Майски бебета 2024г. - Тема 4

• 33 910
  • 764
  •   1
Отговори
# 660
Идвам от фетална,всичко е наред.🩷
Помисли че съм с ниска плацента и ме гледа и с +вагинален.Висока е или се е вдигнала каза.
Естествено се изкуших и съм сама без детето и взех по нещо розово за всички нас за мен чорапи, за каката клин с мини маус,за бебето тънка пелена не че нямаме ама айде 😁

Ще ходите ли на последната фетална?

# 661
Супер новини ❤️

Аз мисля да ходя и на последната. Другата седмица и аз съм на фетална и се моля всичко да в наред. Дай Боже да е така, направо ще си запиша час и за последната.

Другата седмица влизам в 6ти месец, направо ми е сюрреалистично 😳😀

# 662
Аз идвам с една питанка за движенията на бебетата. Моето не е спряло да шава от един час насам, трябва ли да ме притеснява това? Знам, че се следи за намаляне на честотата на движенията, но за учестяване нищо не съм чувала. За пръв път се случва.

Колкото повече напредвам, толкова повече шава. И на мен ми се случва това, особено вечер, когато съм в покой, да го усещам супер много време. През деня като съм на работа и насам-натам не го усещам толкова.

Четох някъде, че е нормално да ги усещаме през 3-4 часа.

# 663
Моята се крие- ръце,крака вдигнати чак до лицето 😁🫣каза че е полсушна и не шава само за снимка ама се крие 😁😁😁🩷

На последната каза че ще гледа с доплер.
И как се хранело бебето.

# 664
И аз сутринта бях при Михова на фетална имаше забавяне не бях закусила не бях пила кафе и ли беше много криво , после ме прати на разходка че беше показал гръбче само и използвах момента и за бързо кафе , всичко е наред с младежа . Аз  съм на 29 февруари на последна фетална.

# 665
g.h. и моят така с гръбчето. 😂Ти в колко беше, явно се засичаме с датите за фетални. ☺️

# 666
Моя приятелка ражда в Тина Киркова и освен, че държаха бебето 5 дни вместо 3, не искаха да ѝ го дават след раждането, защото е родила вечерта и ходи да им се моли и въпреки всичко чак на сутринта го получи.
Леле, това е ужасно, защо изобщо го правят? Rolling Eyes

И аз мисля и на последната фетална да ходя, но още не съм записала час.

# 667
Mad_hatter за 10 ми беше часа но влязох към 10:45.

# 668
Marisol., никаква идея. Но съм го чувала като практика и в други болници. Говоря за здраво дете с добра адаптация и адекватна родилка.
g.h, значи точно преди мен явно, след това се разминахме с разходките 😄
zoya, за движенията е нормално от време навреме да са по-активни. Вчера 4 часа не се спря, едвам ставах, че бяха болезнени чак. Но се оказа, че младежа се е завъртял главично.
Иначе ако твърде дълго са повече от обикновено може би да питаш АГ, че може и да е признак за дистрес, но може и да е нормално. Абе като всичко друго в бременността може да е нещо, може да е нищо

# 669
Май навсякъде часовете за феталните не се спазват. Някои часове протичат по-дълго, други ги карат да се разхождат и пак да се върнат, с което изместват другите часове. Май най-добре е около първите сутрешни часове.

# 670
Ами при мен случаят беше че първият пациент е закъснял с 45 минути.. Иначе е нормално да има някакво забавяне но понякога много изнервя, таткото идва с мен на тези прегледи и след това трябва да иде на работа и преди малко отиде чак.

# 671
Май доста сме на фетална на 29.02 🤣Добре ,че е високосна.

# 672
Аз идвам с една питанка за движенията на бебетата. Моето не е спряло да шава от един час насам, трябва ли да ме притеснява това? Знам, че се следи за намаляне на честотата на движенията, но за учестяване нищо не съм чувала. За пръв път се случва.

Относно раждането, аз съм от Пловдив и съм се спряла на Селена, чувам добри отзиви за Д-р Ставрев, та засега май към него клоня.

И моето е така през последните няколко дни, страшно шавливо. Simple Smile Преди беше за малко сутрин и после чак вечерта, а сега усещам движения през целия ден почти. Вчера и аз малко се притесних, понеже за първи път от доста време насам, имах по-силна болка ниско в ляво (според мен от положението на бебка), и взех Но-шпа.

Никой не ми е казвал нищо за честотата, та се надявам да е нормално. На 11 съм на фетална и ще попитам.

# 673
Здравейте момичета.Включвам се с последна информация за моето бебе.Момченце е Heart
Върви добре на тегло и ръст.Притеснителното е ,че бебето е ниско с главата надолу и има вероятност от преждевременно раждане Изписаха ми и Магнерот 500,продължавам и останалите лекарства.Утре съм на фетална и аз,ще пиша след това Blush

# 674
Аз продължавам да не усещам кой знае какво, чат пат усещам едно трептене в корема, но не кой знае колко отчетливо.

На фетална съм на 11.01 и вече нямам търпение, дано всичко е наред и да ни потвърдят пола. Таткото си взе отпуска за да дойде с мен и после малко да се разходим по-магазините да видим как стои въпроса с количките, че и през седмицата не е толкова натоварено. Утре влизам в 21 г.с и почва да ме обзема една паника за всичко, което предстои.

Очаквам всички да се похвалите след срещите с малкия човек.

Общи условия

Активация на акаунт