🍒 Черешката на тортата 🍒

• 84 518
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 840
  • Враца
И на мен ми е мрачно. Интериорно,  изобщо не ми е уютно.
 Всичко беше приготвено и представено по най-добрия начин, но тази жена ми е студена, дистанцираща.

# 841
Беше красиво, изискано и вероятно много вкусно, но не беше уютно.
Дъщерята много прилича на баща си, жалко за нелепата му смърт.

# 842
  • Варна
Синоптичката ли е тази Натали?🤔
Ако е Трифонова, да.

И аз искам рецептата за браунито.

# 843
  • София
Рецептата е мистерия, тя го беше приготвила от предния ден и нищо не показаха Rolling Eyes

# 844
  • Варна
Много мразя така.

# 845
  • софия
Не мисля, че рецептата е някаква различна. Различното са добавените сухи плодове, накиснати в алкохол.
Всяка би станала.

# 846
  • Sofia
Заливката с тахан как се прави?

# 847
Ами таханът по принцип е кремообразен, има различни видове. Според мен всеки може да експериментира с него, като добави и други продукти и сложи всичко в блендера, или да си ги разбърка на ръка.

# 848
  • Варна
  Много сте ми сладки- уж сте гледали, а не сте запомнили рецепта, която ви е харесала.Панировката (за бланширан карфиол) е от добре разбити жълтъци с горчица, сол, лимонов сок и брашно + белт.сняг.
  Тахан (какъвто и да е вид) с малко мед, кленов сироп или др.подсладител е чудесна заливка за сладкиши.

# 849
  • София
Тахана винаги ми е биел на халва.

# 850
Не може да става сравнение с миналата седмица и тази. Оказва се, че дори няма какво да коментираме, когато хората се държат учтиво Smiley Снощи домакинята се постара много, от всичко бих хапнала, личи си, че знае какво прави. Домът и наистина има много студено излъчване, личи си дизайнерската намеса, но щом им харесва, да си живеят в него със здраве. Лично на мен тя не ми е много симпатична, не знам защо. Нещо много пренавита, не ми допада стилът и на обличане, дъщерята беше абсолютно излишна, но явно искаше да я покаже. Иначе адмирации за фондацията.
Искам да допълня, вече съм го споменавала това - защо говорят в множествено число, сякаш са кралски особи - нашата салата, ще направим, сварихме и т.н. Дори актрисата, която би трябвало да знае как да говори правилно се изразяваше така.

# 851
И аз не бих заляла сладкиш с таханова заливка. За мен поне, таханът има прекалено силен вкус и аромат и би унищожил  аромата на сладкиша. Таханът повече ми харесва в солен вариант - на разядка с различни подправки, когато не доминира натрапчивият му вкус.

# 852
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Първите две вечери не съм гледала,но снощната - да.
Хареса ми домакинята и ястията бяха по мой вкус(само пилешкото нямаше да ям).

Зомбори и преди е участвал и го помня като усмихнат и приветлив човек. Снощи се издокарал с един костюм,гледа неемоционално, едва коментира.Аз ли на такава вечеря попаднах или просто защото най накрая не е безработен и мъж на жена си,се е взел за важен и над останалите?

# 853
Много ми е скучен и някак измъчен този Елвис,но май само на мен.Може и да не му разбирам хумора.
Да е жив и здрав,всъщност!

# 854
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Японска вечер, с фон цигулка свиреща валс и домакин двойник на Елвис, това само на Цецко може да му хрумне, голям зевзек е. Направи показно, после профи готвача взе нещата в свои ръце и резултата е виден.

Общи условия

Активация на акаунт