🍒 Черешката на тортата 🍒

• 84 567
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 645
Ако има правила и равнопоставеност, няма да има участници. За съжаление. Затова се примиряваме с това, което ни предлагат. Излъгах. Аз тази седмица гледам само, докато готвят и превключвам. Говорещата с духове не мога да я търпя. Онази с баба й не съм я видяла в действие, защото не гледам частта с гостите.

# 646
Петя,май не й трЕбва алк'х'л 😂
Кукумицин пълен!

Абе,тази ...Анджи,Танджи ли е,каква е.... Що е толкова несъразмеримо лицето й?😂 То вежди,очи,устни,скули......манджа с грозде!😡
Навярно затова баща ѝ не я е познал, хаха!

# 647
Петя,май не й трЕбва алк'х'л 😂
Кукумицин пълен!

Абе,тази ...Анджи,Танджи ли е,каква е.... Що е толкова несъразмеримо лицето й?😂 То вежди,очи,устни,скули......манджа с грозде!😡
Навярно затова баща ѝ не я е познал, хаха!
И аз това си помислих, тя прилича повече на надуваема кукла...

# 648
Приятно гледане и здрави нерви!😂

# 649
  • София
Много гнусни нокти има Петя. И тази пусната коса в храната.

# 650
Петя Бу започва с апломб, чупки, стойки и "приятели" . Добре подбрано меню, добре комбинирано, без да е нещо нечувано. Личи че има опит и усет към кулинарията.  Ще дописвам.
Да, много майонези, сирена, мазнини. И много бърборене. Добре, че се съобрази с неядящата риба шарлатанка. Плюс за Петя.
Кокорене, ръкомахане, въздишки. Лицемерие на куб. Забавно се самохвали. Маса наредена като за младоженци на селска сватба. Много досадна като домакин, нарежда и дудне. "Всичко да си изядете!".
Много налагаща се, много крещяща.
Разбира се, къде без пеене. Респект за Тони - мъжът с най-яките нерви на света.

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 20:59 от Mößbauer-Effekt

# 651
Скариди с майонеза, сьомга със синьо сирене.. получих киселини само докато гледам 😭

Иначе тая жена според мен е нередовна

# 652
  • София
Хаха, Виктор каза, че очаквал тая вечер да му гръмне главата..  гОркия, къде попадна и той..Едвам ще избута седмицата с тия шамандури..

# 653
В главата изглежда като разплетена дамаджана.
По подобен вид прически ,плюс изкусвените мигли  си давам сметката ,че съм влязла в България.
Голяма гнусотия да готвиш с тези косми навсякъде ,нокти...ужас

Много се е вживяла в роля....
 Коктейлът от скариди е бил модерен  през 70те години...

Последна редакция: пт, 26 яну 2024, 19:26 от FBID100001745220325

# 654
Дългите нокти без ръкавици и косата, която стига до кухненския плот, са в пълен разрез с претенциите на леля Петя.
Ергенът е доста семпъл.

# 655
Косата разпусната, действа без ръкавици с ужасните си маникюри.
Менюто изобщо не ми хареса - много скаридско, че и сьомга, че и сирена колкото щеш. Само чийзкейка одобрявам.
И не спира да театралничи, да приказва повече, отколкото е необходимо. Голямо халосване!

# 656
"Аз съм музикална звезда, звезда в кухнята!"
... и е толкова скромна!

# 657
Само като гледам как и се вее косата над храната и ми се отщява да пробвам.Иначе тя с големите претенции.Пълно куку е.

# 658
Тази жена, освен невъзпитана, както писах е и проста и лигава. Да е още по - хубаво и гръмогласна.

# 659
Сготви определено. Но това синьо сирене и тези каперси ги наблъска навсякъде.
Само трябват здрави нерви и намалял слух да можеш да я издържиш. 😁

Общи условия

Активация на акаунт