Февруарчета 2024 - Тема 9

• 37 012
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, за колко по-рано от термин ви определиха датите за секцио? Моят АГ няма да го има в 37г.с и се чудя дали ще го дочакаме да се върне до 38+1 Joy

# 601
Моята дата е 37 + 5. Исках да е няколко дни по-рано, но докторът каза, че е рано. 😔😀 Да ти кажа честно, и аз се надявам нашия да си изчака датата...

# 602
Аз най-вероятно ще определям дата утре 😀
Кръвното от снощи е 120/80 🙏🙏
Дай Боже да си е така и да е било моментно.

# 603
Mlqs стискам палци .
Иначе датата я дават между 10-14 дена по рано ( някои  още дават повече дни по старите схеми ) Моята е с повече дни но заради астролога 😀

# 604
И аз се пазарих, но било рано 🥲 а юнакът върви и 1-2 седмици напред, ще си е чакане на тръни…
Моята дата е 37 + 5. Исках да е няколко дни по-рано, но докторът каза, че е рано. 😔😀 Да ти кажа честно, и аз се надявам нашия да си изчака датата...

# 605
Това, че детето върви по- голямо, не означава че ще се роди по- рано Simple Smile
Момченцата специално до последно се ползват от ол инклузива Sweat Smile Платили са си даже за късно освобождаване на стаята Joy
Особено при първа бременност.
Ако всичко е нормално, разбира се.
Не се притеснявайте, дочакват си датите обикновено децата.

# 606
Да, и нашето бебе е 1 седмица напред, та може да си представиш, че до датата ще се побъркам. А твоя АГ щом няма да го има, говорили ли сте какво става ако тръгне раждане в този период?

Дописвам.

Аз хвърлям по едно око и на януарските мами и там има, които не да си дочакали датата и се питам - това няма ли предвестници? Нали ще ходя на преглед, на тонове? Тези доктори нямат ли някакви сигнали, оо които разбират, че скоро ще родим и да ни оперират по-рано?

# 607
Тази седмица ще го разпитам за резервен вариант, поне за мое успокоение хаха. Кога започнаха да ви закачат на тонове?
Да, и нашето бебе е 1 седмица напред, та може да си представиш, че до датата ще се побъркам. А твоя АГ щом няма да го има, говорили ли сте какво става ако тръгне раждане в този период?

Дописвам.

Аз хвърлям по едно око и на януарските мами и там има, които не да си дочакали датата и се питам - това няма ли предвестници? Нали ще ходя на преглед, на тонове? Тези доктори нямат ли някакви сигнали, оо които разбират, че скоро ще родим и да ни оперират по-рано?

# 608
Мен от 26-27 седмица тъй като хода в отделението да ми пускат болничен - моят е завеждащ там, а в частният кабинет не минава здравна каса. Като ходя за болничен и ме пускат винаги на тонове.
Цитат
author=Zekzek link=topic=1616631.msg47442665#msg47442665 date=1704614399]
Тази седмица ще го разпитам за резервен вариант, поне за мое успокоение хаха. Кога започнаха да ви закачат на тонове?

Дописвам.

# 609
… Тези доктори нямат ли някакви сигнали, оо които разбират, че скоро ще родим и да ни оперират по-рано?
Познавайки моя доктор и чувството му за хумор, мога без да го питам да ти цитирам отговора му “ха ха ха, тъй както ми гледаш бюрото, кристална топка да виждаш?” 🤣 ММ и той не се кефи на идеята, че бебето може да се роди по всяко време, нямало ли някакъв по-фиксиран период 🤣
Ако те приемат под наблюдение и нон стоп някой да те съзерцава, сигурно ще разберат, че ще тръгне раждане. Но ако разчитат на анамнезата която снемат от нас и ние самите не сме установили някакви промени, не мисля, че има начин за подобно предсказание 😅

# 610
При мен записите започнаха 30г.с. Засега са на две седмици, а в 9ти месец ще зачестят.
И на мен ми е много странно това, как не може да се определи кога ще тръгнат тези  бебета.. И нали уж идеята на секциото е да изпревари тръгването на естествено раждане, но в същото време толкова много случаи тръгват преди това...
Интересно ми е вече много моята госпожица, с която се гласим за естествено дали би ми направила напук и да я пренося пък..😂 Аз съм от малкото жени, които не пият магнезий, нямам болки или каквито и да било крампи и тн. Съвсем малко са случаите, в които съм чувствала някакви стягане и то е било нещо леко, което не ми е изисквало кой знае какво внимание сякаш.

# 611
Здравейте! Докторката ми каза, че плацентата ми е 2 степен на зрялост, но не каза че има проблем. В 31 седмица съм и сега като чета от вкъщи разни неща много се притесних, понеже пише, че след 34г.с става втора.. Бебето е 1700г. и също каза, че явно това бебче ще се роди малко… Доста ме притесни

# 612
Момичетата, които сте за секцио - лекарите гледат максимум три седмици по-рано да вадят бебетата и общо взето след 37 навършена и преди 39 почната. За тръгване на раждане, не го мислете, просто ще направят спешно секцио и това е. Приятелката ми с инвитро и тромбофилия, и огромна миома и увита пъпна връв и анемии беше за две седмици преди термин. В 35 тръгнаха контракции на често, заступориха положението със системи и си роди когато бяха определили със секцио.
Колкото до тоя прословут магнезий , ама моля ви се не се натискайте, аз от снощи не мога да изляза от 00 😁🥳🤣 Според вас от 800 Диаспорал дневно дали мога да намаля на 400 поне докато ми се успокои корема?! Защото тея позиви ми напомнят онея другите на раждането, много не ми е забавно, Бочи би ме разбрала....аз цял живот съм с нервен стомах и право черво и съм имала подобни премеждия на нейните.
По принцип по книга раждането започва в тапата, после с малко води поетапно и накрая и контракции...някъде може и от всичко на веднъж.
Извинете ме за правописа, но аз още долекуване конюнктивит и съм циклоп 🤣🤭🧐

# 613
От 33 г.с. ще започваме тонове ние. Още не са ми мерили. Сега съм в 32 г.с.

То и аз не знам кога става напечено, че да тръгна към болницата?! Едва ли ще родя вкъщи без да разбера, ама ... Как започва това раждане? Кога да ида в болницата за това спешно секцио? 🤣🤣🤣

Аз викам на мъжа си, че колкото и неправилно да е - вляза ли в 9 месец само ще лежа и ще правя неща за задържане 😀😀😀 Никакви стълби, ходене, йога топки хаха

# 614
На мен ми действа така разхлабващо Диаспорала, та се договорихме с моята АГ да пия 400 Диаспорал и ако не ми достига да си взема и Магнерот.

Момичетата, които сте за секцио - лекарите гледат максимум три седмици по-рано да вадят бебетата и общо взето след 37 навършена и преди 39 почната. За тръгване на раждане, не го мислете, просто ще направят спешно секцио и това е. Приятелката ми с инвитро и тромбофилия, и огромна миома и увита пъпна връв и анемии беше за две седмици преди термин. В 35 тръгнаха контракции на често, заступориха положението със системи и си роди когато бяха определили със секцио.
Колкото до тоя прословут магнезий , ама моля ви се не се натискайте, аз от снощи не мога да изляза от 00 😁🥳🤣 Според вас от 800 Диаспорал дневно дали мога да намаля на 400 поне докато ми се успокои корема?! Защото тея позиви ми напомнят онея другите на раждането, много не ми е забавно, Бочи би ме разбрала....аз цял живот съм с нервен стомах и право черво и съм имала подобни премеждия на нейните.
По принцип по книга раждането започва в тапата, после с малко води поетапно и накрая и контракции...някъде може и от всичко на веднъж.
Извинете ме за правописа, но аз още долекуване конюнктивит и съм циклоп 🤣🤭🧐

Общи условия

Активация на акаунт