Паническо разстройство - 60

• 56 058
  • 773
  •   1
Отговори
# 315
Благодаря ranimi! Едно към едно са ми симптомите, с това което описваш.

# 316
Аке, и аз бях така преди да започна лечението. Откакто съм на хапчета слава богу не съм имала такива тежки епизоди. От колко време си на сегашните си хапчета?

# 317
16 месеца, стягах се да ги спирам уж като стане година и половина, пък то какво избухна

# 318
E това аз не разбирам! Почват се хапчета с намерение да се спрат. И то след фиксирани месеци. Какъв е този метод? Хапчета за кръвно, или за диабет спират ли се? Същото е и с АД. Понякога , дори често, до края и това е! Освен ако не се направи мозъка "дебелокож" , но това става с други подходи вече и си е индивидуално.

# 319
Георги, аз не съм ги намалила дори, не знам какво ми стана. Хич и не мисля вече да ги спирам.

# 320
AZ susto ne gi byah spryala nito Namalila poluci se tova zamayvane I produlji 20 dena ,sled tova potursih pomost ot lekarya si ,koyto mi smeni antidepressanta piya go vece ot 1 godina oste ne sum stabilna .Vece neznam kakvo da pravya.Snosti tukmo da zaspya podskocih zyalata pri vas imalo li e takiva momenti

# 321
Аз единствените хора, които познавам да са ги спрели е защото или са си намерили любовта, работата и т. Н или друга промяна в живота. Не знам защо така се изобразява като лечение, като то си е вече хронично.
Аз 2 месеца покрай цикъла е мармалад, само рев, за всичко и всичко е черно и край, край. Не знам кое е за предпочитане, тревогата или депреса

# 322
  • Швейцария
Akekina, спокойно, и аз съм го имала това. Постоянна тревожност, напрежение, стягане в главата, висок пулс...Не е паник атака с такъв интензитет, но е постоянно. При мен е ГТР, към него преминах след паник атаките. Странно е, че си на лекарства и пак е толкова силно. Има ли някаква причина да се чувстваш зле, нещо да се е случило? При мен е така ако имам някакъв проблем или силен стрес.Тъй като при мен е рядко, не търпя и туширам с успокоително.

# 323
Аз не намерих любов или работа, просто си увеличих още ангажираността с още работа , и си включих активно хобитата. Тогава махнах и алкохола.

# 324
Георги,направо не знам как си обръщал бутилка водка докато си бил на медикаменти. Преди 2 седмици взех,че прекалих с бирата,тоест не разбрах кога прекалих всъщност,но тая вечер ми е бяло петно. Почти нищо не помня. Никога повече...

# 325
Аз включих спорт, 2 пъти седмично-каланетика, отделно свалих едно приложение  на телефона и през дните когато не съм на каланетика и ми се доспортува правя упражненията от приложението вкъщи. Серия от 12 упражнения, която правя 2 пъти, не ми отнема повече от 20-30 минути. Наистина спорта е чудодейна панацея в нашето състояние. Може да ви звучи клиширано, но е факт. Не  е нужно да е нещо силово или 100 часа пот. Достатъчни са прости упражнения, които да са си вашите и да се правят редовно, да раздвижат кръвообращението. В нета има много варианти.
Отделно си пия стрезъма, валерианчето и лавандулата, ходя на психолог и крепя положението.
Другото ново е приема на масло от вечерна иглика, нов човек съм с него. Прочетете за него подходящо е и при ПМС.
Комбинация от малки крачки, които за сега дават положителен ефект. Ще видим нататък. Дано така да си остане!

# 326
А като сте в депресия от къде сила за спорт, аз гледам тавана по 1 час не мога да стана.

# 327
Не стигнах до депресия, имах силна тревожност и ПА.  И просто исках да си помогна и бях много мотивирана в това отношение.

# 328
  • Швейцария
И на мен депресията и безсънието много ми пречат да спортувам. Тази хронична умора и недоспиване направо ме съсипват. Насилвам се да карам колело, но си е голяма мъка.

# 329
Изобщо не е лесно, така е, но като знам, че ще помогне и си го налагам да го правя и след всеки път се чувствам добре и някак си успявам. Психиатър ми е казвал, че спорта е антидепресант. Приемам го, като лекарство и терапия. Няма да стана слаба и красива от толкова, но помага на психическото ми равновесие. Наложих си го и от декември месец ходя 2 пъти в седмицата и малко вкъщи. Не е кой знае какво, но по-добре от нищо.

Общи условия

Активация на акаунт