Паническо разстройство - 60

• 55 991
  • 773
  •   1
Отговори
# 390
Има ли някой който пие АД и хормон Тироксин?

# 391
Има ли някой който пие АД и хормон Тироксин?

Да. Аз съм на Серопрам и Л-Тироксин.

# 392
Тук някой с опит със Золофт? Какви странични имахте и помогна ли?
Помогна. Нулеви странични при мен почти. Ако не броим, че не ми пукаше за абсолютно нищо, но то това може и от времето да стана такова.

# 393
Помогна. Нулеви странични при мен почти. Ако не броим, че не ми пукаше за абсолютно нищо, но то това може и от времето да стана такова.
Да не тръгна гола по улиците?

# 394
Моя приятелка ми сподели същото, но каза, че й се случва при по-дълъг прием (в нейния случай 2 години). Не е ходила гола при улиците Simple Smile просто не взима нещата твърде навътре, не се интересува както преди толкова много какво мислят останалите или как се чувстват… което, както тя самата казва, особено за хора като нас, всъщност си има доста позитиви Simple Smile))

# 395
До толкова спря да ме впечатлява всичко, че на една катастрофа пред мен дето стана, единия пътник му събирахме частите из полето без да се впечатля. Впрочем човека оцеля, но без 3 крайника.

# 396
Калина, аз в момета пия Золофт от 2,5 месеца. Зверско безсъние получих от него - рязко събуждане в 2-3 ч. със стряскане и ужасна нервност, и невъзможност да заспя впоследствие. Заради което ми включиха Тритико вечер. Получих и много силно треперене на ръцете, като тремор - отшумя след 2- рият месец. За сега не мога да кажа, че има невероятен ефект, все още му се ядосвам, че ми наруши съня по този брутален начин, и се налага да пия второ лекарство заради страничен ефект на първото.
Преди това 6 години пих Ципралекс и нямах никакви странични ефекти.

# 397
А защо не си продължихте ципралекса?

# 398
Ами започнах да получавам много често панически атаки, много силна тревожност и натрапчиви мисли, сякаш спря да ми действа, и с психиатъра решихме да го сменя. Може би беше грешка, и трябваше по друг начин да се овладее положението… С Ципралекс се чувствах нормалното си аз, докато със Золофт не, поне все още, все пак 2,5 месеца е малко време, или поне така смятам.

# 399
Ужасно мн странични ефекти чета за него по групите. За всички АД ли е това? Или просто пишат предимно хората с проблеми?

# 400
Според мен по групите пишат хора които имат от какво да се оплачат и за това само такива мнения се срещат. И ще срещнеш противоречиви отзиви за всеки антидепресант. Който е доволен си живее живота и не оставя коментари тук и там. Според мен, след като ти е назначен, започни да си го пиеш, без да пробваш няма как да знаеш- може това да е точно твоето лекарство и да нямаш никакъв страничен ефект!

# 401
Здрасти, банда Simple Smile

Вчера посетих психи като от месец вече съм на 1/2 Бринтеликс от 10мг.
След направена оценка към момента ми даде оценка 6,66, тоест надскачам с малко отличния 😆
Каза да продължавам до края на месец Май след което ще опитаме да го спра и да видим какво ще се случи. Попита ме да не съм отишла в другата крайност с превъзбуденост и прекалена незаинтересованост и непукизъм, но според мен, както и хората около мен съм ОК в това отношение и мога да кажа,че се чувствам себе си.
Пусна ми талон за ендо,с който са борим дефицита на витамин Д.
Желая ви чуден петък!

# 402
Ами започнах да получавам много често панически атаки, много силна тревожност и натрапчиви мисли, сякаш спря да ми действа, и с психиатъра решихме да го сменя. Може би беше грешка, и трябваше по друг начин да се овладее положението… С Ципралекс се чувствах нормалното си аз, докато със Золофт не, поне все още, все пак 2,5 месеца е малко време, или поне така смятам.
az susto 5 godini byah na zipraleks cuvstvah se Kato az ,zasili se trevojnostta lekarya mi resi da go smeni s duxet60mg .1 godina mucene s Toya duxet sega lekarya resi pak da opitam s zipraleks ot 6 dena go piya da vidim kak ste se pocuvstvam,mnogo sujalyavam,ce ne se opitahme da vklyucim nesto I da ovladeem polojenieto.Za 1 godina probvahme atarax ,linefor,clonareks,I nakraya sega pak zipralek,koyto se nadyavam da mi pomogne pak

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 18:19 от Belgin Mehmedova 660965

# 403
Belgin Mehmedova и моят психиатър ми предлага като опция да се върна на Ципралекс, но аз се чудя дали това е добра стратегия по принцип? Някой по знаещ ако може да се включи дали е ок връщане към антидепресант който в някакъв момент е спрял да помага? И изобщо дали е вярно да се каже, че антидепресант който ти е помагал дълго време в един момент просто така спира да работи както се очаква, или нещо друго се случва?

# 404
Belgin Mehmedova и моят психиатър ми предлага като опция да се върна на Ципралекс, но аз се чудя дали това е добра стратегия по принцип? Някой по знаещ ако може да се включи дали е ок връщане към антидепресант който в някакъв момент е спрял да помага? И изобщо дали е вярно да се каже, че антидепресант който ти е помагал дълго време в един момент просто така спира да работи както се очаква, или нещо друго се случва?
Ne mislya ce bese sprlyalo da deystva pri men,baba pocina pred ocite mi sled tova se vlosiha nestata ,mislya ce ako byahme dobavili vremenno nesto do zipraleksa nyamase da se muca 1 godina

Общи условия

Активация на акаунт