Отговори
# 195
Здравейте, момичета!

Когато със сутрешното си кафе отпиваш и глътки оптимизъм, денят със сигурност ще бъде прекрасен.
Споделено и обичливо да ви е!
Приятен ден  и успешна седмица!

Keski1821, благодаря за всичко, което си споделила за Съла и Халил.
Аз предлагам да изчакаме месец - два, за да прочетем/чуем/ евентуално за  плановете на двамата ни любимци!..

=========================

Рейтингът

# 196
👋 Привет 👋
Ставам за сценарист - познах, че Феяз ще е прострелян и Нергис ще го прибере вкъщи. Брачното предложение ме изненадА 😆. Айлин мислех, че само по отношение на личните си проблеми прибягва към подлости, но тя се оказа истински зла - изцяло негативен герой, време ѝ е да си ходи. Очаквано свърши с предложението на Мурат бей. Но не очаквам нещо драстично да се случи в тази насока. Сценарият явно е решил да залага на историята на Левент Видно от новините на Бирсент Алтунташ: Onur Bay, който участва в проектите "Son Yaz" и "Kaçış", подписа споразумение с телевизионния сериал "Kirli Sepeti". Младата звезда ще се превъплъти в образа на Бюлент в сериала и от тази седмица ще се появи пред публиката като брат на доктор Левент ( Фуркан Палалъ ).

Явно е високо напрежението и около актьорите от Боровинков шербет

И ако на някой иска да си припомни началото или не му е удобно да гледа Наследство по обед, започва от начало по Диема фемили днес от 19.00ч.

Хубав ден и успешна нова седмица 💐

# 197
Момичета, идвам с чудесна новина!
Съла е в Русия, гр. Сочи

Тя ще участва в @worldyouthfestival2024

Сила присъства на федералния образователен маратон в Русия Сочи.  Тя участва с младите хора от цял ​​свят, които й задаваха въпроси. Темата беше „Сила Тюркоглу «любов и искреност: как да сбъднеш мечтата на един актьор и да завладееш публиката»»

Много, много се радвам за нея..

Сила Тюркоглу чрез IG @goksensl... Изненади от Русия 🇷🇺 #sılatürkoğlu

Сила Туркоглу чрез IG на @goksensl от събитието в Сочи, Русия 📸
„Много ви благодаря за любовта“

===========================================

Цитат
Явно е високо напрежението и около актьорите от Боровинков шербет

Сценаристките на Шербета - едната от тях е Мелис Дживелек

Ezgi Ayaz , Мелис Дживелек, Zeynep Gür !

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 12:08 от HELEN60

# 198
Здравейте, момичета!

Любопитни новини за Съла сте постнали. Нямам представа доколко са верни слуховете около напускането на сериала, в който участва, но ако това е за нейно добро и за по-нататъшното ѝ израстване в кариерата ще се радвам. Талантлива и красива актриса е Съла и дано намери героинята, която ще я открои и затвърди като просперираща актриса.
    Фейза съм я гледала в няколко сериала. Играе все второстепенни и незначителни роли, но се труди и добре стои на екран. Да, прави впечатление, че Фейза участва в сериали по сценарии на майка си Мелис Дживелек и в това не виждам нищо нередно. Поне досега не съм забелязала майката да се опитва да я "пробутва" в главни роли. Не надценява възможностите на дъщеря си и ѝ отрежда това, с което може да се справи.
    Ново от Съла.

marieclairetr
и
silaaturkoglu

Посрещаме новия сезон с нови надежди и изгряваща звезда: Marie Claire Mart със Sıla Türkoğlu, които казаха "Бавно се примирявам със себе си", очаквайте скоро!

Режисьор: @isiksimsek
Интервю: @selinerkmen
Снимки: @denizozgun | @asitanestudio
Стилизиране: @nazlikayran
Асистенти за стайлинг: @nazlicgundogdu , #BegümGüneş
Грим от: @aslibilge
Асистент за коса: @merverruzgar
Асистент за грим: @helnzbek
Асистент по фотография: @muraterdoganph , @atacanbaytok
Видео режисьор: @melikemugesahin
Оператор на камера: @tugayozkann
Асистент за осветление: @taner.altundas
Видеоредактор: @ilydas
Производство: @ebrudoner
Агенция за контакти: @ilkbulusma.istanbul

# 199
Здравейте, приятели!

Отварям вратата само на добрите вести, добрите събития и добрите хора.
 За всичко останало съм заета!

Съла - от Сочи, Русия

Отворен диалог Маратон на знанието.
Първа Съла Тюркоглу „Любов и искреност: как да изпълним актьорска мечта и да завладеем публиката“

Съла Туркоглу е блестяща звезда на турското кино, обичана от публика от различни географски ширини. Актрисата ще ви разкаже каква е ролята на театъра в нейната кариера, за какво трябва да е подготвен всеки, решил да се посвети на киното, а също така ще сподели и тайните на успеха.

Съла казва, че тя играе и отразява всички роли искрено. Съла вярва, че в искреността, чистото сърце и доброто сърце няма нужда от маскиране... 🥹

Турската актриса и звезда Съла Тюркоглу присъства на срещата „Любов и искреност: как да сбъднем мечтата на актьора и да завладеем публиката“ по време на Световния младежки фестивал 2024 във Федерална територия Сириус, Краснодарски край, Сочи, Русия.
Превод с GL

И една хубава новина за Халил..

Халил Ибрахим Джейхан спечели наградата „Най-добър мъж актьор на годината“,
организирана от страницата на Legend Fashion Awards.
Поради интензивността на снимките на "Мръсната кошница", наградата получи любимия @asimo34.asimo34 от името на Халил.

Още един хабер за Халил.

Започнаха репетициите за  „Това беше приказка“,
“Bir Masaldı”nın provaları başladı!

Hande Subaşı и Халил Ибрахим Джейхан  споделят главните роли в мюзикъла,
озаглавен„Беше приказка“ /„Bir Masaldı“/, продуциран от NetD и DMC и творчески копродуциран
 от G. Ülkem Gürbüz
„Беше приказка“, чиято цел е да накара публиката да преоткрие „любовта“ чрез
приказни герои, вдъхновени от древните анадолски земи, в сянката на двете исторически сгради в Истанбул, Моминската кула и кулата Галата, е завладяваща сцена шоу с любов, танци и музика... Йонка Лоди' Международният проект, в който ще участва като гост артист, ще отвори завесите си през следващите месеци.

Скрит текст:
Başrollerini Hande Subaşı ve Halil İbrahim Ceyhan’ın paylaştığı, Net D ve DMC ortak yapımı olan müzikal şov “Bir Masaldı”nın provaları başladı! İstanbul’un iki tarihî yapısının, Kız Kulesi ve Galata Kulesi’nin gölgesinde, kadim Anadolu topraklarından ilhamla yaratılan masalsı kahramanları aracılığıyla seyircilere “aşk”ı yeniden keşfettirmeyi amaçlayan “Bir Masaldı”, aşk, dans ve müzikle büyüleyici bir sahne gösterisi… Yonca Lodi’nin konuk sanatçı olarak yer alacağı uluslararası çaptaki proje, önümüzdeki aylarda perdelerini açacak.

Kaybolmakta olan “aşk”ı yeniden canlandırmak için İstanbul’a gelen sihirli varlıkları ve tüm bu sihirli varlıkların ziyareti sırasında birbirine âşık olan bir çifti konu alan “Bir Masaldı” adlı müzikal şovun okuma ve dans provaları başladı.

Eми, отново чудесен пост - Благодаря!!

Момичета, имайте един слънчев, успешен и цветен ден! Nature Sun With Face Flowers Hibiscus

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 18:00 от HELEN60

# 200
Ново от Съла и от Халил

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 22:40 от azisiq

# 201
👋 Привет 👋
Хубави новини сте споделили. Само не ми достига въображение да си представя как би звучал един турски мюзикъл 🙄 А съм фен на този вид изкуство. Дано изтече нещо в нета, любопитно ще ми е.

Аз ви нося горещ, горещ втори фраг на Кошницата

# 202
Здравейте, момичета!

Просторно да Ви е днес на душите и сърцата!
Спорен и успешен ден!

Халил от снощи...в контакт с Tarik Ister/певец и негов приятел/,
който в момента е  в Маями.

===================

Цитат
Аз ви нося горещ, горещ втори фраг на Кошницата
Вече ми стана интересно...

Още една снимка на Съла от посещението й в Русия

==============================================

Халил от последните минути - на кафе  с Emre Ercil/актьор/

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 12:27 от HELEN60

# 203
Здравейте!

Честит 8-ми Март, Дами!

Бъдете здрави, независими и силни!
Различни, борбени и непреклонни!
Бъдете денонощно красиви и желани!
Обичайте и бъдете обичани!

# 204
Здравейте, дами! Heart

Честит 8-ми Март, Мили Дами!
Бъдете силни и смели, бъдете уверени и щастливи, бъдете усмихнати и успешни,
бъдете желани и обичани, бъдете благословени! Бъдете!

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 12:35 от HELEN60

# 205
👋 Привет 👋
Честит Осми март! Носете нежност, красота и вдъхновение!

Съла от предстоящата серия довечера на Шербета

А Докуган е споделил снимка с екранната Гьоркем и все по-основателни ми се струват слуховете за напускането на Съла

Излязоха и снимки на Халил, които май са от репетициите на мюзикъла

Слънчев и усмихнат да ви е денят, а вечерта незабравима и пълна с щастливи емоции!

# 206
Момичета, благодаря за пожеланията! Two Hearts

И от мен една снимка на Съла от предстоящата серия.

Петък е - вечерта на "Шербета" и Съла

Слагам линкове за онлайн - за момичета, които са решили да гледат тази вечер серия 25/2-ри сезон/

Уютна вечер, Приятели - топла, споделена, незабравима!

# 207
След шока от последната серия гореща новина от последните минути. Според Бирсент Алтунташ Скоро идва нов партньор за Доа, която фенове искат да видят усмихната. Първата следа за този герой е, че той ще бъде богат бизнесмен... Все още обаче не е определен актьорът, който ще играе ролята. Персонажът, който ще се появи пред публиката в сериала през следващите седмици, вече е въпрос на любопитство...
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/kizilcik-serbetinin-dogasina … er-gelecek/40953/
И пак Съла от Русия

И Халил и Джансу във и извън кадър

# 208
Добро утро!
Благодаря момичета за цялата информация която публикувате постоянно за Съла и Халил.

И още от Съла в Сочи

# 209
👋 Привет 👋

Направили са хороскоп на героите от Кошницата. Според него Мурат бей е зодия Близнаци

Съла като Доа в търсене на нов партньор, който да подлуди Фатих 👀😂

Общи условия

Активация на акаунт