🍒 Черешката на тортата 🍒

• 84 510
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 870
Елвисът асистираше на професионален готвач.
И 40 точки за покана на ресторант.

# 871
  • България
Знам, че е офтопик, но аз не въздишам по Зомбори и нито като глас, нито като излъчване и външност ме впечатлява.

# 872
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Диана Русева ми е много симпатична, спокойна, съобрази се с режима на гостите си, харесват ми ястията, голям плюс от мен, че има толкова книги и картини в домът си, с удоволствие гледаме и тази последна пета вечер. Повече такива участници създаващи приятна и ведра атмосфера като тези от свършващата вече седмица. Фродо, или там, който прави Черешката, сведете до минимум психодиспансера и престанете да каните хора, които просто искат да се видят по телевизията.

# 873
Тази вечер най-много ми хареса от седмицата. Диана ми е чаровна, естествена, емоционална. Менюто е страхотно за моят вкус. Обстановката е уютна. Браво!

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 21:21 от #RAngelova

# 874
За съжаление подобни участници не са особено “подходящи” от продуцентска гледна точка. Дори тук в темата коментарите се броят на пръсти. За съжаление.

# 875
Жалко, че седмицата свърши. Много приятна компания, лъчезарни хора, личи, че са амбициозни, но не са претенциозни. Всеки заслужаваше плакет.

Не се пише в темата, защото се гледа. Wink

# 876
Всички от тази седмица харесах, днешната домакиня ми е най-любопитна.
Много приятна седмица, дано по-често се случва.

# 877
Жалко, че седмицата свърши. Много приятна компания, лъчезарни хора, личи, че са амбициозни, но не са претенциозни. Всеки заслужаваше плакет.

Не съм съвсем съгласна с последното твърдение.

# 878
Много хубава и приятна седмица.
Домакинята тази вечер ми хареса най-много и като готвене, и като цялостно представяне. Симпатична и интелигентна млада жена, уравновесена, естествена, приятен събеседник.
Най-малко ми допадна Цецо, но без да ми е неприятен.
Жалко е, че такива хора не предизвикват особен интерес от публиката и за много хора са скучни заради липсата на скандали.

# 879
  • Sofia
Кой взе плакета?

# 880
Диана взе плакета. Гледах промото за другата седмица.... Някакъв ужасон ще е.....👀 💀☠ Тъпи мутри, ужасни жени, претенции.

# 881

Не съм съвсем съгласна с последното твърдение.

И си напълно права. Съжалявам, че не гледах тази седмица, само четох коментарите ви. Заради участниците миналата седмица, прехвърлях на конкуренцията (кой да знае). То пък взе, че ми хареса и си останах там.

# 882
Коя е конкуренцията?

# 883
  • Буркина Фасо
Коя е конкуренцията?
прехвърлях на конкуренцията (кой да знае)

# 884
И на мен ми хареса тазвечершната госпожа. Много фина и балансирана.
Елвиса е някак си добряк, но твърде наивен и леко фанатизиран. Менюто му не беше моето.

Общи условия

Активация на акаунт