🍒 Черешката на тортата 🍒

  • 84 517
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 855
  • Мнения: 413
Дамата със синята рокля държи клечките като лъжица..Като не знаеш как се държат ,поне не се излагай.
По този повод,миналата седмица ,Теодора държеше чашите с вино като паници, тя дето била из големия хайлайф на Италия...


От цялата компания ,ми е най-симпатично русото момиче.

Последна редакция: чт, 01 фев 2024, 21:08 от FBID100001745220325

# 856
  • България
  • Мнения: 3 197
На мен компанията много ми хареса, Цецко поне знаеше какво готви, не като госпожа Уилсън. Направи интересно шоу, показа си кадилака, колоритно и забавно.

# 857
  • Мнения: 8 876
Колко е готино да гледаш хора, които не драпат на всяка цена за наградата и не се излагат заради това. Бих опитала това меню. Този пържен сладолед го представиха като нещо чудо невиждано, тези хора не са ли ходили по китайски ресторанти? Помня, че бях бременна със сина, когато ядох такъв сладолед, преди 20 години. Най ме дразни частта с гадаенето какво ще се готви и какво не. Супер досада! Гласът зад кадър също понякога искам да го стисна за гушата.😁
Общо взето приятна компания, актрисата ми е една идея по-лигава, все едно е постоянно в роля.

# 858
  • Бургас
  • Мнения: 24 571
Аз да си призная,че никога не съм опитвала пържен сладолед ☺️
С удоволствие бих опитала.
Не коментирам днешната вечеря,че нищо не успях да гледам.

# 859
  • Враца
  • Мнения: 3 967
Много е хубав пържения сладолед, чак се учудвам, че някой не е ял, но някога го правеха с меденка.

Въпреки , че не харесвам Цецо, но аз не го харесвам по линия на всички имитатори на моят кумир, обаче ми се стори страшно мил добряк, въпреки че са му малко ретро майтапите, ми се ще светът да е пълен с хора с чисти души.
Но не, няма да харесам това, в което гори и все пак го поздравявам. Браво, Цецо!

# 860
  • Мнения: 12 323
Яла съм пържен сладолед в китайски ресторант и изобщо не ми хареса. Малко сладолед, преобладаващо тесто.

# 861
  • Враца
  • Мнения: 3 967
Не би трябвало да е тесто. Меденката става като нежна и вкусна панировка, много въздушна.

# 862
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
  • Мнения: 5 097
Едно време във всеки китайски ресторант можеше да се поръча за десерт пържен сладолед и беше голяма вкусотия. Последно като поръчвахме преди няколко години беше ужасен, сурово тесто, никакъв вкус, на никой не му хареса, а ни беше любим.

# 863
  • Мнения: 3 451
И аз съм от тези, които не са яли пържен сладолед. Не съм фен на китайската храна, веднъж съм влизала в китайски ресторант и може би затова. В домашни условия трудно ли се прави?

# 864
  • Мнения: 9 481
Сравнително лесно е. Просто топката сладолед я овалвам в корнфлейкс,  замразявам и после панирам. Не слагам меденки и други тестени
https://pep-4o.blogspot.com/2014/08/blog-post_10.html?m=0

Хареса ми седмицата,  всички са спокойни, никой не се напъва заради плакета.  Имаме приятел като Зомбори който говори спокойно, напевно и не можеш да разбереш кога се шегува,  кога е ядосан.

# 865
  • Мнения: 6 584
Вечерята при Цецо премина сравнително добре, но не си падам по такива менюта.

# 866
  • Мнения: 8 876
Това за меденката за сефте го чувам. Яла съм като тази от снощи, точно като тънка мекица беше, това чух, че коментират. Сигурно има различни варианти.

# 867
  • Мнения: 205
Другата седмица, само две седмици преди старта на Hell's Kitchen: https://www.vesti.bg/lyubopitno/shef-viktor-angelov-sreshtu-shef … a-tortata-6190339

# 868
  • София
  • Мнения: 14 093
Пак Виктория и пак Роксана. Уф....

# 869
  • Мнения: 2 727
Елвисът асистираше на професионален готвач.
И 40 точки за покана в ресторант.

Общи условия

Активация на акаунт