Паническо разстройство - 60

• 55 987
  • 773
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте!
В момента съм в период на криза.Аз съм със силна хипохондрия,получавам ПА...
Преди години пих анафранил за няколко месеца,бях добре и го спрях.Положението ми е на приливи и отливи,но този месец е особено зле.
Посетих психиатър,който ми изписа Есцитил,все още не съм го започнала, защото прочетох ,че първия месец е ад.Предстои ми смяна на работа и ме е страх,че точно сега трябва да съм адекватна,а лекарството ще ми докара още повече изостряне на симптомите.
Има ли някой ,който го е приел леко,т.е не толкова страшно като симптоми (гадене,виене на свят)?
От два дни получих болки в мускулите на тялото,направо парене,слабост.
Мои близки казват,че това е от нервите,но аз четох за симптоми на множествена склероза и се вкарах здраво във филма.А и от два дни не ми минава...не съм настинала.
Какво да правя,не виждам как ще се успокоя,а ме е страх да взема Есцитила...
Аз пия от 2 месеца есцитил и съм много доволна
При мен странични ефекти нямаше почна да действа след 10-ия ден
Здравейте,а в началото какви странични ефекти усетихте?И кога започна да действа?

# 286
Всички ли сте на лекарства? Сигурни ли сте, че нямате проблем с щитовидна, минерали, микробиом и т.н.?

# 287
Аз за себе си съм сигурна,но болшинството от хората мисля не са наясно,че дефицитите на някои витамини и разбъркани хормони водят до психични проблеми.Скоро една потребителка с дефицити на Д и Б12 писа ,че всичко и е наред и дори ме изгони от темата,когато се опитах да и кажа,че не е така.А други скочиха да я защитават,че съм нарушавала спокойствието.Всеки има глава на раменете си и достъп до информация.Как ще ги използва си е негова работа.

# 288
  • Швейцария
На мен психиатърът ми е пускал изследвания преди да ми назначи лекарства. Отделно личната ми пуска всяка година пълна кръвна картина. Пия витамин Д и отдавна е в норма, щитовидната ми е наред, Б12 е наред. Храня се много здравословно.

# 289
Здравейте! Заглеждам един пробиотик, който съдържа жълт кантарион. Дали е съвместим с АД?

# 290
  • Швейцария
Не е, в никакъв случай не го взимай.

# 291
Джени, а защо? Интересно ми е, не съм запозната. Аз да ви кажа, че продължавам с мистериозните обриви. Явно не е било от Сероксата, както каза и психи. ПКК ми е отлична, показателите за алергии за в норма. Чудя се какво се случва. Дерматолог не намира реалната причина. Освен нещо да ме хапе, но не намирам какво. При проблеми с ЩЗ знам, че се проявяват кожни проблеми, но доколкото четох не са като моите.

# 292
Kami,  да не е от храна или някоя хранителна добавка или витамини, ако приемаш такива?

# 293
  • Швейцария
Засилва действието на антидепресанта и може да се получи серотонинов синдром, а това е опасно. Жълт кантарион не може да се пие с никакви антидепресанти.

# 294
Джени, мерси! Ще се въздържа тогава.

Раними, нямам идея. Пъпките са като от ухапано дори на някои се вижда център. Но нямам обяснение..

# 295
Джени, мерси! Ще се въздържа тогава.

Раними, нямам идея. Пъпките са като от ухапано дори на някои се вижда център. Но нямам обяснение..
Това на нещо бактериално ми прилича да е с тоя вид пъпки.

# 296
А какви неразположения имате в стомаха при тревожност?

Киселини, невъзможност да ям, гадене, понякога при силна тревожност имам и повръщане. Болка високо в слънчевия сплит.. все такива “хубави” неща.
А тежест и засищане с 2-3 хапки?

# 297
Влияе ли ви времето? Имам чувството, че при промяна на времето или при силни магнитни бури се случват кризите.

# 298
Здравейте! Пих деанксит около 8 месеца, като последно го бях намалила на четвъртинки и го спрях преди седмица. Исках да попитам при спиране на антидепресант или конкретно деанксит, някой да е започнал да вдига температура 37,6 без някаква друга причина?

# 299
На мен много ми влияе пълнолунието(което е след ден,два) винаги по време на пълнолуние се чувствам ужасно + по време на магнитни бури

Общи условия

Активация на акаунт