С термин Септември 2024

• 46 225
  • 696
  •   1
Отговори
# 345
Момичета давам линк за групата във фейсбук. https://fb.me/g/p_Mqw3x2692cP7ruBd/Mm8I70sR?ref=share
Отново моля да отговаряте на въпросите за членство.

# 346
Аз съм с малко намален апетит от няколко дни. И сякаш имам странен вкус в устата... Дали е нормално?

# 347
Момичета давам линк за групата във фейсбук. https://fb.me/g/p_Mqw3x2692cP7ruBd/Mm8I70sR?ref=share

Само на мен ли не ми се отваря линка? Sad

# 348

Само на мен ли не ми се отваря линка? Sad

Пробвай през браузър на компютър. Някои имат този проблем през телефона.

# 349
Бяхме на преглед, имам сърдечен ритъм ❤ Докторът предложи да се видим след 2 седмици пак Simple Smile Даде ни координати за генетичен тест, утре ще се обадим, ще го правим е 9та седмица, сега съм 6та.

# 350
Браво, Танче!
Ще станем по - активни тук покрай ФМ и генетичните 😁

# 351
Ох, написала съм, че имам сърдечен ритъм, което предполагам не ви изненадва особено 😃 Както става ясно, имам си и оглупяването на бременната 😃
Успех на всички в предстоящите прегледи Simple Smile

# 352
Аз те разбрах,даже не ми направи впечатление Joy аз покрай майчинството много затъпявам..

# 353
Танчитка, къде ще правиш ранния тест, защото и на мен лекарката ми препоръча да направя, тъй като ще правя и серклаж.

# 354
Утре като звънна ще кажа, даде ми телефонен номер и не разбрах какъв ще е теста Simple Smile

# 355
Сега да ъпдейтна и аз: бебоче е в 10,4 г.с, догонило си е седмицата ( миналия месец не отговаряше съвсем,беше по-малко) , че даже и малко изпреварва. Много подвижно е за седмицата, в която е- буквално прави лупинги, маха с ръце и рита с крачета ( и предното беше такова щуро). Въпреки това трудно го виждаме, много назад е захванато - на задната маточна стена, затова още нямам и помен от корем. 100ч го търсихме къде е 😂😂😂

# 356
Сега да ъпдейтна и аз: бебоче е в 10,4 г.с, догонило си е седмицата ( миналия месец не отговаряше съвсем,беше по-малко) , че даже и малко изпреварва. Много подвижно е за седмицата, в която е- буквално прави лупинги, маха с ръце и рита с крачета ( и предното беше такова щуро). Въпреки това трудно го виждаме, много назад е захванато - на задната маточна стена, затова още нямам и помен от корем. 100ч го търсихме къде е 😂😂😂
Gerta, не беше ли с термин 01.09?, че и аз съм за тогава уж ама съм в 9г.с + 4 все още.. 🤔

# 357
Kitana666 , много правилно помниш,точно за тогава ми е терминът! Следях си цикъла с приложение My calendar, според него съм 10,4г.с. Според Feia  съм 9.4. Днес, обаче изчисленията са с гестограма ( кръглият диск, по който гинеколозите наблюдават развитието и размерите- кога, кое, колко трябва да е) и излиза 10,4, а самото бебе отговаря на 11,2-11,3 г.с. Седнах сега и аз да смятам от първия ден на последния цикъл- ми 10 седмици са си Grinning

# 358
Браво, това са чудесни новини! Hug
Аз съм чаааак на 16.02.

Пускам нов линк за групата. Ако не става, моля копирайте линка и поставете в браузъра.

https://fb.me/g/p_qQsiAfNw34nPYV3y/px4YUj5z

# 359
Kitana666 , много правилно помниш,точно за тогава ми е терминът! Следях си цикъла с приложение My calendar, според него съм 10,4г.с. Според Feia  съм 9.4. Днес, обаче изчисленията са с гестограма ( кръглият диск, по който гинеколозите наблюдават развитието и размерите- кога, кое, колко трябва да е) и излиза 10,4, а самото бебе отговаря на 11,2-11,3 г.с. Седнах сега и аз да смятам от първия ден на последния цикъл- ми 10 седмици са си Grinning

Защото и на мен по едното приложение ми го дава 10+4 , а по-другото съм 9+4. Лекаря ми каза, че второто било вярно и трябвало седмицата да е завършена, за да се брои. Иначе съм с последен МЦ на 26.11. Ти кога си?

Общи условия

Активация на акаунт