С термин Септември 2024

• 46 214
  • 696
  •   1
Отговори
# 360
Аз също съм с последен  цикъл на 26.11- съвсем заедно си вървим! Знам,че има разминавания, в 100 приложения да влезеш- половината ще сочат едно, другата половина друго. Не знам този път откъде идва грешката и защо така се получава. Предните бременности се беше ясно и точно навсякъде...Затова вярвам на следящия- гледа на монитор, следи по гестограма, гледа по размер и заключението беше ,, абсолютна 10та седмица, малко изпреварва събитията и отговаря на повече, но ти си следи по календар- 10,4". То не ми е толкова важно- седмица плюс,или минус, аз все първата половина на август ще родя, ако избутам до 17-18.08 ще е чудо 😁
П.С.Kitana666 Сега влезнах в Bremenost и гледах развитието на плода по седмици, там пише,че дължината на бебето е около 4см в 10г.с. При мен е 4,4,т.е наистина мисля, че сме по-скоро в 10та,отколкото в 9та ( почнах и аз да се обърквам вече)

Последна редакция: чт, 01 фев 2024, 13:27 от Gerta

# 361
То реално сме в 10та ама не е завършена
още (неделя ми отчита на мен) и аз така си ги броя. От понеделник ще съм в 11-та текуща и съм на преглед, та ще може да си сверим часовниците. Иначе предния път лекаря каза, че върви два дена напред. 😁

# 362
То реално сме в 10та ама не е завършена
още (неделя ми отчита на мен) и аз така си ги броя. От понеделник ще съм в 11-та текуща и съм на преглед, та ще може да си сверим часовниците. Иначе предния път лекаря каза, че върви два дена напред. 😁
Хайде тогава да идва по-бързо понеделник и да вървим заедно напред- шкембак до шкембак! 😂😁😂 Много се радвам,че така съвпадат датите, тъкмо в понеделник ще споделиш кога ще си на БХС и ФМ. На мен ми се пада около 25 март ( май...пак ще смятам) на ФМ в 18-20 седмица, в случая моята АГ иска да е в 18та седмица. А за БХС се пада към 22.02.

# 363
Сигурна ли си за БХС и ФМ?
Защото аз съм 9 дни след вас, айде моите вървят почти седмица напред де, но на БХС и ФМ ме извикаха на 19.02.

# 364
Здравейте, вчера споменах, че сме питали лекаря за генетичен тест и ни е дал телефон. Днес се обадихме и се оказа, че ни е препоръчал vision. Говорихме с консултантката и тя ни препоръча стандартния пакет за нашия случай. Ще го правя към края на 9та седмица, тоест към края на месеца. Мога да кажа за Пловдив как се процедира с тези тестове. Резултатите излизали за седмица и ги изпращали в Италия за анализ.

# 365
Сигурна ли си за БХС и ФМ?
Защото аз съм 9 дни след вас, айде моите вървят почти седмица напред де, но на БХС и ФМ ме извикаха на 19.02.
Миии.....за БХС иска са съм в 13 г.с ( или 12г.с+2-3 дни), което го гледахме по гестограма,но и по календар да го смятам, пак 22.02 излиза?!? С миналите 3 бременности ходих в 13г.с като и трите са вървели винаги напред с около седмица по размер.... сега пак ме вкара в размисли и страсти. Макар че, на БХС и да не отида няма да роня крокодилски сълзи- пълна глупост и стрес е това за мен. Ходя само при доказали се специалисти и съм сигурна,че ако има проблем ще го видят на монитор. А за ФМ пиша март, защото нямам предвид ранната, а тази в 18-20 седмица.

# 366
Аз на 19.02 ще съм точно в 11 г.с по цикъл, тоест в почти 12та. Ами явно всеки лекар вика по различно време.

# 367
Момичета, имам записан час за ФМ на 27.02 при Станулов в Афродита (той държеше да си ме види и го записа отдавна), но моето АГ ме прати и в Марковс където ще направят ФМ и БХС на 29ти. Сигурно е глупав въпросът, но нали няма да му стане нещо на бебчо от две фетални морфологии толкова близо една до друга? Доколкото знам това е ултразвуков преглед през корема ама си ме е страх да не го облъча в повече без да искам...

Между другото при мен и феталната морфология и БХС ми го препоръчаха да се направи в 12 седмица, което при мен се пада последна седмица на февруари.

# 368
Не мисля, че е проблем.
Аз съм на преглед при моята АГ на 16.02,  а на ФМ и БХС съм на 19.02.

# 369
Здравейте и от мен. В 9г.с., без никакви симптоми освен гърдите и честото ходене до тоалетна. Днес леко се притесних, защото прокървих леко и изпаднах в паника, разбира се. Успях да си тръгна от работа и да се прибера, за да легна и от сутринта всичко е ок, освен леки болки ниско долу. Понеже на съм в България, е много трудно да стигна до лекар преди понеделник, та исках да попитам дали някоя от вас е имала подобни проблеми

# 370
Марина, и аз съм записана при док Станулов за ФТ на 27.02😊

# 371
Deedeee, при всички положения, прокървяването не е добре. Няма ли как да отидеш до спешен кабинет?

# 372
Deedeee, при всички положения, прокървяването не е добре. Няма ли как да отидеш до спешен кабинет?

Няма как, от спешния телефон ми отговориха, че не е нищо притеснително, щом не е продължително и не сменям превръзки, та сега лежа и се опитвам да се успокоя

# 373
  • Пловдив
DeeeDeee, аз прокървих няколко пъти. Формулата при мен бе лежане и но-шпа. Но хубаво е да минеш ултразвук. Стискам палци да не е нищо притеснително!🍀❤

# 374
DeeeDeee, аз прокървих няколко пъти. Формулата при мен бе лежане и но-шпа. Но хубаво е да минеш ултразвук. Стискам палци да не е нищо притеснително!🍀❤

Благодаря. Утре сутрин отивам да ме погледнат, дано всичко е наред

Общи условия

Активация на акаунт