Разделно Хранене- част 5

• 41 112
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
                ДАНИ ДЖЕНКОВА-ЧЕСТИТ РИЖДЕН ДЕН
         smile3525ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ЗБЪДНАТИ МЕЧТИ!
      НЕ БЪДИ ТЪЖНА ЗА ОТМИНАЛИТЕ ГОДИНИ-РАДВАИ СЕ ЗАЩОТО ВРЪЩАНЕ НАЗАД НЯМА!
                                               smile3510  ura  Gift

# 76
Честит рожден ден, Дани Дженкова! Не се притеснявай за годините от 30 до 35 казват че са най-хубавите години за една жена. Пожелавам ти...как беше точно.. дните да минават, но да не тежат, годините да се трупат, но да не личат. Wink

Вие момичета активно готвите май. Да си призная мен ужасно ме мързи и карам на салати, даже ми е по-лесно като ги ям някъде навън  Embarassed А миналата година като се запалих по РХ си накупих цели 4 книги с рецепти според режима. Даже са разделени по сезони, в зависимост от това какви продукти (т.е. зеленчуци) са налични.

Ками, почти съм сигурна че си права за това, че тялото определя кое е за него оптималното тегло...а аз вече съм на 31 че и половина даже, но не искам да му се давам. Не изглеждат много моите кг но ми тежат а и дрехите ми са тесни  Sad.

Калида, благодаря ти за милите думи! Бързо ми усети слабото място. Ставаш за психоаналитик  Grinning. Вчера вече се качих на велото докато гледах някакъв сериал, че да минава по-бързо времето. Едва изкарах 30 мин. и още с качването ми се искаше да сляза ама заинатих се. Мисля февруари да правя само кардио, а от март ако си сваля трите кг започвам пак да ходя на фитнес.

Какво друго...повечето пишат какво са яли ама моето хранене е едно и също почти всеки ден-ябълки и портокали през деня, а вечер салата със сирене и кашкавал (знам че е мазен, а и аз прекалявам с количеството ама не мога да го откажа) или някакво месо.

Днес съм на масаж-да видим какво ще покаже сантиметъра-дано не съм още подута, че ми писна вече. Приятелката ми мисли че краката ми са оттекли от масажите. Незнам, може и да е права. Така или иначе вече ще правя по 1 седмично.

Поздрави!

# 77
Благодаря в и за мили пожелания.  bouquetстрахотни сте.

# 78
  • София
Честит рожден ден, Дани Дженкова!  newsm51  Gift  bigdance2 Да си здрава, усмихната и желана!!!

Добре дошли на новите момичета. Радвам се, че се присъединявате към нас. Успех!

Калида, тук съм, мила. Но вкъщи е ужас. Започнахме адски ремонт. Мръсотията и шума от къртенето са ужасни. На всичкото отгоре Деян още не е хубаво оздравял. Не мога да ви опиша какъв е ад и напрежение.

Вода нямам заради ремонта и сега поръчвам храна от разни пицарии. Днес поръчах задушени зеленчуци в масло. За утре не знам.

Хайде, момичета чао и целувки засега, че майсторите ме викат пак

# 79
  • Sofia
Дани Дженкова ЧРД!
Желая ти много радост и любов!
(и недей така да викаш, че остаряваш. Кака съм ти с 1 година, ама не мисля че сме стари)

Първият ми ден от разделното хранен вървеше добре до вечерта, когато без да се зъмисля си поръчах любимата Овчарска салата. Sad
А днес съм и болна та сутринта трябваше да пия хапове и хапнах една филия. Засега докато се оправя май няма да мога да спазвам този хранителен режим. Confused

# 80
Айде, малко късно да се включа и аз.
Дани, ЧРД. Много здраве и късмет ти пожелавам, бъди прекрасна и обичана bouquet
Калида, USER 1, благодаря ви за подкрепата. наистина думите ви ме карат да се чувствам по-добре. Ще пробвам това с меда като свърша диетата. Днес ми е втори ден, може би най-труден.
Сутрин съм на чай банан и след 30 мин. препечена Бонус, на обед бях на голямо пиршество. Полагаше ми се според диетата хамбургер, но понеже няма как да си направя в къщи си изпекох на скарата тънки наденички, една Бонус + огромна зелева салата. Не беше много разделно, но трябваше да се заситя за да издържа на плодовата вечеря. Това ми е най-трудно ,да изкарам само на плодове вечер - 1 ябълка и 1 банан. Сега си лягам, че да не огладнея и оплескам нещата.
Иначе съм от вчера -1/2кг. и с доста прибран корем.
Лека вечер на всички.

# 81
  • София
Диди,ние сме с теб Hug
Аз,все пак,не мисля,че имаш нужда от диета.Разделното хранене е напълно достатъчно,но ти си преценяваш,де.
Целувки и не се мъчи много Heart Eyes

# 82
Здравейте!
ПресиН - това , че си болна не пречи да продължиш с РХ.Дори в книгата която имам има глава - хранене при болест.Там е обяснено , че по този начин на хранене помагаме на организма по-лесно да работи и да се пребори с болеста.Трябва да се наблягаш на плодовете и зеленчуците.И ако организмати иска нещо да му го доставиш.Бързо оздравяване!
ДидиП - Мисля че прибрания корем е доста добър стимул да продължиш напред.След диетата продължи с РХ и съм сигурна ,че ще успееш да достигнеш желаните кг.
Ками - разкажи ни нещо стимулиращо за вашето разделно начало.

# 83
Здравейте и от мен. Доста отдавна не съм писала тук, но това не значи че съм се отказала от РХ и не Ви чета...Продължавам, макар и с леки изкушения от време на време. Вчера стана един месец от както съм на РХ и свалените килограми си остават само 3, но поне се чувствам по леко и някои комбинации от храни, които преди обичах сега не мога дори да ги опитам, тъй като ми се струват ужастно тежки...

Калида ти никого не забравяш, като стожер си тук....всички в къщи сме здрави и добре...Дафи все още не мога да я накарам да мине на моя режим...категорично отказва готвена храна...още преди да я е опитала, казва че не я обича....  С Михаела продължаваме да бъдем изцяло на кърма...

Да споделя вчера мъжът ми донесе една диета "Фантастико". Един негов колега му я е дал. Отслабнал за 1 месец 15 килограма. В закуската на диетата има комбинация, която не е разделна. Помогнете ми да я преоформя.
Закуска: 1/2 грейпфрут или изцеден плод, 2 сварени яйца и 2 резана бекон
Обяд: 1/2 грейпфрут, салата и месо (независимо от количеството)
Вечеря: 1/2 грейпфрут, салата или задушени зеленчуци в масло, месо или риба и 1 чаша кафе или чай
Преди лягане: 1ч.ч. доматен сок или прясно мляко

Вода: 8 чаши на ден
Позволени храни: червен лук, чушки, репички, броколи, краставици, моркови, спанак, зеле, зелен фасул, марули, сирене
Забранено в консумацията на: лук, картофи, целина, грах, житни растения, царевица, зеленчуци с нишесте, чипс туршии и плодове.
Диетата е изпълнява 12 дни, след което 2 се почива.  

# 84
Добро утро мами !Набързо се разписвам. Дани, с малко закъснение -Честит рожден ден и от мен    bouquet.За каквото си мечтаеш ,това ти желая   Hug.Валя ,добре дошла  Hug. Моята чина отслабна 20 кг с помощта на книгата на Демис Русос и вече години наред си поддържа килограмите. Деси ,мисля ,че проблемът при вегетарианското хранене е в това, че са необходими по- големи количества, за да се заситим ,а иначе по- лесно се правят подходящите комбинации. Лили ,не ми идва на ум как да се съчетае бекон с яйца. Може би да се откажеш от бекона ,две яйца са доста засищаща храна, а пък като гледам ,на обяд имаш месо, вечерта- пак. Чувала съм за тази диета и се отслабвало доста, но после трябва да спазваш РХ ,за да си задържиш постигнатото. Успех  Peace. Диди ,поздравления за прибрания корем ,продължавай, и други неща ще ти се приберат   Laughing.Пресин ,Юзерчето е права за влиянието на храната върху болния организъм .Когато бях на лечение при др. Емилова ,тя ми препоръча при хрема простуда и тнт. да мина за 3 дни на плодове чай и мед ,но това се прави при първите симптоми ,ако се налага антибиотично лечение, не става.  Реге, и аз съм така на велоергометъра -със заинатяване, някак си ми е скучно, виж на тае- бото съм като пружинка ,нямам спиране ,1 час не ми стига  Grinning. Целувки на всички  Heart Eyes. Чао. 

# 85
  • София
Здравейте!
Влизам за малко да се отчета. Вчера бях само на задушени зеленчуци. Бях решила да съм на житен режим, но с този ремонт ми се развали работата. Имам проблем с обмяната на веществата. Когата намаля храненето до минимум и спирам да отделям. Започвам да пия разхлабващи, но вече нищо не ми действа. Дайте съвет какво да правя.
Liliet, диетата е супер. Ще я пробвам с малки корекции. Сутрин ще съм само на грейпфрут и кафе. Нататък няма да правя промени.
DidiP, и аз съм с теб Hug. И на мен ми е много трудно да се удържам пред изкушенията Embarassed Но ще успеем, ще видиш
PresiN, бързо оздравяване. РХ може много да ти помогне да се излекуваш по-бързо.

Момичета, желая ви много хубав и усмихнат ден. Аз отивам да работя Peace Hug Heart Eyes

# 86
  • София
Ей,момичета,като ви чета с тези диети Rolling Eyes.Внимавайте,че килцата после се връщат бързо.Една моя приятелка беше 5 месеца на безвъглехидратна диета/при положение,че самата диета се препорчъва да се прави не повече от 20 дни последователно/.Започна да й капе косата,да й се чупят ноктите и да й се развалят зъбите.Е,наистина,много отслабна-беше 92 кг.,стана 53.Но за сметка на какво SickСлед като роди,си върна старите кг.и вече почти 2 години не може да ги свали Tired
Аз съм голям противник на диетите и от мен нищо хубаво няма да чуете за тях Mr. Green

Но пожелавам на всички,които започват диета,успех и добри резултати накрая Hug

# 87
  • София
Да споделя вчера мъжът ми донесе една диета "Фантастико". Един негов колега му я е дал. Отслабнал за 1 месец 15 килограма. В закуската на диетата има комбинация, която не е разделна. Помогнете ми да я преоформя.
Закуска: 1/2 грейпфрут или изцеден плод, 2 сварени яйца и 2 резана бекон
Обяд: 1/2 грейпфрут, салата и месо (независимо от количеството)
Вечеря: 1/2 грейпфрут, салата или задушени зеленчуци в масло, месо или риба и 1 чаша кафе или чай
Преди лягане: 1ч.ч. доматен сок или прясно мляко

Вода: 8 чаши на ден
Позволени храни: червен лук, чушки, репички, броколи, краставици, моркови, спанак, зеле, зелен фасул, марули, сирене
Забранено в консумацията на: лук, картофи, целина, грах, житни растения, царевица, зеленчуци с нишесте, чипс туршии и плодове.
Диетата е изпълнява 12 дни, след което 2 се почива.  

Лилиет,просто закуси само с плодове.Вместо половин грейпфрут,изяж 2.Но ,все пак ако трябва да се закуси и нещо друго,по-добре яйцата.В бекона няма нищо полезно Wink

# 88
Здравейте момичета и от мен newsm51

Порових се из темичката ви и ми се стори доста интересно. В момента спазвам диетата Японско чудо - до 10 ден съм, а цялата е 14, та смятам като я приключа да продължа с разделно хранене. Аз в общи линии принципите ги зная, имам книга за РХ на Владимир Леви, но тук вие давате прекрасни идеи за диетично хранене. Надявам се да ме приемете във вашите редици smile3525

# 89
Момичета, много ви благодаря за подкрепата Hug
galiq_82, добре дошла Grinning разбира се ,че ще те приемем и то с много радост.
Ками, права си за диетите. Аз се подлагам на нея, защото много ме боли коляното и трябва да смъкна малко от товара, който носи. Определено няма да смъквам много с тази диета 5-7кг., а след като минат 14те дни  съм пак на РХ. Не мисля да я повтарям, защото съм се убедила в лошото влияние на диетите. Хубавото на тази ,че не се лишаваш от нито една група храни и в повечето случай менютата са разделни. Ядат се плодове и много салати.
Тази сутрин бях на две препечени филийки Бонус и чай, а на обед печена скумрия с лимонов сок. довечера на пиле със салата.
Вече съм олекнала с 1кг и съм много щастлива. Аз си знам ,че досега РХ претърпя провал ,защото много въглехидрати консумирах и то главно хляб, но съм решила да ги намаля. Сега като ги намалих и ми спадна апетита. Е няма да спазвам НВД, защото не я тача, ама хич.
Така, това е от мен. Много съм въодушевена и със страхотно настроение.
Пожелавам го и на вас.

Общи условия

Активация на акаунт