С термин Септември 2024

• 46 225
  • 696
  •   1
Отговори
# 405
Някой с болки в срамната кост? Не си спомням такова нещо при предишната ми бременност Thinking

# 406
Някоя от вас да има куче? Нещо особено прави ли се в случая освен редовно обезпаразитяване? Допълнителни тестове, знам ли...

# 407
Да аз имам болки и някой път като сядам ме боли тазовото дъно(най-точно описано) Това е нормално. Има ли сред вас някоя, която има карта за допълнително здравно осигуряване към фонд Доверие?

# 408
Някоя от вас да има куче? Нещо особено прави ли се в случая освен редовно обезпаразитяване? Допълнителни тестове, знам ли...

Нямам куче, имам две котки, които всяка година ваксинирам и периодично обезпаразитявам вътрешно и външно. Правих за всеки случай тест за токсоплазмоза и излезе отрицателен. Моята АГ каза, че най-често може да се заразим от сурово месо и външни животни.

# 409
Galia - aз съм към фонд Доверие, ако искаш може да си пишем на лично да не спамим тук - тепърва ще ги боря да ми признаят нещо. Отскоро съм при тях, но знам че много обичат да се заяждат.

Куче не, но също имам 3 вътрешни обезпаразителни котки. Преди време (след като ги прибвахме от коша) бях правила теста за токсоплазмоза и нямаше проблеми.

# 410
В Пловдив ще правя ФМ при д-р Борислав Иванов. Като цяло се следя при него, както и с първата ми бременност. Доволна съм много.
Ние също имаме котка, изцяло домашна. Правихме с първата бременност тест за токсоплазмоза, ще правим пак. Той май си е стандартен за всички бременни.

# 411
На Доверие съм и аз.Тегави са. Въпреки, че миналата бременност всичко ми върнаха без проблем. Даже за избора на екип, понеже малката се роди на 27.11 и подадох документи преди празниците, ми изплатиха между празниците. Не очаквах. Но покриват много малко по време на бременността, само 300 лв, по спомен.

# 412
Въпрос за ФМ: Тези които сте от Пловдив и София, къде ще я правите? Чудя се дали в Пловдив има добри специалисти или да ходя направо в София.

На мен ми препоръчаха Д-р Троянчев за гр. Пловдив, но все още е рано и нямам лични впечатления. Simple Smile

# 413
Здравейте, аз бях на преглед на 6.02 в МБАЛ Надежда, по препоръки ,  спрях се на тази болница да се следя и раждам!
В момента съм в 9+2 г.с , на првгледа чухме сърчицето и всичко е нормално. Записах час за БХС на 01.
Да ви попитам на някоя от вас казаха ли че секса до 13г.с не е препоръчителен? Моята изрично ме предупреди да не правя😁
Аз съм от София , кв Малинова долина😻 ще се радвам да има и други мами от квартала.

# 414
На мен изрично ми забраниха секса до 12та г.с. Но предвид обстоятелствата при мен, предполагам, ще е докрая.

# 415
Аз ще си правя ФМ при д-р Г. Амалиев ( Пловдив) с препоръка от моя АГ, скоро друга приятелка беше при него пак за ФМ и е доволна от прегледа.
Още след първия преглед, когато бях 5г.с АГ сама си каза, че няма проблем да правим секс без дори да сме я питали сигурно понеже бяхме с мъжа ми. Знам, че ако няма някакви проблеми с бременността да се прави секс разбира се все пак да не е груб и да се внимава

# 416
Да се включа и аз с мнение и при двата прегледа доктора ни каза, че всичко е позволено и нямаме ограничения за секса стига да ни е комфортно.

# 417
Gelatto, лесно ли записа час при доц. Чавеева? Моят АГ също ме насочва към нея, но в другите форуми чета, че често се случвало да не преглежда тя. Аз съм в 7г.с. и още се чудя към нея или д-р Стратиева да се ориентирам…

# 418
Gelatto, лесно ли записа час при доц. Чавеева? Моят АГ също ме насочва към нея, но в другите форуми чета, че често се случвало да не преглежда тя. Аз съм в 7г.с. и още се чудя към нея или д-р Стратиева да се ориентирам…

Моята АГ също е в Щерев и направо тя ми запази часа при последния ми преглед. Запази го за след почти месец, понеже бързо се запълвали при нея.
Четох и аз тези дискусии, че често делегира на стажанти, но мисля да си настоявам. Аз съм след инвитро и не мисля да оставям да ме претупват. Не съм запозната с др. Стратиева.

# 419
Момичета, видяхме ембиончето и чухме пулса Heart Бях супер притеснена, но се оказа, че всичко върви добре за сега. След 2 седмици ме извикаха пак на преглед. Ехографски излезе, че съм в 7с.+4, така че термина ми излиза да е 22.09.

Общи условия

Активация на акаунт