Building box - БИЛДИНГ БОКС

• 3 312
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте, дали някой случайно е ползвал услугите на съответните брокери и може да изрази мнение?

# 1
  • СОФИЯ
Да , аз съм ги ползвала и останах меко казано очарована. Обърнаха внимание на всеки детайл , на всяка моя претенция и ми помогнаха да намерим със семейството ми дома, който търсим от 2 години. Горещо препоръчвам. Пишете ми , ако искате да ви свържа с моя брокер

# 2
  • Варна
Здравейте, а дали знаете какъв % комисионна вземат при покупка на имот? Simple Smile

# 3
  • СОФИЯ
Стандартна комисионна. Пишете ми.   
Здравейте, а дали знаете какъв % комисионна вземат при покупка на имот? Simple Smile

# 4
Да, точно ги сложих в Черен списък. Днес ще подписвам договор като наемател, и добре че попитах, изведнъж заявиха 84% комисионна за наемател (за наемодателя оставала 50%). Нито в обявата, нито никъде на сайта им (buildingbox.bg) пише, нито са казали на мен или на наемодателката. Твърдят, че ми били казали по телефона, но това не е вярно, иначе щях да се откажа.

# 5
Моето мнение за Билдинг бокс брокери.  Близка роднина искаше да закупи имот в София наскоро чрез Building box . Даде стоп капаро, чакаше месец за договор и документи (с кредит е и се знаеше). След голямо чакане й върнаха капарото и едностранно развалиха сделката. Работата миришеше още в началото с чакането. Несериозна работа и загуба на друг имот, докато чака!!

# 6
Здравейте а за продажба на апартамент какво ще кажете за тази фирма! До ега не съм се сблъсквал с такива работи можели мнения

# 7
Здравейте а за продажба на апартамент какво ще кажете за тази фирма! До ега не съм се сблъсквал с такива работи можели мнения
"Работила съм" за тях ,ако изобщо може да се нарече работа. Бях по запозната от тях с чисто законовите и икономически параметри.... съответно не се хареса на колегите...пазарът на имоти е сложен и гъвкав, абсолютно винаги гледайте консултантът ви да е детайлно запознат,иначе губите не малко пари

# 8
"Работила съм" за тях ,ако изобщо може да се нарече работа. Бях по запозната от тях с чисто законовите и икономически параметри.... съответно не се хареса на колегите...пазарът на имоти е сложен и гъвкав, абсолютно винаги гледайте консултантът ви да е детайлно запознат,иначе губите не малко пари
Взимат 3,6 % с ДДС. Не проверяват документите преди да ви дкарат в ПД, въпреки че това е описано в Договора за посреднически услуги. Взимат си комисионната и после се оправяте сами. Ние изгоряхме в такава сделка и сега ги съдим.

Общи условия

Активация на акаунт