🍒 Черешката на тортата 🍒

• 84 496
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 930
Аз се извинявам също. Прекалих с аргументацията. За съжаление не гледах тая седмица, засега само ще чета.

# 931
И аз почти нищо не гледах от тази седмица, освен вечерята на Милена Шаркова - от любопитство основно, защото какво ли не се изнесе в публичното пространство по нейн адрес. Да, доста кич, лукс и коктейлна рокля с пантофи (сигурно много скъпи), добра кауза и всичко, което да наведе доста хора на мисълта - "Егати, мъжът е умрял, а тя си гледа кефа, тц, тц..." Обаче тя е жива, млада и има право на това. Менюто й не беше лошо, обстановката не ми хареса съвсем, но пък се постара и си сготви жената, а и с всичките си възможности не се е опънала като надуваема кукла.
Относно веганството и вегетарианството - аз също не обичам крайностите. Ако имам близък приятел вегетарианец или гост на мой-близък, бих се съобразила щом съм домакин. Но ако някой ми обяви, че е веган, то няма да заровя глава в едноседмично проучване на това какво ядат или не ядат веганите, а по-скоро ще поканя съответния си гост на вечеря навън по негов избор. В случая - да, трябва да уважаваме принципите на другите, но без да ощетяваме гостите си. Ето, почти всеки веган/вегетарианец за вечеря в ЧТ приготвя само и изцяло веганска/вегетарианска храна с идеята "да видите, че и това може да бъде вкусно", но пък невеганите/невегетарианците все гледат да се съобразят с неядящите месо и/или животински продукти и им готвят отделно. 
ПП: То и аз не мога да гледам как се убива или страда животинка, ама на - ям месо.

# 932
  • Русе
Здравейте. Дали някъде може да се намери рецептата за баница с Бри и боровинки на Зомбори? Иска ми се да я пробвам.

# 933
  • софия
В нета е пълно. Случайна рецепта.

# 934
Асен доста се старае за вечерята. Много продукти, техники. Менюто е хубаво, но десерта не ми е от любимите.

# 935
Много добре се справи и на мен десерта ... Приятна и гледаема компания са.

# 936
Знае ли някой в кой ресторант ги посрещна Асен ?

# 937
Хареса ми вечерята на Асен.
Само не зная, от къде се появи
тази мода с теменужките?

# 938
  • Бургас
Асен Копъра! Стана ми интересно с това олио от копър.
Хареса ми менюто му.
Но, него не харесвам. Има нещо,което ме дразни.

# 939
  • софия
Асен има поведение на свекърва. Дори и да се абстрахираме от мама му, то няма да му помогне в намиране на жена.

# 940
Асен има поведение на свекърва. Дори и да се абстрахираме от мама му, то няма да му помогне в намиране на жена.
няма. Срещнахме ги с мама му, да се плацикат из южните гръцки плажове. Ми не е ок положението.
Хареса ми менюто, но не ми хареса, че беше предварително приготвено.

# 941
Да, а десертът беше готов.
Има нещо в поведението, което не ми допада, а е и скучен.

# 942
Да, много е безличен. Не знам кой е, изпуснах началото Кои са двете женски персони, май не са известни?

# 943
Всички са участници от различни сезони на Хелс Китчън.
Виктория и Мариела (или Маринела) са двете жени + Роксана.
Асен е скучноват и се има за остроумен. На мен шегите му не са ми особено смешни. Интересно беше менюто, но не видяхме нито тестото за фокачата, нито десерта.

# 944
  • Бургас
Само Роксана не ми се вписва изобщо в ХК и ЧТ и компанията.

Общи условия

Активация на акаунт