АС и други романтични К-драми - тема 6

• 21 873
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
И на мен ми харесаха и песента и видеото звуково и визуално, но не разбрах каква история разказват. Този летящ куб много ме обърква. Явно символизира нещо, но не разбирам какво.
Може би робот-убиец, под формата на куб.🤔
Красиво, но и тъжно послание носи песента - ако обичаш, имаш за какво да живееш и причина да продължиш да бягаш, значи любовта побеждава всичко. Влюбените са заедно дори и в смъртта. Така го разбрах аз.

# 646
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Със сигурност ще излязат коментари и обяснения за вложения в клипа смисъл. Вместо да гадая, ще изчакам да видя какво ще напишат познаващите език, символика и т.н.
Дотогава плакна очи с Пако в костюми. Или той плакне очи с мен в пижама. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
И понеже го споменах, тази песен от ост-а на Хуаранг също е много хубава.

Не помня и дали сме слагали този клип с момчетата от сериала. Малко надникване зад кадър.
https://www.youtube.com/watch?v=QiZl2YEwuEo

# 647
Аз пък покрай Уинона реших да разцъкам Омъжи се за съпруга ми и макар да настръхнах от вида на Минка в първите минути, взех, че изгълтах цял епизод и историята ми се струва интересна. Пък дали ще мога да издържа до края да я виждам такава...

# 648
  • Русе
Ще можеш, Марги! Simple Smile Щом аз издържах...Тежките моменти като в началото са ги направили кратки, защото това е филм за втория шанс, за нашите решения и последиците им, дори за съдбата.

# 649
Не знам, станала съм голяма ревла. Бях си дала кратка почивка от К-сериалите, прекъснах Потомците по някое време и преди два дни го довърших. Обаче в какво настроение ме свари, епизода в който двете лекарки мислеха любимите си мъже за загинали не можех да сдържам сълзите си през цялото време. За казаното, недоизказаното, "неизпълненото" обещание да се върнат живи, писмата които бяха оставили, подкрепата която си оказаха двете... Но пък краят е хубав, ако не беше сигурно щях да потърся ромком за оправяне на вкуса 🤪

Уинона, въпреки тежката история на Минкиния, от коментара ти за него сега (пък и по-рано)лъха такъв оптимизъм, че ми се прииска да го видя. Ще продължа, пък докъдето мога...

# 650
  • Русе
"Омъжи се за съпруга ми" още не е излъчен изцяло, така че не знам какво ни е подготвил сценаристът. Дали оптимизма ми ще е въздух под налягане...хм...възможно е, но тогава ще е безсмислена идеята за втория шанс. Оттам ми идва предчувствието за възможен хепи енд.

# 651
Подозирам и аз, че краят ще е щастлив. Иначе какъв е смисъла да получиш втори шанс и не просто да не се възползваш от него ами и да допуснеш същите грешки...

Освен Минка и едната кралица от АС виждам и друго познато лице - красивият неверен съпруг. Беше брат на ГГероиня в Моят любим от звездите (Извънземното).

# 652
  • пак на Рив Гош
Марги, мисля, че има леко объркване. Братът на Главната в "Моята любов от звездите " е Ahn Jae Hyun. Lee Yi Kyung (неверният съпруг от "Омъжена за съпруга си") е секретарят на големия брат на Третото Колело.
А за края на "Омъжена за съпруга си" (отваряйте на собствена отговорност Grinning):
Скрит текст:
Ако сценаристите се придържат към сюжета на уебтууна, който е в основата на сериала, енд-ът трябва да е много хепи Wink.

# 653
А в Потомците И И Гьонг беше един от работниците на централата в Урук. Онзи малкият, дето все не носеше каска и го спасяваха от под руините.
Той, както и Пакито, са от богати семейства. Баща му е някакъв голям шеф в LG.

Аз си имам една теория за финалите и почти никога не ме е подвела. Ако основната музикална тема, с която започва сериалът не е тъжна, значи краят няма да е трагичен.

# 654
А, ето откъде ми е толкова познат. Гледала съм го съвсем скоро. Сетих се кой е в Потомците, но в другия сериал явно не ме е впечатлил достатъчно и не съм го запомнила 🤪

# 655
  • пак на Рив Гош
2в1, много интересна теория! Ще взема да я приложа и аз. Отворените финали към щастливите ли ги броим? Grinning

# 656
Отворен, затворен, с n-брой години раздяла..., ако никой от главните не е дал фира накрая, го броим за хепи Mr. Green.

# 657
  • Варненска клюкарка
Аз откак видях резюмето на 2в1 някъде назад, където описваше връщането на Минка във времето преди нещастието, въпреки описаната драма  долових и нещо положително и го коментирах още тогава. Нима не ни се е случвало да си помечтаем понякога за такава възможност, да имаме втори шанс  да се спрем малко  преди настъпването на някоя мотика, а както Марги казва, от втория шанс нямаше да има  смисъл, ако грешката ще се повтори. Залагам на щастливия финал, но не ми се гледа измъчена Минка, искам да я помня с красивата и фигурка  от Секретарката и Ловеца, а в Лечителя какво сладко момиченце беше😘
Днес изгледах и последна серия на Паралелни светове и ми хяреса - значи началото и края, ама пълнежа по средата преливане от пусто в празно, кой в кой свят беше, обърках се...

# 658

Knight Flower (2024)
Хайде и вие да погледате малко мъжки коремни преси Relaxed Нещо тези корейци започнаха да се отварят и да показват и такива гледки, не само свенливо да се докосват или прикриват като невинни девици Smile от 1,45 минута нататък.

# 659
  • Русе
Данифин, започнах "Нощно цвете" на руски, ама защо тази Мис Корея  хич, ама хич не ми харесва! Личат й годините и не ми стои добре до 25-годишния младеж. Ще го догледам , ако Дорамата не ми го цъкне както направи с Г-жа Пек.

Общи условия

Активация на акаунт