🍒 Черешката на тортата 🍒

• 84 520
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 825
  • Враца
Много готино апартаментче, прекрасна слънчева маса и домакиня.
Зомбори мога да го гледам, само ако не говори.

# 826
  • Бургас
Хареса ми домакинята и масата,която приготви! Свежа и цветна.
За първи път разбрах за това ,,аквафлан,, нещо си,обърках го ☺️

# 827
Аквафаба - има инфо в нет-а, че и аз скоро разбрах

# 828
Имаше една тв, gtv, мисля, където даваха перфектната вечеря. И беше интресно. И показваха нестардтни рецепти и всеки канеше у дома си, без ресторантски изпълнения.
Мъжът ми е участвал на времето в "Перфектната вечеря", но нямам преки впечатления, защото не сме се познавали тогава. Каза, че е било пълна катастрофа откъм готвене от негова страна, но било много непринудено и забавно като участие в такъв формат.
За "Черешката" имам бегли наблюдения над сезона с "обикновените хора". Може би тъй като разпознах двама-трима недолюбвани от мен личности не ми хареса. Но има нещо вярно, че "Черешката" е трамплин или по-скоро визитка за новоизгряващите риалити звезди. Справка от тази седмица - Натали Трифонова, вече презентирана и като участник в новия "Денсинг Старс".

# 829
Натали Трифонова не изгря в черешката, а тв 7. Още на кастинга, който се излъчваше на живо  изпъкна, но не помня с какво.

# 830
  • Бургас
Синоптичката ли е тази Натали?🤔

# 831
  • София
Вързана коса, престилка и ръкавици..браво.
Менюто ми хареса, чакам рецептата за браунито.

# 832
Зомбори и предния път май готви в този апартамент, но защо си мисля, че тогава каза, че е на тъстовете му Thinking. Иначе беше приятен домакин. И Манчев - е, каква е тази салата, какво това, какво онова - ами така го обича човека, еееееее.
Той и сега каза, че това е техния апартамент - на тъщата.
Предния път търсеше миксера. Намери го в детската стая Wink беше смешно тогава. Весела му помагаше тогава.
Пюре с майонеза го знам от моята баба. Аз винаги го правя така. Но само с майонеза Краси ми е вкусно. Всички други правят пюрето кисело

# 833
  • на село
Някой да запомни панировката за карфиола Grinning
Разбрах, че бърка белтъците отделно,  после смесва леко за пухкавост, ама какво сложи при жълтици освен брашно ?
Навила съм се на пустия карфиол, че освен на трушия, иначе не мога да го преглътна Grinning

# 834
  • Пловдив
Хареса ми вечерята. И компанията. Не ги познавах предварително, но ми правят добро впечатление.

Карфиол обожавам, но паниран - твърдо не. Първия път опитах като бях в 10 клас, на една бригада, бях умряла от глад, едно от момичетата в стаята имаше - родителите му бяха донесли, тогава имаше свиждане (говоря за далечните 80 години на миналия век), пробвах го и само възпитанието ме възпря да го изплюя. Преди няколко години му дадох отново шанс, все пак са минали към 40 години - ами същата работа, отвратително (за мен). Но пък много го обичам на туршия или суров на салата - накъсвам на розички, само със сол, зехтин и балсамов оцет.

# 835
Снощната вечер ми беше една такава равна, безлична.
Тази вечер бе страхотна! Нямам забележки относно менюто.

# 836
  • на село
ЗлаВещица и аз съм така с карфиола, ама реших, че с тази пухкава панировка, може и да го преглътна Joy

Последна редакция: ср, 31 яну 2024, 21:42 от НелиСА

# 837
Милена е страхотна домакиня. Шапка и свалям. Всичко е замислено, красиви чаши и чинии, меню, готвене...абе, всичко! Май досега никой участник не ме впечатлявал толкова. Отделно е сдържан и ненатрапчив човек. Браво на нея!

# 838
Всичко беше страхотно, като изключа много черното, което ми идва потискащо.
Актрисата вчера ми е фаворит.

# 839
Много не гледах, обаче дом с черен килим  на сив под, т. сив диван, черна посуда, аз се депресирАх.. .
Може би е много хай, но да се прибирам се черната си сива къща. Не разбрах, тази от полицай мина на мутра ли.

Общи условия

Активация на акаунт