С термин Септември 2024

• 46 286
  • 696
  •   1
Отговори
# 330
Моята АГ каза, че за нос не можело капки или мазила с Ефедрин. Да го имате предвид.

# 331
Аз от една седмица съм вкъщи с грипавата ми дъщеря, обаче да чукна на дърво, нямам симптоми. Иначе тя вече ще минава на антибиотик. Хубав период за бременеене ни се падна (особено предвид че 1вата ми бременност беше през 2020 😃). Само тия грипове да минат

# 332
Ох, аз се замислих, Недай Боже ако хванем грип, можем ли да пием противовирусните препарати? Дано не де, ама да съм информирана.

# 333
Ох, аз се замислих, Недай Боже ако хванем грип, можем ли да пием противовирусните препарати? Дано не де, ама да съм информирана.

Зависи конкретно какви визираш, но най-вероятно не Grinning
Този период с грипа мисля бързо ще мине за нас, не ми се мисли обаче за момичетата в 9ти месец в момента. Повечето области са в състояние на епидемия и с ограничения за посещения в болниците.

# 334
То противовирусно май е само Тамифлуто всъщност. И аз така предположих, ама да си питам. Grin

# 335
Една позната го приемаше, но вече в последния триместър. Мисля че АГ трябва да прецени индивидуално на база полза/риск.

# 336
Според мен за такива казуси трябва да се пита конкретно проследяващия бременността. Почти всяка бременна се разболява през този период. Лекарите обаче си имат различни преценки. Моят например не разрешава парацетамол, той е деган не дава за гадене.

# 337
Да не се стига дотам, но да, така е.

# 338
След 10тина дни вкъщи вече ми е доста едно такова… нервно да го наречем 😃 Ама ще мине, универсално правило за бременността според мен е човек да не го мисли много 😃
Утре сме на преглед, ще търсим сърдечен ритъм. В 6+4 съм. Предишната ми бременност беше установена в 8ма седмица, тогава нямаше сърдечен ритъм, и ходих пак в 9та, тогава го хванаха. Сега като се замисля, само благодарение на невежеството си тогава не съм се побъркала защо няма ритъм в 8ма 😂😂😂

# 339
Здравей те отново момичета. Имам нужда от съвет.
Днес беше първия ми преглед и останах малко шокирана, видя се сакче.
Последната ми менструация беше на 15.12.  Трансфер на един 5 дневен бласто на 02.01. Докторът каза, че се вижда само сакче и директно ми дадоха хапче за предизвикване на спонтанен, според него няма шанс
Вие какво мислите, да потърся ли второ мнение?

# 340
Последната ми менструация беше на 15.12.  Трансфер на един 5 дневен бласто на 02.01. Докторът каза, че се вижда само сакче и директно ми дадоха хапче за предизвикване на спонтанен, според него няма шанс

Boby, по изчисления би следвало да си в 6та седмица и 5 дни. За съжаление не мисля че този трансфер е бил успешен Sad  Все пак, за твое спокойствие, отиди и при друг лекар.
Ако решиш че искаш повече информация и подкрепа, в тази тема можеш да намериш много момичета минали през това: https://www.bg-mamma.com/?topic=1617800
Успех занапред!

# 341
Не съм запозната с трансферите, но 6та г.с моите имаха пулс даже. Сигурно е кухо яйце. Отиди на второ мнение. Стискам палци!

# 342

Boby, по изчисления би следвало да си в 6та седмица и 5 дни. За съжаление не мисля че този трансфер е бил успешен Sad  Все пак, за твое спокойствие, отиди и при друг лекар.
Ако решиш че искаш повече информация и подкрепа, в тази тема можеш да намериш много момичета минали през това: https://www.bg-mamma.com/?topic=1617800
Успех занапред!

Благодаря за бързия отговор.И аз съм на същото мнение, просто на моят мъж не му се вярва и си мисли, че може да е грешка 😁 за това исках мнение.
Успешен финал на всички мами от ❤️
Успех на всички мами

# 343
Боби, проследи ЧХГ през 48 часа дали нараства правилно и иди на второ мнение, според мен. Не отписвай нещата с лека ръка!

# 344
  • Пловдив
Боби, подкрепям горните мнения. Идете на второ мнение при АГ с добра апаратура. На мен ми се наложи да ида на преглед в 5+2 и се видя само сакче, отговарящо на 4+6.
За болно гърло писах по-горе за тонзилотрен(хомеопатично е) и лукчета-много ми помогнаха.

Общи условия

Активация на акаунт