на Лора на мама Синеочка и на Виктор на Sunnycat,на Иван и на Криси Много целувки на малките сладуриТака като чета за играчките на бебоците ви и се успокоявам че не само моят палавник се радва на кутий и чантички за подаръци и тем подобни отпадъци
Аз през ден/два му купувам разни хубави дрънкалки,чесалки и други ...алки,обаче той никакво внимание не им обръща,татито казва че си ги купувам на мен защото съм им се радвала повече 
За водата и аз я преварявам все още.
А да ви се и оплача снощи Мартин такъв рев му хвърли преди лягане,че направо се видях в чудо,от времето с коликите не ми беше ревал така.А от 2-3 дена и въобще няма апетит,яде по малко мляко сутрин и вечер и само на обед си изяжда цялото пюре.Възможно ли е това да е от зъбите?

Хайде лек ден ви желая на всички,че трябва да поработя малко
ама затопляте ли гърнето преди да ги сложите, аз само 2 пъти съм слагала Цвети и нямахме проблеми затоплях самото гърне със сушоар защото иначе пластмасата е студемичка.
). Става и като сложиш бебето на гърне и отдолу тези стерилни шишенца като чашки с капаче, а наистина е по-лесно с пликчето само че трябва да се сложи за малко 20-30 мин са достатъчни аз будя Цвети кърмя я преобличам и мия слагам пликчето като самата торбичка отива към дупето, след това си пием кафето с татито и проверяваме винаги е било пълно а и като е за толкова малко време не успява да се разлее след това.
.Откатко сме излязли от родилно нямаме бити ваксини с изключение на един Хепатит,който няма да ви кажа как го понесе
.В родилно ваксините никой не те пита искаш ли ги или не 
за справки
даде ми мноооооооого идеи 

...според мен. Аз картоф опитах да дам веднъж и не се прие, ама хич . Но го варих обелен, всъщност, аз обелих няколко картофа и изрязах най-вътрешната им част и я сварих, понеже, както вече споменах, много ме притеснява соланина в тях.
– ама то голям кеф!!!