НАБОР 2004 - студенти - втора тема

• 74 044
  • 756
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Не помня такова нещо аз. Но аз все повече неща не помня. Joy Сега всички държавни изпити са на две етапа - казус,  а ако минеш казуса, те допускат до устен изпит. И през годините има такива изпити. По търговско право например.

# 736
Да не е бил пък за теоретико-практическия, но помня, че с колега даже спорихме по казуса (толкова индивидуална работа беше) и беше в 272-ра аудитория. Бегъл спомен, никаква конкретика.

# 737
  • София
Браво на момчето на Ицо и на голямото Скиорче!
Да продължават все така с хъс да учат!

При нас нещата се въртят около обучението в Аризона. Вече имаха две онлайн срещи, на които са им разяснявали всякакви подробности от чисто битови, през програмата на самото обучение, та до местата, на  които ще ги водят.
Въодушевлението е на макс. Досега някак като че ли не осъзнаваше наборката колко ще е вълнуващо , може би покрай напрежението на учене, изпити....Сега е друго. Всичко около това се върти.
Много сериозно внимание са им обърнали на температурите в Аризона. Като гледах, на мен ми става зле. Хубавото е, че на нея все ѝ е студено, мисля, че там най накрая ще ѝ стане жега😁.
Университетът е климатизиран, хотелът е много близо до него, та се надявам да няма проблем. Излизанията ще бъдат вечер по хладно, като под хладно и ам предвид 35 градуса примерно😆.

# 738
Еха, Ицо, браво!!!!!! Скиоре, казах ти аз, само си мрънкаш! Браво и на малкия Скиор!
  Вале, Мими я чакат велики дела! СТрахотно е това,което постига!
НАШЕ ЛОШО НЕМА!!!
  Искам малко помощ, насока по-скоро. Мога ли и къде мога да видя мин бал за Българска филология, педагогика, логопедия в СУ. Нашето гадже има 5.30 на матурата и не можем да я успокоим от снощи,смята , че жестоко се е издънила.

# 739
  • София
Малко по-напред дадох линк към баловете на СУ от 2022, виж ги тях. Няма смисъл да гледаш от миналата година, тази година средният резултат на ДЗИ Бел е с 10 точки по-висок.

# 740
  • София
Вале, всичко звучи страхотно! Нямаме търпение да разказваш после за реализираната “Аризонска мечта” на бъдещата журналистка!🤗

# 741
  • София
Браво на Ицовия син и на сина Скиорчето . Респект, момчета!
Вчера като прочетох тук, че има резултати почти ми се наложи да дишам в хартиена кесийка. Сърцето ми пропусна 2-3 удара. Хем знам, че за 7 клас още не са минали изпитите, ама първосигнална работа, братче! Trollface Trollface
Трябва не на кални бани да ходя, ама някъде да ме бетонират, че да ме позакрепят.
Валенце, силно стискам палци за безпроблемно осъществяване на Аризонската мечта!
p.s. Къде мога да видя статистиката за СУ и за 2023. Приятелките ми с чавета набор 2005 не са баш убедени, че 2022 е по-релевантната. Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 09:40 от bibi

# 742
  • Пловдив

Ех, Ице, Ице, браво на младежа. Чудесен юрист ще излезе от него.

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 10:09 от vany6a

# 743
Малко по-напред дадох линк към баловете на СУ от 2022, виж ги тях. Няма смисъл да гледаш от миналата година, тази година средният резултат на ДЗИ Бел е с 10 точки по-висок.
   Санчо , в нашата тема или в 12класната?

# 744
# 745
Ееее, жестока си!!! БЛагодаря!
   Така исках да не се вълнувам вече от кск и подобни, обаче като го гледах как се тормози снощи детето,направо ми се скъса сърцето.

# 746
  • Варна
Мина и този изпит. Взет с шестица. Много са я въртели, че нали писмения беше писала сократце.

# 747
Браво! Айде и на другите така!

# 748
  • София
Ицооо, Ицо! Евала! Толкова го хули това дете, толкова го бута и рита в твоите посоки, пък то се запъна и взе, че попадна на мястото си. Добре, че "младите" не ни слушат за всичко, а ползват главите и сърцата си Heart
Поздравления на всички успешни и успяващи. Направо сте нереални на фона на общото дередже.
Марулетко, как няма да стигнат 5,30 за изброените, особено педагогиката. Спокойно, ще учи детето, стига да иска.

# 749
Иска , много даже иска да учи, най-вече филология.

Общи условия

Активация на акаунт