С термин Септември 2024

• 46 286
  • 696
  •   1
Отговори
# 240
Гърдите ми са станали двойни, болят ме. Не мога да спя, имам киселини.

# 241
При мен е страшно гади ми се денонощно, събуждам се поне по 3 пъти да пишкам, гърдите са много болезнени.. Момичета аз вече бях 2 пъти на лекар, имаме си пулс❤ Но въпросът ми е понеже все още съм в дилема къде да се запиша за жк, от коя седмица е хубаво да съм се записала? Днес започвам 8 седмица.

# 242
И при мен може да се каже, че симптоми няма, освен гърдите и липсата на апетит което незнам дали изобщо е симптом, но нямам никакъв апетит.

# 243
И аз съм с болки в гърдите и липса на апетит. Също ми се влоши сънят - будя се по няколко пъти (без да ми се пишка). Но аз съм съвсем в началото, така че очаквам да се проявят още симптоми след някоя друга седмица.
Иначе да ви попитам - използвате ли някакво мобилно приложение за бременни и бихте ли препоръчали някое? Simple Smile

# 244
О да, и при мен има проблем със съня, даже не ги свързах нещата, защото по принцип не се наспивам много. Доста трудно заспивам и ако се събудя ходя до тоалетна, след което се разсънван и минава поне час отново да заспя Grinning и накрая се унасям, когато трябва да ставам, трагедия. А миналата седмица спях учудващо добре. В 5 г.с. съм.

# 245
Мда, същото и при мен. Направо е трагедия спането.

# 246
Аз съм толкова изморена че мога да спя по 10 часа докато не звънне алармата. Имам дни в които съм като парцал и други в които просто съм гладна постоянно. Сънувам много ярки сънища.
Galia ходих при АГ по ЗК и ме записа в 7ма седмица, но каза да дойда пак след първата фетална морфология за да ми пусне направление за изследванията по ЗК. Спомена че с болничните е голяма схема, но мисля че щом работиш в опасна среда би трябвало да ти издадат. Консултирай се с личния и АГ най-добре.
Charmony аз ползвам приложението What ot Expect и доста ми допада.

# 247
Аз не разбрах кога ще ме записва. Май след прегледа в петък. Ама доколкото разбрах няма да я има седмица, та може би ще е към 9та седмица. Абе нищо не съм разбрала общо взето Grin

# 248
При мен няма проблеми със съня. Даже напротив- по принцип страдам от недоспиване и проблем със съня. Заспивам трудно, будя се по 300 пъти, но сега е нещо страшно! Не мога да си държа очите отворени, спи ми се постоянно, а и спя като пор- няма будене. Лошото е,че изобщо не мога да си го позволя това лентяйство. Проблемите със съня бях превърнала в плюс и използвах нощните часове за работа, четене или други 100 неща. Иначе други симптоми нямам кой знае какви. От време на време ми се гади,но не е драма. Гърдите ми,милите, са си меки и безчувствени като прани чорапчета 😂😂😂
П.С. Записах се и в темата на августовските мами, предвид ,че терминът ми е 01.09. Опитът ми показва, че бебето ( живи и здрави) ще е августинче- все ги раждам 2-3 седмици преди термин ( и Слава Богу 🤣😂)

# 249
Аз се чувствам като парцал. Спи ми се непрекъснато, мога да спя денонощно, вечер имам киселини. Периода с глада отмина и сега нямам апетит. От време на време ми се гади. Друго, което ми направи впечатление е че сънувам непрекъснато!

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 14:33 от alexa83

# 250
Здравейте, днес бях на втори преглед да видим как се развивавт бебчетата всичко е нормално в 8г.с. съм по изчисления на приложението, което използвам. Днес вече чухме и пулса развиват се много добре,но на ехографа ги измериха , че са в 7с. и 4д. и съответо едното е 15.3 мм, а другото 12.9 мм само това ме притеснява, че имат разлика и незнам дали е проблем това за напред.

# 251
Нормално е да имат разлика, също е нормално да вървят няколко дни назад или напред. Всичко е точно. Много хубаво Heartbeat
Аз съм в петък да ги видим, нямам търпение вече.
Ти присъедини ли се към фейсбук групата?

# 252
Не неуспях!

# 253
Здравейте,

Аз съм от София, на 35 години,  3та бременност, 1 ва успешна с дете на 5 години и 2ра за съжаление неуспешна. По приложение, термин на 19ти септември. Ходих много рано на преглед и сега чакам с нетърпение 1.02 да чуем сърчице. Доста ми е притеснено заради предишната загуба, надявам се всичко да е наред и моята принцеса най-после да стане кака.
Може ли линк към новата грипа във Фб?
Желая лека и успешна бременност на всички.

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 16:19 от Martina_Staykova

# 254
Давам линк за новата група https://fb.me/g/p_UrZpvKYvH4NoT2Wr/7Yj1LeaG?ref=share.
Моля да отговаряте на въпросите за допускане. Simple Smile

По темата със симптомите аз съм в 8г.с. + 3, за момента  основно е болката в гърдите и зърната даже ми се струва, че има промяна в цвета им. От няколко дни започнах да спя пак нормално и да не се будя през 3 часа за тоалетна,това било нормално, защото матката с уголемяването се вдигала нагоре и не притискала мехура. Сънувам страшно много и все щуротии. Получавам киселини от някои храни и интересно вече го няма усещането за тежест ниско долу, което беше преди 2 седмици. Това е при мен Hug

Добре дошли на новите момичета и успех до финал! Heart

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 17:51 от Kitana666

Общи условия

Активация на акаунт