Паническо разстройство - 60

• 55 557
  • 773
  •   1
Отговори
# 630
Аз откакто съм на АД съм със задна хрема като водичка секрет, както и подута сливица. Къде е връзката не знам.
Разбутаха ми се и хормоните май, ПМС със силни болки в гърдите и обилен цикъл след това. А стомахът ми все едно има дупка и постоянно стърже..... Като цяло бутат на всяко едно ниво в тялото.
Разбрах, че съм рядък случай да подействат на ден първи, затова реших да не увеличавам дозата. Явно всичко наистина е индивидуално и всеки търси своето. Сега не знам дали да ги сменям заради стомаха и нарушения сън или да нв го броя за голям проблем.

# 631
Kalina1985, задна хрема не е от АД определено. Вземи нещо против алергии като кетотифен. Той е много хубав препарат, български е и го пият даже деца.... Стомахът стърже и на мен и не мога от това да заспивам, сякаш съм гладна. Но от моя опит знам, че за мен това не важи, че някакъв антидепресант ще ми подейства с времето, ще изчезнат странични ефекти и прочее.... Ако ли с приемане на хапче АД не се чувствам добре и след месец пак няма да ми е добре. Изписа ми миналата година психиатърът Есобел. Изпих първата таблетка, усетих спокойствие, главата почна да почива от лоши мисли и така го пих 1 г. Сега го спрях...някак за панически атаки не ми помага.

# 632
Здрасти,банда! Скоро не съм се включвала,как сте?
Аз отново лепнах някакъв бацил и всеки път се обърквам какво мога да пия в съчетание с АД.. Миналият месец адската хрема с главоболие,сега същото плюс бонус температура и суха кашлица. Все правя тестове и все са отрицателни.

Есобел,Ципралекс при мен и двете не помогнаха в борбата с ПА.
Калина,според мен задна хрема и АД няма как да имат общо. По-скоро се насочи с тези симптоми към нещо алергично,все пак сега цъфтят вече доста неща навън.
Бъдете здрави!

# 633
А защо да не е алергия към съставките на золофт или тритико?

# 634
Здрасти,банда! Скоро не съм се включвала,как сте?
Аз отново лепнах някакъв бацил и всеки път се обърквам какво мога да пия в съчетание с АД.. Миналият месец адската хрема с главоболие,сега същото плюс бонус температура и суха кашлица. Все правя тестове и все са отрицателни.

Калина,според мен задна хрема и АД няма как да имат общо. По-скоро се насочи с тези симптоми към нещо алергично,все пак сега цъфтят вече доста неща навън.
Бъдете здрави!

може да е гадния грип, който върлува сега, аз вече 10-ти ден съм на легло от него, самият грип отмина за 4-5 дни, ама при него има постгрипни гадости като отпадналост, липса на апетит и т.н.     
А отделно придружено с паник атаки е ужас

# 635
А кое помогна ако не е тайна?

# 636

Сероксат. Но от него имах други неразположения.

# 637

Сероксат. Но от него имах други неразположения.
Аз със сероксата се сблъсках преди около 2 години и за съжаление не ми беше ок с него. Напълнях и имах ужасни странични ефекти при спирането му. Подейсва ми още на ден 2-ри. Сега от 3 м. пия Ципралекс и той също ми подейства на първата седмица. Уж от него не се пълнее, но запоичнах да забелязвам задържане на вода и някакси подпухналост. Според мен се объркват обяната на веществата и метаболизма се забавя.

# 638
Ами аз бях така-не се повлиявах от тези, както се изрази последният ми лекуващ, който буквално ми спаси живота - по-новите лекарства. И затова се наложи да вкараме тежката артилерия - трицикличните антидепресанти, които са най-старите на пазара, абсолютно най-евтините. Три месеца след началото на приема им се върнах обратно към живота. Допреди тях Буквално бях провесена през терасата(не преувеличавам).
кой е този антидепресант?

# 639
Мм да, освен задна хрема, от 2 седмици ми е подута едната сливица. Сега изкарах листовката, страничен ефект са. Някой има ли идея дали ще спрат или да сменям хапчето. Ще се обадя и на доктора, че сливицата вече мн боли, а не знам съвместимо ли е с антибиотик

# 640
Мм да, освен задна хрема, от 2 седмици ми е подута едната сливица. Сега изкарах листовката, страничен ефект са. Някой има ли идея дали ще спрат или да сменям хапчето. Ще се обадя и на доктора, че сливицата вече мн боли, а не знам съвместимо ли е с антибиотик

Обсъди го с лекаря, но и аз докато пиех Сероксат имах обриви (също описано като страничен ефект) , смених го и заради други неразположения, обривите продължиха и се оказаха дървеници. Та,да .. няма гаранция на сто процента,че е от лекарството.

# 641
Да, знам, че звучи налудничаво, но си познавам тялото и такава вода да ми тече и да се храча не помня в живота си 😬

# 642
Ами аз бях така-не се повлиявах от тези, както се изрази последният ми лекуващ, който буквално ми спаси живота - по-новите лекарства. И затова се наложи да вкараме тежката артилерия - трицикличните антидепресанти, които са най-старите на пазара, абсолютно най-евтините. Три месеца след началото на приема им се върнах обратно към живота. Допреди тях Буквално бях провесена през терасата(не преувеличавам).

Амитриптилин.
За съжаление с кофти странични ефекти, но ситуацията тогава не позволяваше повече грешки.
Аз лежах в психиатрия, там веднага започнаха с високи дози, и наистина бързо се усети подобрение, защото положението при мен беше буквално много тежко. Даже сега като се сещам, наистина ме побиват тръпки…

# 643
Калинче, от кога си така?
При мен е нещо подобно в момента като започнах с храчки и носът ми течеше като чешма. Оказа се ужасен вирус. Обсъди го, но пак казвам може и нещо алергично да е. Според мен е малко вероятно да е от АД, но знае ли се.

# 644

Амитриптилин.
За съжаление с кофти странични ефекти, но ситуацията тогава не позволяваше повече грешки.
Аз лежах в психиатрия, там веднага започнаха с високи дози, и наистина бързо се усети подобрение, защото положението при мен беше буквално много тежко. Даже сега като се сещам, наистина ме побиват тръпки…
Извинявам се, че ви разпитвам за това и че може би ще ви върна към тези спомени, но заради паническо разтройство и депресия вкарват в психиатрия ли ?

Общи условия

Активация на акаунт