не знам дали е от фемарата или не. Но вечер едвам заспивам.

# 194
Благодаря на момичетата, които ми отговориха така бързо. Уробиотик съм пробвала, но безуспешно за съжаление. Другия билков препарат не го бях чувала, ще опитам и с него.
Аз съм на ден трети от инсеминацията, но усещам  някайви болки все едно скоро ще ми идва цикъла. Корема ми е подут, яйчниците ме присвиват. Освен това имам една тъпа болка в матката, но не знам това дали не е от катетъра по време на инсеминацията. Малко ме тревожи това.

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 02:01 от AvaDavina

Общи условия

Активация на акаунт