🍒 Черешката на тортата 🍒

• 85 168
  • 1 101
  •   2
Отговори
# 120
А защо се прави това сравнение с Гущерова? Нито участва в предаването, нито й е на манталитета? Единствената прилика са 4-те деца..
Това е готварско предаване и коментираме такива умения, а не кой й гледа децата.

Последна редакция: чт, 21 дек 2023, 22:14 от MoSt new

# 121
  • София
Така както се коментира на кого приличат децата, така може и всичко останало да се коментира.. Темата е за участниците, рецептите, атмосферата и т.н.
Сравнението не е за поведението и манталитета, а за солидните финансови възможности и безгрижно отглеждане на 4-5-6..деца, такова безгрижие, което средностатистическата многодетна майка не може да си позволи.

# 122
Aбе не изглеждаше така Бояна допреди смъртта на съпруга си. Беше си .. даже състарена за годините. Нищо. Съдба. Нека е щастлива.

# 123
Заради вас потърсих коя е Розмари Де Мео.Днешната домакиня си е все така сдържана като поведение.Не знам характер ли е,на положение ли се държи.Като каза,че отишла с мотор в завода,не можех да повярвам.Тогава сигурно за последно се е чувствала свободна.
Няма съмнение,че семействата с много големи финансови възможности,далеч по-лесно отглеждат повече деца.В случая се дразня,когато такива жени се опитват да се изкарат перфектни майки.Хем работят нещо ''голямо'' и отговорно,хем уникално готвят,изслушват проблемите на децата си,адекватно ги съветват,преглеждат уроците им,возят ги на безброй занимания.....и месят топъл хляб и готвят нещо пипкаво всяка вечер за цялото семейство.Дискутират възвишени теми със съпрузите си,когато децата са по леглата.Не знам как им стигат 24ч. на денонощието да свършат всичко перфектно+да подържат прекрасна визия.

# 124
Тази женичка не я познавам, нито знам кой е мъжа и. Разбрах, че е умрял.
Според мен се справи.Много смело решение беше циганската баница. Погачата и стана, гостите бяха доволни, нямаше изцепки. Спокойна вечеря.

# 125
Тази седмица е удоволствие да се гледа. С изключение на мъжа от втората вечер, който не ги покани в тях и това беше минус за него. Мира сготви с лекота, Бояна също. Интересно ми беше да видя домовете им. Напълно отговарят на същността им. В Мира беше уютно, като при мама. В Бояна - студено и лъскаво, подходящо за имиджа им. При Бояна ми дойдоха в повече децата, нямаше нужда от това нещо, но така си е решила. Тази жена трябва да пази образа, който е създаден и по тази причина е толкова обрана според мен. Странна ми беше тази циганска баница, но явно си е някаква традиция при тях. Изобщо с тези баници, тиквеници и т.н. неща има много повторения тази седмица, но все пак е Коледната седмица. Иначе бях приятно изненадана, че може да готви. Ще видим довечера тайнствената Маги как ще се представи.

# 126
  • София
...Ще видим довечера тайнствената Маги как ще се представи.
Кое всъщност и е тайнственото на Магдалена Исионова? Бизнес дама, която май имаше една фирма за дрехи (или май беше бельо, нямам спомен точно) и една друга туристическа. Сега ... дали и двете  ѝ фирми в днешно време работят - не съм се интересувал. Впрочем снощи разбрах, че е от Родопите, мислех си, че е от Стара Загора.

# 127
почти никой не я знае коя е, може би затова е тайнствена Wink

# 128
  • Варна
И аз харесах Бояна.
Богатите хора също харесват обикновените ястия.
Аз също си " мърморя ", докато меся и абсолютно винаги ми става питката, даже си пускам музика и пея. 🙂

# 129
Сготви Бояна, спор няма. Пролича, че кухнята не й е непозната територия.
В повече ми дойдоха наричанията, аз не вярвам в такива неща. А и не разбрах защо пък дъщерите си бутна да го правят. Тази с пожеланието за още по-успешен бизнес си сгафи направо.

Една перфектна вечеря, от-до. Чак стерилна. Готвене, посрещане, обстановка,... Но липсваше нещо изключително съществено, което да си заслужи пълната десятка. Топлота, уют, атмосфера. Душа ми липсваше, индивидуалност, някое мъничко кусурче, което да придаде чар и човещинка на всичко.

Като някакъв съвършен робот ми беше Шарлопова. Без емоция, гримаса, бръчка. Равна, монотонна, скучна.

# 130
Но липсваше нещо изключително съществено, което да си заслужи пълната десятка. Топлота, уют, атмосфера. Душа ми липсваше, индивидуалност
Като някакъв съвършен робот ми беше Шарлопова. Без емоция, гримаса, бръчка. Равна, монотонна, скучна.
Аз щях да напиша, че е като хладилник, но робот е по-доброто определение. 👍

# 131
Историята с първият им танц след като станала Мис незнамкаквоси и откровенията, че шефът й искал три деца от нея ми се стори твърде неподходяща за разказване в ефир.

# 132
Не знаех, че г-жа Шарлопова е втора съпруга, като са се запознали, човека е бил женен( това го пропусна при разказа) имал и още една дъщеря.
https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Koi-e-Stefan-Sharlopov-i- … s-imperiya-773556
Тук май е преди ботокса, или каквото е там, май и носа е различен:

Последна редакция: пт, 22 дек 2023, 15:07 от Lemy

# 133
Аз съм много против пластичната хирургия, освен ако не става въпрос за някакъв бъг, който трябва да се отстрани. Аз съм си чупил носа веднъж и ме оперираха в лицево челюстна неврохирургия в Пирогов. Това ми е единствената медицинска процедура свързана с реконструкция на лице. Шарлопова си изглежда доста добре предвид възрастта и, но и до ден днешен не разбирам кифлите, които си правят устни, носове, гърди или дупе.

# 134
Този мъж е бил на възраст, кончината му не е ранна и неочаквана.

Общи условия

Активация на акаунт