Паническо разстройство - 60

• 55 796
  • 773
  •   1
Отговори
# 510
работите ли, спортувате ли, имате ли някакво хоби, изобщо нещо, което да ви откъсва от тези мисли ?
Работя, да. Това ми помага значително. По принцип спортувам, в момента не. Обичам да излизам с приятели и да прекарвам време с тях. Но когато ме налегне такова състояние губя желание за всичко и се фокусирам само върху проблема.

# 511
Лаве,пусна ли стерилна урина?

# 512
работите ли, спортувате ли, имате ли някакво хоби, изобщо нещо, което да ви откъсва от тези мисли ?
Работя, да. Това ми помага значително. По принцип спортувам, в момента не. Обичам да излизам с приятели и да прекарвам време с тях. Но когато ме налегне такова състояние губя желание за всичко и се фокусирам само върху проблема.
да, разбирам ви

# 513
Лаве,пусна ли стерилна урина?
Не съм, личната ми изписа антибиотик заради респираторната инфекция. Междувременно ме прати на ехограф и утре ще ходя. Ще повторя изследванията като мине малко време след антибиотика, но не ми излиза от главата, че може да е нещо лошо. Sad Прочетох вече всичко възможно и разбира се си поставих най-ужасните диагнози. Надявам се тези резултати да са следствие на вируса и постепенно да се нормализира всичко, включително и психиката ми. 🙏

# 514
най-вероятно заради вируса са се объркали резултатите, това и лекаря би трябвало да ви го каже, напълно нормално е след вирус/инфекция да има промяна в някои кръвни показатели

# 515
най-вероятно заради вируса са се объркали резултатите, това и лекаря би трябвало да ви го каже, напълно нормално е след вирус/инфекция да има промяна в някои кръвни показатели
Да, за кръвните ми обясни. Аз за резултатите от урината се притесних и започнах да задълбавам в тази посока. За момента нямам много какво да направя освен да изчакам. Благодаря ви за включването. Simple Smile

# 516
Лаве,повтори урината като спреш АБ и мине достатъчно време. Да не ти казвам преди време едни еритроцити в урината на малкия какви ужаси ми докараха. А всичко беше от забелването на пишлето. Повторихме след някакво време и всичко беше в норма. Сигурна съм,че и при теб ще е така. Търси рационални решения, гони лошите мисли поне,колкото успееш! Дръж ни в течение! 🤗

# 517
Здравейте.Може ли мнение за д-р Аделина Джорджанова,гр Варна?

# 518
Гергана Иванова 695954, във връзка с екстраистолите да ти кажа, че и аз ги имам от 4-5 години. До сега лек не съм намерила. За този период съм пила и бетаблокер, включително и в момента съм на минимална доза. Приемам го основно, защото ускорявам пулса, като в последствие се появиха и екстраситолите. Отвратителни са!!! В началото изпитвах ужас от тях, мислех си, че е на умиране работата, защото идват изведнъж, много силни и за кратко, но никога не знаеш кога и по колко пъти на ден. Не знам въобразявам ли си, но имам усещането, че ги усещам повече когато пия бетаблокера, кардиолозите казват, че не е възможно, но това са мои наблюдения. Пия магнезий и омега 3, но за сега все още ги имам. Ще те следя и ако намериш спасение ще почерпя опит. Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 20:59 от ranimi

# 519
Георги, благодаря ви за отговора!
На какви мисли следва да ме наведе тогава подобна реакция на организма ми, особено като ми се случва с два медикамента вече?
Това рязко спадане на вътрешното напрежение и тревожност, буквално от днес за утре след спиране на медикамента е показателно за нещо, но за какво?

# 520
Георги, благодаря ви за отговора!
На какви мисли следва да ме наведе тогава подобна реакция на организма ми, особено като ми се случва с два медикамента вече?
Това рязко спадане на вътрешното напрежение и тревожност, буквално от днес за утре след спиране на медикамента е показателно за нещо, но за какво?
За адреналинова умора. Кортизол изследван?

# 521
Не, не съм изследвала кортизол. Благодаря за насоката!
Според вас изследване на кортизола от слюнка или от кръв е по валидно като резултат? 3- кратен кортизол ли ?

# 522
И аз никога не съм.
Много е кофти това хипохондрията. Още не съм започнала золофта, познайте защо....панически страх от страничните, за които четох. Стана един омагьосан кръг и ме срам даже да го споделя това.

# 523
Георгий, аз изследвах кортизолов ритъм в кръв. Излезна кофти резултат, от който много ме е страх. Час с ендокринолог имам чак за 26.02.

# 524
Не, не съм изследвала кортизол. Благодаря за насоката!
Според вас изследване на кортизола от слюнка или от кръв е по валидно като резултат? 3- кратен кортизол ли ?
За начало сутрешен слюнка и кръв. Ако там няма изменения, няма смисъл трикратен.

Общи условия

Активация на акаунт