Паническо разстройство - 60

• 55 593
  • 773
  •   2
Отговори
# 540
Моят витамин Д излезе доста нисък, но си знам, че няма да стане Само с него.
Трети ден съм на поливинка Золофт, голямото предизвикателство.... Ами аз съм била забравила какво е човек да се чувства нормално. Още на същия ден подейства, щом ми се прииска да отида в мола да си купя дрешки 😁, а аз не обичам по принцип.... Това в рамките на шегата. Дано да е така все, само сънят ми се развали, но поне будувам усмихната. Довечера ще вкарам третинка тритико да поспя. Благодаря ви! Животът в прекрасен и трябва да го живеем, независимо кой с хапчета, кой с билки. Успоредно си пия витамините, разбира се, книжки, терапии и каквото там друго трябва.
На 5ти ден ще започна и още една половинка наобяд на золофт, надявам се безпрепятствено.

# 541
Kalina1985 , ти си поредното доказателство, че животът е прекрасен, ако на човек успеят да му улучат правилните хапчета от първия път Simple Smile

# 542
Хахахаха не смея да се хваля, то е мн рано, едва трети ден. Като чета с увеличаването на дозата започват да се проявяват.

# 543
Kalina1985 , ти си поредното доказателство, че животът е прекрасен, ако на човек успеят да му улучат правилните хапчета от първия път Simple Smile
LaughingLaughingLaughing Вярно е, но това улучване някой път трае дълго и досадно....

# 544
Пиша, защото както по - рано обсъдихме, пишат хора предимно за страничните ефекти. Никой не влиза да каже ето това пих, ок съм. И като цяло останах с впечатление За какво изобщо се изписва това нещо, то 90 процента сакатлъци после? Сега си дръпнах дявола с добрия отзив, но един човек да има, на който ще съм в помощ ще е добре.

# 545
Аз писах преди няколко страници. От 20 г. пия АД и не смятам да го спирам. Само дето първия който пих 20 г. започна да не ми действа и го сменихме със Сероксат. Сега от Сероксата нещата са по-добре. Радвам се за Калина1985 че Золофт-а и действа добре.

# 546

Банда,какво ще кажете за тези хормони?

# 547

Банда,какво ще кажете за тези хормони?
Бетон си. Идеални хормони

# 548
Мерси,сега остава да редуцирам и нивата на витамин Д..
Калина, все така да си добре,че и повече!
Наистина е много индивидуално с медикаментите. На мен например Сероксат ми се отразяваше супер зле, с Ципралекс нямах особена промяна. Сега съм на 1/2 Бринтеликс и пак да кажа,че това наистина е моето хапче.

# 549
Наистина е много индивидуално с медикаментите. На мен например Сероксат ми се отразяваше супер зле, с Ципралекс нямах особена промяна.
Какво ти беше от Сероксат-а? На мен Ципралекса не ми се отрази добре, със Сероксата съм по-добре.

# 550
Аз от бринтеликс бях точно 3 дни и го спрях.Чувствах се ужасно.Повеъщах,чувствах се замяна,виеше ми се свят....... направо като дрогирана бях

# 551
Darvo, от Сероксата се чувствах ужасно отпаднала, постоянно ми се спеше, вечер лягах супер рано,сутрин нямах никаква сила да стана. Беше ми апатично. Но пък на теб явно ти действа добре. На мен Бринтеликс ми се отразява добре без никакви негативи засега, на Звездичка не. Та да,доста е относително.

# 552
  • Швейцария
Kamille, супер са ти изследванията.
Аз днес получих паник атака. Майка ми е в БГ и се разболя, аз далече. Категорично отказва да пусне лекар вкъщи и ме обвинява, че ще получи инфаркт ако й пратя лекар. Изпаднах в криза, звъннах на двама приятели доктори и сега я лекуват по телефона. Почна антибиотик. Бясна съм, как може да ми го причинява, при положение, че знае от какво страдам. Взех един диазепам и 2 приспивателни и пак успях да поспя само 4 часа. Дано се оправи и не се наложи да взимам самолета, защото в това състояние май не мога и до летището да стигна.

# 553
Джени,много неприятна ситуация. Sad Стиснати палци майка ти да се оправи и да не върви с рогата напред. За съжаление обаче близките ни не винаги се съобразяват със състоянията ни.. Аз хиляда пъти помолих да не ми се споделят някакви лоши новини за болести и сие за хора,които не са ми никакви,но си чувам всякакви разкази по неволя. Но се и убедих,че хора,които не са минали през нашите филми няма и как да ни разберат.

# 554
Успех ♥️ да. Няма как да знаят какво е, но с елементарна емпатия би трябвало да влязат в положения.
Тук има ли някой от Варна? Ако да, при кого се следи?

Общи условия

Активация на акаунт