Предстои ми инсеминация - тема 34

• 36 609
  • 815
  •   1
Отговори
# 330
На мен. След процедурата имах зацапване няколко пъти през деня. Но аз винаги имам зацапване и след вземане на секрет за МБ или цитонамазка и го сметнах за нормално.
А болката може да е била от спукване на фоликула. Успех!
Дано е от това , че не попитах , а ме притеснява. Благодаря! ☺️

# 331
Благодаря ви, момичета💕
Нани с теб сме заедно значи този месец. И моята беше днес- един спукан фоликул, но показателите на ММ бяха под нормата-по-лоши от първата инсе /въпреки, че док каза, че материала се е обработил добре и влязъл много хубаво навътре/ … нямам очаквания, но не го и отписвам.
Успех на всички! 💕

# 332
Благодаря ви, момичета💕
Нани с теб сме заедно значи този месец. И моята беше днес- един спукан фоликул, но показателите на ММ бяха под нормата-по-лоши от първата инсе /въпреки, че док каза, че материала се е обработил добре и влязъл много хубаво навътре/ … нямам очаквания, но не го и отписвам.
Успех на всички! 💕
Моята беше на фоликул пред спукване и правих малко коремни преси като се прибрахме. В коя клиника сте , ако не е проблем да кажеш ☺️ Успех! 🍀

# 333
Успех, flowering, дано се изненадат приятно.   
Аз също не вярвах и си бях запазила час за начало на следващата процедура, така че никога не се знае.

# 334
Нани Не е проблем. В МЦ Афродита съм при док. Станулов.
  Това за коремните иначе и аз знам, че действа- имам приятелка, която след 2г неуспех и една загуба отиде на фоликулометрия със лека стимулация, направи един голям, голям фоликул не спукан, отдаде се на ласки и коремни преси до пръсване булвално и малката госпожица е вече на лице 😁❤

Ванила ❤ нещо много интересно относно късметът:
„Късметът е това, което се случва, когато подготовката срещне добрата случайност.”

Мисля това да бъде нашата максима- ще обърна по-голямо внимание на подготовката и ще чакам шансът да ни срещне ❤

# 335
Днес ми беше инсеминацията , по време на процедурата усетих силна болка в яйчника , а след това имах кафяво зацапване. На някоя случвало ли се е?
 При мен след последната , зацапването беше почти 3 дни, но леко
Късмет и кураж , момичета

# 336
Здравейте група!
Ние сме на 3-та инсеминация (поредна) и засега все още нямаме положителен резултат.
Непосредствено преди инсеминацията този месец обаче ме заболя зъб и се оказа, че имам няколко кариеса за отстраняване. Репродуктивния специалист ми каза, че няма проблем да отида на зъболекар щом има проблем. Не дискутирахме обаче как седят нещата с упойките, рентгениви снимки е ясно, че не може, но и не се налагат.
Тест трябва да правя към 28-29 февруари. Някоя от вас да е запозната дали влият негативно упойките на този ранен етап(ако въобще го има)?
От една страна не искам да компрометирам опита ни, защото сме с донор, от друга пък проблема ще се задълбочава ако не се отстрани.

# 337
Здравейте група!
Ние сме на 3-та инсеминация (поредна) и засега все още нямаме положителен резултат.
Непосредствено преди инсеминацията този месец обаче ме заболя зъб и се оказа, че имам няколко кариеса за отстраняване. Репродуктивния специалист ми каза, че няма проблем да отида на зъболекар щом има проблем. Не дискутирахме обаче как седят нещата с упойките, рентгениви снимки е ясно, че не може, но и не се налагат.
Тест трябва да правя към 28-29 февруари. Някоя от вас да е запозната дали влият негативно упойките на този ранен етап(ако въобще го има)?
От една страна не искам да компрометирам опита ни, защото сме с донор, от друга пък проблема ще се задълбочава ако не се отстрани.
Аз както почнах инсеминациите, тогава почнах и да си оправям зъбите. Зъболекарката ми обясни, че упойките не вредят по никакъв начин на плода, същите упойки се слагат и на бременни с напреднала бременност и на кърмачки също. Не се притеснявай.

# 338
Здравейте група!
 Успех преди всичко !!!!!! Flowers Four Leaf Clover
Много полезен въпрос . Аз също се чудя и за зъболекар и друго процедури дали биха де отразили , но ако попитам моята докторка такива неща , директно ще ме изхвърли и ще ме изтрият и забранят в системата им Grinning а тези неща са важни , най - малкото защото всичко свързано с процедурите отнема средно поне по половин година , ако не и повече

# 339
Момичета, да питам. Утре ще ми е 12 ден след инсе... Дали ще е рано за тест? Знам, че са казали на 14я, но не мога повече.

# 340
Момичета, да питам. Утре ще ми е 12 ден след инсе... Дали ще е рано за тест? Знам, че са казали на 14я, но не мога повече.

За кръвен не е рано , моя го пусках на 11 ден , отчете си.Успех!🍀

# 341
Аз също пуснах моя на 12 ден от инсе и си отчете. Стискаме палци и да пишеш 🤩❤

За кръвен не е рано , моя го пусках на 11 ден , отчете си.Успех!🍀

# 342
Знам , че е много индивидуално всичко , но може ли момичетата с успешни инсе да споделят има ли ли са и какви симптоми преди + тест

# 343
Sway стискам палци за теста!

Момичета, според вас може ли Ц да закъснее, заради хормоните в таймиращата инжекция, т.к. да удължат ЛФ? Другите ми мисли клонят към неспукан Ф, но пък нямам никакви болки. Не приемам прогестерон, трябваше да ми дойде в събота, а вчера на обяд правих домашен тест и беше категорично -. Гърдите ме болят от 3,4 дни от 2 дни постоянно ми се повдига. Някоя имала ли е такива “преживявания”?

# 344
Знам , че е много индивидуално всичко , но може ли момичетата с успешни инсе да споделят има ли ли са и какви симптоми преди + тест

Абсолютно същите като за цикъл , затова преди кръвен тест не спирайте нищо!Толкова ме болеше корема и кръста , че бях сигурна , че всеки момент ще ми дойде.Единственото по-изразено беше силната болка в гърдите , по принцип точно преди цикъл спират да ме болят.Но това си е строго индивидуално.

Общи условия

Активация на акаунт