С термин Септември 2024

• 46 290
  • 696
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, момичета! Включвам се и аз в темата малко плахо...Чета ви, но чак днес реших да пиша, след като чух пулс ❤️Четвърта бременност ми е, първа успешна 2016 г, имам прекрасен син на 7 години и половина. За съжаление през декември 2022 г направих спонтанен аборт в 8 седмица, а през юни 2023 ме кюртираха заради кухо яйце...При тази бременност се оказа, че имам завишени НК клетки, съответно правих вливка интралипид.Също имам ниско рискова тромбофилия, но заради неуспеха преди сега си бия фраксипарин. Ох, дълго стана 😊 Та, живот и здраве терминът ми е на 12.09. Сега се водя 6 седмица и 6 дни, всичко за момента си отговаря 🙏Надявам се всичко да бъде наред този път и септември всички да гушкаме живи и здрави бебчета 💕

# 256
Здравейте момичета, ние чухме пулс и си отговаря на седмицата, но имах леко кървене и ме приеха в болница за да се възстановя, стискайте палци🤞🏻❤

# 257
Здравейте момичета, ние чухме пулс и си отговаря на седмицата, но имах леко кървене и ме приеха в болница за да се възстановя, стискайте палци🤞🏻❤

Весела, дано всичко да е наред, стискаме палци !!! HugHugHeart

# 258
Здравейте! Притеснена съм! В 5седмица и един ден съм. Вчера бях на преглед и доктора каза, че  ембриона се е захванал ниско. Ще ме прегледа пак след една седмица!

# 259
Добре дошла на новата мама и успех на всички, които имат нужда!

# 260
Здравейте, последен цикъл на 20 декември. Нередовен цикъл от 28-33-34 дни. Отрицателен тест на 18ти. Първи положителен в понеделник и вторник с бледа линия. ЧХГ във вторник 23ти - ниско 147, сряда 257. Не мога да измисля дали съм 5 седмица. Правилно ли ги смятам от 20 до 27 - 1 сед. От 27 до 3 - 2 сед. и т.н. На лекар в петък ще ходя, но изрази съмнение за извънматочна с тези ниски стойности на ЧХГ, а аз за кухо. Първа бременност ми е.

# 261
Нямам представа какво може да е, но пожелавам нещата да се развият по най - благоприятния начин!

# 262
Здравейте, аз съм 7+3г.с , за момента се чувствам добре. Съобщих на близките ми вчера и беше много емоционално❤
Аз записах час на 6 февруари в клиника Оскар при др Ковачева.(Препоръчаха ми я)  Мисля при нея да се следя до раждането. Тя изражда в Тина Киркова , което ме устройва и затова реших да сменя досегашната ми АГ.
Искам да питам някой от вас ще си прави ли прена тест? Ако да, какъв пакет си е избрал и ще може ли да сподели с нас.
Аз използвам приложението Feia бременност и съм много доволна.

# 263
Пренатест няма да правя, освен ако няма показания. Въпреки, че и да има, то за близнаци избора е доста ограничен.. И не са точни.

# 264
Здравейте, последен цикъл на 20 декември. Нередовен цикъл от 28-33-34 дни. Отрицателен тест на 18ти. Първи положителен в понеделник и вторник с бледа линия. ЧХГ във вторник 23ти - ниско 147, сряда 257. Не мога да измисля дали съм 5 седмица. Правилно ли ги смятам от 20 до 27 - 1 сед. От 27 до 3 - 2 сед. и т.н. На лекар в петък ще ходя, но изрази съмнение за извънматочна с тези ниски стойности на ЧХГ, а аз за кухо. Първа бременност ми е.

Ели отговаряш на 5г.с. +1 ден.

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 10:30 от Kitana666

# 265
Здравейте! Закъснява ми от 19ти до ден днешен. Направих си кръвен тест в трета седмица, като в началото беше 9.78 стойността на hcG, а след 3 дни беше 80, а прогестерона беше 35. Имах доста проблемна диария преди второто изследване, която все още се появява от време на време и не знам дали е нормално. Притесни ме доста. Внимавам с какво се храня и на практика почти нямам апетит. Постоянно ми се спи и имам леко гадене от вчера. Лекарят ми каза да изчакам 10 дни от закъснението на цикъла и да отида за ехографски преглед. Днес е 6ти ден, а на 30ти имам запазен час и нямам търпение да разбера как са се развили нещата към момента. ☀️

# 266
Здравей и добре дошла!
За диарията не знам, може организма ти така да реагира.
Който иска да се присъедини към фейсбук групата, да каже за да изпратим линк на лично.

# 267
Сякаш само аз не съм си правила кръвен тест. Но тук в Германия даже и не знам как да си направя без направление от лекар. Чакам си часът при лекарката на 30.01. Ще бъда в 6 г.с., дано чуем пулс и не е прекалено рано.

# 268
И аз не съм правила кръвен, но моя Шуърчек беше положителен 5 дни преди цикъл.

# 269
Моят тест изглеждаше по същия начин 4 дни преди цикъла. Знаех си,че съм бременна и на шега го направих по-рано. Замислям се и аз за прена- тест или негова разновидност( те вече са 300 вида). Явно с всяко следващо дете се ошашквам все повече и повече. Пък и с първото бях на 23, сега вече на 33....явно си оказва влияние. Искам да съм сигурна, до колкото може, че всичко ще е наред с бебочеството. Не съм се спряла все още на марка.

Общи условия

Активация на акаунт