Предстои ми инсеминация - тема 34

• 37 707
  • 815
  •   1
Отговори
# 210
Белийв, аз бих направила. Най-вече, че ние ходим по лекари и правим процедури. Както каза Ванила, в зависимост от тялото уринарния тест не винаги отчита хормона.

# 211
Doria тихичко честито! Даже нямаш нужда от кръвен според мен, направо на преглед след седмица 🍀

Белийв и според мен направи кръвен, особено ако приемаш прогестерон. Стискам палци🍀

Вие всички ли приемате прогестерон след процедурата? На мен не ми изписаха нищо, изследвала съм го преди време и беше ок. Чудя се дали на 7ми ден от О дали да не пусна един контролно..

# 212
Doria, честито и до финал!

Believe, направи си кръвен за всеки случай. Моят уринарен беше отрицателен дори след 2 положителни кръвни. Втора чертичка ми се появи чак на седмица закъснение и то беше по-бледа от тези на Doria.

# 213
Здравейте отново момичета! Днес е 13 ден след инсеминацията и току що направих два теста. И вие ли виждате това, което и аз или си втълпявам че има две бледи черти и на двата?

Още не знам къде се намирам и не мога да повярвам. Струва ми се невъзможно, затова и не смея да споделя с никого дори със съпруга ми, докато не направя и кръвен тест утре (сега няма работеща лаборатория.. какъв късмет).

Силно се надявам да е истина и да не сънувам. Ще ви държа в течение, стискайте ми палци 🤞

Бравоооо !!!! Ей , супер новина !! Тихичко честито !! Много ме зарадва, момиче !! Heart  Heart

# 214
  • София
Аналогичен случай като на Боби на успешната ми инсеминация - отрицателен домашен тест на деня на МЦ, ЧХГ 132 на ден закъснение и едва на другия ден - бледа втора черта. Винаги правете кръвен преди да спирате прогестерона!
Дориа, тихичко честито и дано повлечеш крак и на другите момичета в темата!

# 215
Добре, но не би ли следвало ако домашния тест ти е отрицателен на датата на МЦ и дори да спреш прогестерона, то ако има бременност просто цикъла няма да дойде и ще разбереш след 2-3 дни.

Аз имам до тук само една инсеминация (неуспешна). Направих си домашен тест в деня на очаквания МЦ, беше отрицателен, спрях прогестерона и след два дни ми дойде.
В грешка ли съм?

# 216
По принцип прогестерона има важна функция в началото на бременността подтискане на маточни контракции, оформя плацента. Според мен преди отрицателен кръвен тест не трябва да се спира прогестерона. Не е задължително да не ти дойде цикъл, ако има бременност. Има жени, който имат зацапване като цикъл. Ама това си е лично мое мнение де, не знам колко е вярно.
Да ви попитам дали знаете дали в лабораторията в клиника Надежда изследват тромбофилия?

# 217
V-gs, ако пускаш прогестерон, може да пуснеш и естроген, за да видиш какво съотношение са и да знаеш дали имаш естрогенова доминантност. Точно 7 дни след О се тества за това.

Иначе на мен ми изписаха и двата пъти. След първия опит само утрогестан, а сега на втория - утрогестан и дуфастон.

Емилия, както ти отговориха и в другата тема, спирането на прогестерона може да доведе до загуба на бременността.

Doria тихичко честито! Даже нямаш нужда от кръвен според мен, направо на преглед след седмица 🍀

Белийв и според мен направи кръвен, особено ако приемаш прогестерон. Стискам палци🍀

Вие всички ли приемате прогестерон след процедурата? На мен не ми изписаха нищо, изследвала съм го преди време и беше ок. Чудя се дали на 7ми ден от О дали да не пусна един контролно..

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 20:39 от ВаНиЛа

# 218
Doria тихичко честито! Днес ми беше инсеминация номер-3, сега почва бавното отброяване на 14 дни.
Направи ми впечатление, че сега след процедурата имах зацапване, което предните две нямах.
Пожелавам на всички - положителни тестове.

# 219
  • София
Doria, тихичко честито! Успех и щастливо до финал.
Аз всеки път пиех дуфастон. Последната ми инсеменация (успешната) беше  с отрицателен тест на 14-ти ден - уринарен. След като спрях прогестерона, не ми дойде седмица и се усъмних. Направих си кръвен - 300. Явно съм била с късна овулация или и аз не знам. Детенцето ми е на година и 5 месеца. Така че най-добре при съмнение - кръвен тест, на уринарни аз поне не вярвам. Успех на всички Heart

# 220
Doria 🥰 , виждат си се доста добре, особено на единия тест! Тихо честито и от мен, кръвния да потвърди и всичко да бъде наред до финала!

Believe както и останалите момичета са казали- най-добре с кръвен. На мен също доктора ми е казал на 15тия ден да си правя кръвен- пращам резултатите и тогава спирам/продължавам прогестерона. За това и не съм фен на домашните тестове особено в по-ранни дни и излишното главоблъскане, въпреки, че разбирам любопитството ви.

Mam_1 стискам палци фразата “3 за щастие” да ти донесе най-голямото щастие!
Относно зацапването аз до сега съм имала само 1 инсе и имах кръв след първото пишкане, (а и до края на деня), но го отдавам на това, че доста се престарах с пълния пикочен мехур и дори ме заболя от спекулума. Нещо, което мисля да не правия при втория опит.

Успех на всички чакащи ❤!

Едит: Какво стана с  AnnyHanny? Стискам палци нещата да са се развили към +

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 00:03 от Flowering1808

# 221
Flowering1808, благодаря , за бързият отговор.
Сигурно избързвам, но да попитам- какво е необходимо , за да се кандидатства по фонда за ин витро? Колко време е обработката на документи - от подаването до самата инервенция? Каква е цената на ин витро процедура, без фонда?

Благодаря на всички, пожелавам Ви лека седмица, а на чакащите- 2 тлъсти чертички.

# 222
Момичета, при мен и кръвния тест е отрицателен. Продължавам с пълна вяра напред, че третият път ще е успешен.

Пожелавам късмет и положителни тестове, на всички в очакване.

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 16:17 от Believe23

# 223
Белийв, много съжалявам. Продължавай напред. Ще се получат нещата.
Днес ми биха намираща инжекция, но забравих да питам да спирам ли фемарата? В сряда трябва да ви е процедурата.

# 224
Момичета, при мен и кръвния тест е отрицателен. Продължавам с пълна вяра напред, че третият път ще е успешен.

Пожелавам късмет и положителни тестове, на всички в очакване.

Опитай да си спокойна и вярвай , че следващия път вече ще е късметлийския ! Щом сме поели по пътя - ще стане !!

Общи условия

Активация на акаунт