Паническо разстройство - 60

• 56 002
  • 773
  •   2
Отговори
# 360
И аз имах котка 15 години. На хубавите ми години. Не мога да я прежаля. Но исках някой да запълни тази празнина. Наистина е много успокояващо.

# 361
Обожавам котки. Имам котка, която обича само мъжа ми, не дава да я милвам.  Но въпреки това ме успокоява, разсмива, обичам да я гледам как прави щуротии.

# 362
Сменете лекаря. Не си правете експерименти да се самолекувате.

Иначе по моя казус с обривите - доказани дървеници са за съжаление. Започваме борба вкъщи..
А тези обриви беше една от причините да спра Сероксата. Но не съжалявам де, от него много ми се спеше..
Аууу, това с дървениците е ужас.  Ние ги преборихме,  но изхвърлихме всичко от спалнята - мебели, матрак. Десет дена и повече пръскат със силен разтвор на Айкън и чак тогава сложихме нови мебели. Още държа капани под спалнята от страх. И само мен ядяха гадовете....

Лори, и мен само хапят. За щастие явно са само в спалнята, защото цяла седмица спя в хола и нямам ухапвания.. Днес трябваше да дойде фирма да пръска,но от 2 дни съм мъртво болна и го отложихме за новата седмица.

Аз пиех Клонарекс около 2 месеца. Спрях го по схема без никакви проблеми.
Аз го пия повече време, също по схема, стигнах до 1/2 за целия ден и тази 1/2 няма спиране. Ето сега 2 дни изобщо не съм пила, ами като труп съм, то схващане на цялото тяло, то замъглено виждане, стягане в гърлото, задух, световъртеж, като погледна някой и бързо си отмествам погледа, че ми стана супер зле, абе пълен ужас.....

# 363
Zdraveyte na vsicki.Az vi poslusah smenih si psihiatura ,izpisa mi Zipraleks I clonareks malko me e strah pak v nacaloto .Pojelayte mi kusmet:)
Късмет и успех! Кажи как се чувстваш с новото лечение.🍀

# 364
Домашните любимци доказано намалят стреса. Принципно при хората с ГТР и ПР според изследвания се препоръчват кучета, за да се премахне агорафобията с разходките. Но ако липсва тази фобия, котката е също отличен помощник в борбата със стреса. Самата честота на мъркането от котките успокоява човешката нервна система. Обаче котката е много своенравна и не бива стопанина да се ядосва с глупостите, които често прави.

# 365
Тук има ли някой, който е само с депресия, без тревога и ПА? В такава ситуация какви АД се изписват?

# 366
Тук има ли някой, който е само с депресия, без тревога и ПА? В такава ситуация какви АД се изписват?
Няма разлика, пак се опитват до уцелване на правилния.

# 367
А дали отказването после няма да е една идея по-лесно, при условие, че няма ПА?

# 368
А дали отказването после няма да е една идея по-лесно, при условие, че няма ПА?

Че то и с па и без па отказването е едно и също. Аз бях в клинична депресия, лекуваха ме с амитриптилин и антипсихотик, но него приемах само 2 месеца, тъй като бях с психотичен епизод. Амитриптилинът го пих 2 години близо, имах леки неразположения при спирането, но не е било изобщо болка за умиране.

# 369
На мен психиатърът ми е пускал изследвания преди да ми назначи лекарства. Отделно личната ми пуска всяка година пълна кръвна картина. Пия витамин Д и отдавна е в норма, щитовидната ми е наред, Б12 е наред. Храня се много здравословно.
Щитовидната е нужно да бъде в оптимални стойности, а не само в норма. Антителата Тат и Мат изследвахте ли?
Ако имате фб, влезте в групата хронични възпаления и причини. Там има достатъчно информация, за тези състояния. Успех желая на всички, но тези тревожности са от някакъв бъг в системата/тялото Ви.

# 370
  • Швейцария
Да, ТАТ и МАТ са изследвани и всичко е наред. Вижте, аз лично не си пускам нито си разчитам изследвания сама. Тук изледвания нито можеш да си назначиш сам, нито да получиш резултати преди да ги е видял лекарят. И го смятам за правилно. Смятам, че ЛЛ и психиатърът ми са по-компетентни от интернет, за да могат да преценят състоянието ми и да ме лекуват адекватно. А то не е от вчера, моите проблеми са от 20 години, в които ми се правят редовно пълни изследвания и съм под лекарско наблюдение.

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 05:17 от JennyBG

# 371
И аз от години все търся къде е проблема, че да запълня дефицита,но все не намирам. По принцип от малка съм по ревлива и повече драматизирам, въпрос на темперамент е. И разбира се най-важният фактор, външният, обстоятелствата като ти се струпат на главата житейски проблеми и воала.

# 372
Какво значи отказване от АД да е трудно? Евентуално ще има съвсем лек синдром на отнемане, но по-скоро психологичен ефект, отколкото реален. Аз когато усетих че е време да махна всичко, рязко спрях. Синдроми на отнемане не очаквах, така и нямах. После с водката същата работа, но там имах синдром... На простотията. Като си трезвеник на кръчма си е направо наказание примерно! Или като няма розовите очила , които дава алкохола Simple Smile

# 373
Георгий,наскоро бях на голямо мероприятие,на което масово си махнаха главите. Аз за цялата вечер изпих половин чаша вино и не знам колко литри вода. Като ги гледах честно казано малко се съжалих какво съм си причинявала с алкохола до скоро. Казвам го в контекст с това,  че и аз реших повече да не употребявам грам алкохол.

Fallen angel, тоест изключваш "този бъг" да е в психиката на човек? Дали пък масово тези, които сме на лечение не сме минали първо през ЩЗ, витамини, минерали, баячки и планинско кокиче?

# 374
Във връзка с последните мнения бих искала да ви попитам нещо. От 7 месеца съм на ципралекс и вече спирам успокоителното, но от няколко дни се установи, че съм с хиперфункция, имам само тат антитела, според доктора съм била цяло лято така. Иначе преди да започна ад тсх ми беше добре. Възможно ли е тези проблеми с щитовидната да са причина за тревожно депресивно разстройство?

Общи условия

Активация на акаунт