Февруарчета 2024 - Тема 9

• 39 556
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
пери без омекотител Simple Smile нищо и няма на миртзмата не го мисли

# 526
Никакви оплаквания пуснах една стерилна урина и там пъкна, ако не я бях пуснала нямаше и да разбера, смисъл не знам дали я има като бактерия в микробиология, но микробиологията ми е чиста. Ох, ще звънна утре на доктора...

# 527
  • София
Аз взех на Тиера верде - доволна съм от други продукти и реших да пробвам и този. Ароматите са важни у нас, защото ММ е с алергии. Дерматоложката каза да е прах, без омекотител да пера и не е нужно да "стерилизирам" прането на високи градуси - бебе е, не е работник в мина.

# 528
И аз пера с тиера Верде, даже сапунените орехчета Simple Smile От време на време вземам Тri bio или Ecoline за разнообразие Sweat Smile
От 4,5 години не мога да понасям силно ароматизирани неща, направо ми става лошо. А Тео бебе толкова силно ми смърди, че го усещам през 2 пресечки Laughing Свекървата много държеше с него да съм перяла ахахаха

# 529
Ако е в урината задължително пускаш нова . Защото моде да има грешка , детето ми имаше грешка така точно с Е коли в урина. Трябва пускане след душ , пишкане на вън и после в буркана без допир до тялото на буркана
Никакви оплаквания пуснах една стерилна урина и там пъкна, ако не я бях пуснала нямаше и да разбера, смисъл не знам дали я има като бактерия в микробиология, но микробиологията ми е чиста. Ох, ще звънна утре на доктора...

# 530
Да, точно така направих, ще пускам нова задължително, просто нямам никакви оплаквания, а съм имала цистите поне 4 5 пъти, та знам какво е. Ма то пак ще.чакам, защото стерилната урина ми излиза до 3 дни, та не знам, ще.видя какво ще каже доктора

# 531
Не е задължително да има оплаквания. Пусни още една, ама почвай антибиотик докато чакаш според мен.

# 532
  • София
Аз изпрах доста от нещата вече и изкарах столчето за кола да се проветри, че си мирише на пластмаса яко. Чантата не съм я почнала...понеже още нямам нощници за болницата, време е да поръчам вече, че времето минава и стерилизатор и чаршафите за бебето, които набелязах. И да факт е че бавно става всичко, дрехите съхнат по ден-два и после ютии и тн си отива верно към седмица... Хем се чувствам вече готова донякъде да излиза, хем нищо не е готово...патова ситуация.

# 533
  • София
Аз нямам намерение да гладя - пера на 60 градуса, пускам в сушилнята и това е. Две-три перални ще са, като гледам.
sd.ad, специално за прането съм много доволна от Bio-D лавандула гелът, както и напоследък прахът им без аромат. Ама нали прахът не пише да е бебешки, викам като за пръв път да изчеткам бебока със специализиран, та затова на Тиера Grinning

# 534
Хваща ме срам, че нищо нямаме подготвено още. Сега седнах да направя списък като ви чета, че то не останало, а аз все отлагам. Всичко сме раздали и нямам нищичко за номер 2. Откъде да се снабдя с бодита с къс ръкав? Сещам се, че те най-много си харчеха сякаш.

# 535
за февруарско бебе не ти трябват ако ме питаш мен Simple Smile Аз ползвам ромпъри , бодита с дълго ръкавче и ританки , на ританките слагам чорапи понякога според ситуацията това за в нас на 20 гр .
А ако излизаме отгоре на това средно плътен космонафт , после в един чувал и шапка туй то 😀

# 536
BatMum, не си сама, споко.

Бочи, тоя сайт въобще пък не го знаех, то няма и от къде де... 🤣

happy378, пусни още една и не се филмирай в такъв случай.

На котън хъг са им яки гнездата, аз взех такова, но то защото имаше много добро намаление на бебеманията; иначе не бих.

Последна редакция: пт, 05 яну 2024, 23:16 от Freziya

# 537
аз не ползвам такова гнездо изглежда ми безумна покупка , аз ползвам на Ред кастъл кокуна бейби 3 месеца , заема ембрионалната поза и просто е нещо мега яко според мен Simple Smile

# 538
Бодита с къс ръкав взех от ХМ.

# 539
За момичетата, които чакаха намаления януари, има ли някъде или?

Общи условия

Активация на акаунт