Майски бебета 2024г. - Тема 4

• 33 981
  • 764
  •   1
Отговори
# 420
Аз също си направих собствен списък и по него карам. Marisol., това с категориите е хитро, ще го изкопирам. Smile Много ми се иска и големите неща да започнем да купуваме, но ни предстои местене следващия месец и решихме тогава да вземем основните покупки, за да не ги местим и тях, та засега само проучвам и си запазвам идеи.

# 421
Ето този ползвах за отправна точка https://moebebe.com/spisak-za-novorodeno-bebe И от него си направих мой ексел с линкове и цени, където после ще отмятам кое е взето.

# 422
И аз си направих мой Ексел с линкове и цени, разделен на категории.
Аз вече съм започнала да пазарувам някои неща. Взехме количка и кошара, майка ми е взела и доста дрешки (първо внуче ѝ е 😀), имам помпа, стерилизатор, бутилки и някои други по-дребни неща. Като цяло гледам всеки месец по малко да купувам, като съм решила козметиката да оставя за най-накрая, може би ще я взема през Април.

# 423
Аз имам доста неща естествено от каката,но пак се изкушавам 😁още на резултата -теста Вижън взех един комплект и чорапи😁

# 424
Аз за сега не купувам нищо, само комплект чорапки взех. Имам много неща от баткото, сега ремонтираме и другата детска стая и когато е готова ще извадя всичко от баткото и ще преценя кое ще става според сезон и размер. Мисля че ще имам всичко необходимо евентуално за количка ще се оглеждам че ми се иска да вземем друга, но може би ще е втора ръка.

# 425
Ние сме в доста малко жилище и не ми се мисли как ще спим вечер...ако видим зор ще местим леглото на голямата в кухнята ще бъде 🤯🤯🤯🤯Сега си търсим ново жилище

# 426
Ние извадихме късмет и точно преди да забременея с първото ни детет си купихме голям апартамент, но и това е ужасно от гледна точка на поддръжка чистене отопление..

# 427
Аз бавно но славно мисля да започвам с пазаруването от сега. В немския амазон масово бебешките неща са в пъти по-евтини от тук. Говоря за разлика от 30-40 и нагоре лв за неща, които тук струват по 100. Каквото се сетите. Дори и за количка обмислям от там, но още избирам. Препоръчвам да разгледате с доставка от ггбг ще са в пъти по-изгодни нещата.

Аз също съм excel freak 😁 и си имам таблица по категории от кое колко ще ми трябва, кое може да остане за погачата живот и здраве и така.

# 428
Ето този ползвах за отправна точка https://moebebe.com/spisak-za-novorodeno-bebe И от него си направих мой ексел с линкове и цени, където после ще отмятам кое е взето.
Много е полезен този списък. Точно щях да питам по колко бодита са необходими. Аз започнах да купувам дрешки, нали има намаления сега и купих доста неща, почти до към две годишно. 😂 С малко дете не знам как ще е да обикалям и реших да си купувам каквото ми хареса. Та после само да допълвам. Аз си намерих една снимка с размера на дрешките в см. и на кой месец отговаря, ще я кача, може да е полезна за някой.
Скрит текст:

# 429
  • София
Аз не се запасявам с дрехи засега. Като знам първото ми дете как расте и не отговаря на таблици, ми се вижда безсмислено. Септември прибирах старите ѝ дрехи и видях че от 74-и размер има и зимни и летни, което значи, че е задържала на този ръст много дълго време. Някъде 7-9 месеца не е мръднала. И после е почнала да расте, но пак бавно. И пак сега е сменила два номера дрехи за 3-4 месеца, когато уж растат по-бавно.

Второто ще е момче, така че още повече не си правя сметка отсега, нито за килограми, нито за скорост на растеж. Просто не знам какво да очаквам.

# 430
Ние сме в доста малко жилище и не ми се мисли как ще спим вечер...ако видим зор ще местим леглото на голямата в кухнята ще бъде 🤯🤯🤯🤯Сега си търсим ново жилище

Пожелавам ви да имате много късмет и скоро да имате страхотно ,ново ,уютно семейно жилище мило семейство 🥰🥰🥰Вярвам ,че човек като има голямо желание всичко ще постигне ,само търпение .И най-вече нека сте щастливи заедно и здрави пък жилище ще се вземе .🙏

# 431
Аз не се запасявам с дрехи засега. Като знам първото ми дете как расте и не отговаря на таблици, ми се вижда безсмислено. Септември прибирах старите ѝ дрехи и видях че от 74-и размер има и зимни и летни, което значи, че е задържала на този ръст много дълго време. Някъде 7-9 месеца не е мръднала. И после е почнала да расте, но пак бавно. И пак сега е сменила два номера дрехи за 3-4 месеца, когато уж растат по-бавно.

Второто ще е момче, така че още повече не си правя сметка отсега, нито за килограми, нито за скорост на растеж. Просто не знам какво да очаквам.
Аз изобщо не ги помислих тези неща.. Гледам, че повечето сте с второ детенце и вече са ви ясни нещата. За щастие и ние научаваме много неща от вас! 😘
Иначе момичета времето си минава. Замислих се, че до скоро се вълнувахме за първата ФМ, за пола. Вече обсъждаме покупки. За щастие скоро никой не е писал някакви притеснителни неща. Дано да ни е леко и спокойно до края и да се радваме след няколко месеца на здрави бебоци!

# 432
Аз едно време като настоявах за тристаен, сега не съжалявам изобщо Grinning Вярно, че ремонт ни чака и нас, но по-добре от купуване на жилище и местене тепърва.

Аз исках да попитам за тези връхни дрешки, които казват - какво е подходящо за нашите майски бебета? Нещо не ми е ясно. Боди с дълъг ръкав ясно, че трябва, но нещо друго?

# 433
Аз едно време като настоявах за тристаен, сега не съжалявам изобщо Grinning Вярно, че ремонт ни чака и нас, но по-добре от купуване на жилище и местене тепърва.

Аз исках да попитам за тези връхни дрешки, които казват - какво е подходящо за нашите майски бебета? Нещо не ми е ясно. Боди с дълъг ръкав ясно, че трябва, но нещо друго?
Аз мислех за някакво тънко якенце. Миналата година беше дъждовно и хладно. Не знам и с разходките как ще бъде. Аз не мисля да държа затворено детето 40 дни, по-скоро да избягвам срещи с други хора. Мисля да си стоим двете и кучетата в парка, така и така почивка преди септември не планувам.

# 434
Ние къде от суеверие, къде от нещо друго не искаме да купуваме неща преди да напредне бремеността.
Поради тази причина гледам да си правя списък и да се оглеждам, за да може да сме подготвени и да пестим време от търсене и проучване.

Общи условия

Активация на акаунт