Февруарчета 2024 - Тема 9

• 37 022
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
бе то се продават сигурно тук там но като цяло страват като нова помпа почти

# 586
Едно стерилизиране ще свърши работа !
Приятелка ми даде ето тази помпа за кърма, обаче искам да сменя фунията и тръбичката и всичко силиконово, да остане само машинката, а другите неща да са нови. Обаче май не се продават отделно тия неща. Някой по- запознат?

# 587
Едно стерилизиране ще свърши работа !
Приятелка ми даде ето тази помпа за кърма, обаче искам да сменя фунията и тръбичката и всичко силиконово, да остане само машинката, а другите неща да са нови. Обаче май не се продават отделно тия неща. Някой по- запознат?

Ох ами да ама са пожълтели силиконите и ми е гадно да ги гледам така Grin

# 588
LaFilleDeLaMer - много благодаря за са езерният опит.  Днес най-сетне спадна на 126/86 , но ще продължа с хапчетата сутрин и вечер. Та аз от киселините не ям почти нищо различно от юфка и картофи, но явно ще трябва да вкарам и малко протеин. Следят ми тонове и доплер- за сега всичко и добре. Ще видим и урината как ще бъде . В понеделник съм си на преглед при следящият- макар че той е завеждащ и в отделението и идва да ме вижда и той настоя да ме следят тези дни. Сега съм по-спокойна, нядявам се да прескъпцаме и това ♥
mlqs С каката бях като теб,точно 140/95 потдържах два месеца докато родя в 37 и  2г.с. Лекарката ми все ме успокояваше, че ям много туршии покрай Коледа, докато накрая ме приеха в болница, понеже виждах вече звезди от кръвното и усещах слабо бебето. Държат по пет дена, а аз на ден трети започнах да  раждам. Даваха ми Допегит и действаше за два часа и после пак хвърчеше кръвното ми. Нямах белтък.
Сега съм с открита тромбофилия, тя прави също такива поразии, преди десет дена ме посъветваха да пия протеин от фитнес магазин, понеже мъничко изоставало коремчето на бебето спрямо останалите неща. Седмиците са ти хубави и настоявай да ходиш често на прегледи или винаги, когато те притеснява нещо с движенията на бебето. Всичко ще бъде наред, но задължителен контрол и почивка за теб. Успех! 🙏🍀❤
Диаспорал пия аз, преди да почна и желязото и на мен ми действаше така, аз пия 2х400 и сега в 32 седмица.
Колкото до подготовките не разчитам прекалено на мъжа ми, за него е първо детенце, имаме и кака на осем от първия ми брак. Само като му казах, че са затегнали мерките навсякъде и няма да може да си види момченцето до изписването и очите му бяха в сълзи 🥰 Имам два спонтанни преди тази бременност и водещо ни е да е здраво бебето, аз също предвид проблемите с предната бременност.
Но и признавам, че около нас приятелите ни са в еуфория, дълго чакано бебче е и всички с бебенца ще се включат с нещо алт техните дечица. Така за нас остава сега да изберем кошарката, малко козметика и памперси и да си стегна багажа скоро. Количка, дрешки, гнезда, шезлонги, вана..всичко от приятели.
Аз съм на принципа бебето и майката да са здрави, ако успея и да кърмя и сега и имаме и сушилня , нещата са леки. Ще спазим и 40 дена бебето да е вкъщи и съвсем ще има време за допълнителните неща.
На всички пожелавам да изкараме максимално много време две в едно или поне до към 37 г.с. , когато дробчетата са напълно развити.

# 589
ме вършо работа за силикона стерелизацията Simple Smile Трябва да се сменят нее хигиенично. Аз си смених всичко за моите помпи нищо че децата ми са от мен и помпите са си мои Simple Smile Както се сменят накрайници на шишетата цял живот така и това се сменя

# 590
Heart Eyes за помпата не знаех ,че правят резервни ... Екстра ! [/video]
ме вършо работа за силикона стерелизацията Simple Smile Трябва да се сменят нее хигиенично. Аз си смених всичко за моите помпи нищо че децата ми са от мен и помпите са си мои Simple Smile Както се сменят накрайници на шишетата цял живот така и това се сменя

# 591
Heart Eyes за помпата не знаех ,че правят резервни ... Екстра ! [/video]

За някои помпи има резервни, ама май точно за тази няма. Май точно за да те накарат да си вземеш нова. Все пак ако някой намери моля да сподели Heart

# 592
Mlqs Тази храна не те ли запича, че това също не е добре.....Биоанацид за киселините. Спи на високи възглавници от кръста нагоре тялото да е почти седнало. Орехи помагаха при мен за киселини. Попитай дали можеш да  пиеш протеинови шейкове, търси ги изолат да са. Аз не мога да се тъпча с месо и затова приемам такъв. Мен на феталните постоянно ми казваха да ям месо и протеин, за да не стане прееклампсия предвид предната бременност, нищо че сега не излезе риск за това на изследванията.
Имаш едни 24 дена да изкараш някак и после вече може да напъваш или да вадят бебето секцио според ситуацията. 🙏🍀

# 593
Мами, как усещате движенията на бебето? Четох, че твърде бурните и резки движения могат да са знак, че бебето се е увило прекалено много в пъпната връв и може да се опитва да се разхлаби един вид. Хубаво, но  съм със задна плацента и от 4ти месец си го усещам много отчетливо, а вече в 32 седмица вече позаякнало подскачам честичко от шутовете, които раздава. Отделно корема съвсем редовно е в неправилна, опъната в някоя посока форма. Дали някоя е обсъждала с аг-то си кое може да е знак за притеснение?

# 594
На последната ФМ, докторката ми каза че няма защо да се притеснявам, че момата се е омотала, защото те реално не дишат; самата връв е дълга и може още да се омотае даже...
Иначе и аз отнасям много силни шутове и шамари, та чак корма ми подскача, но не смятам че е свързано с омотаването

# 595
Не, нямам проблем с тоалетната - поне за сега! Биоанацид - да Бочи беше споменала и ги взимам, но протеин ще взема още днес .
От всякакви ядки получавам киселини и рефлукс и съответно ги повръщам - а повярвай ми обожавам ги.
От вчера след обяд съм с 120/80 и се чувствам добре 🙏
Но пратени ще взема да пия, защото с месото съм скарана както теб .
Спа с две възглавници отдавна, иначе положение е ужасно ..
Чай от мента ми помага за стомаха и рефлекса също .. Стискаме още малко остана ♥

Mlqs Тази храна не те ли запича, че това също не е добре.....Биоанацид за киселините. Спи на високи възглавници от кръста нагоре тялото да е почти седнало. Орехи помагаха при мен за киселини. Попитай дали можеш да  пиеш протеинови шейкове, търси ги изолат да са. Аз не мога да се тъпча с месо и затова приемам такъв. Мен на феталните постоянно ми казваха да ям месо и протеин, за да не стане прееклампсия предвид предната бременност, нищо че сега не излезе риск за това на изследванията.
Имаш едни 24 дена да изкараш някак и после вече може да напъваш или да вадят бебето секцио според ситуацията. 🙏🍀

# 596
Аз също имам изписан протеин, но ми е мега гаден и си признавам, че не го пия. Мъча се да компенсирам с храни - месо, млечни (скир, кварк), яйца.. най-вероятно не успявам, но поемам този риск. От време на време си правя някое друго смути и слагам малко протеин, но само една лъжичка.
За сведение, аз си взех млечния, може другите да не са толкова гадни.

Последна редакция: нд, 07 яну 2024, 08:59 от НямаСмисъл

# 597
странните форми на корема стегнати са контракции нищо притеснително

# 598
Шоколадовия протеин на Прегнако е много вкусен,аз си го правех с мляко и ставаше като шоколадов шейк.

# 599
Остави я ти тая работа 😁 прахчета със захар не са ми по вкуса на мен хаха, иначе сигурно е вкусен, не споря 😁

Общи условия

Активация на акаунт