С термин Септември 2024

• 46 212
  • 696
  •   1
Отговори
# 435
Успех! Ще отмине грипа Simple Smile Надявам се покрай него и другите ти симптоми да станат по-леки Simple Smile

# 436
Да се включа и аз по темата за яденето, имам си добър апетит ама гледам да се ограничавам и не се отдавам на безразборно тъпкане, защото не искам да качвам много килограми. Въпреки това ми се струва, че съм качила около половин килограм не знам нормално ли е за 11та седмица? Като гледам, въпреки честото ходене до тоалетна си задържам и вода, не знам как става тоя номер..Thinking

# 437
Според мен става с лудите нива на хормоните 😃

# 438
Даа, на Утрогестан съм и аз мисля,че той е виновника. До 12та ще го слагам и аз. Ама и много газове No Mouth не знам вие как сте, ама нещо страшно. Сигурно пак е от него..

# 439
Здравейте! И аз като Galia ще пускам в понеделник пренатален в Cell genetics (10+5 ще съм), а феталната ми е чак на 22ри!
За яденето - аз съм си определено гладна, не просто ми се яде. Страх ме е да се кача на кантара, за да си видя “прогреса” 😀

# 440
Гладна ли...прогрес?!? Болна съм втори ден,лошо ми е и имам температура. Това е на фона на постоянно, отвратително гадене. Нищо не ми се яде и почти не ям, за сметка на това днес съм 1кг нагоре! Не знам нито какво,нито защо, нито как се случва това,но съм качила 5 кг. Sad За справка с предните ми 3 бремвнности не съм качвала повече от 13кг общо...

# 441
Колкото до моето ядене - доста си хапвам, но проблемът при мен е, че качих преди да забременея и когато се надъхах за пореден път да отслабвам се оказа, че съм бременна. Зарязах всякакви режими естествено. Освен това напоследък нямам никаква енергия, миналата седмица не отидох 2 дни на работа, лежа си по цял ден, и аз като доста от вас се чувствам като парцал. Само при едното пазарене в Кауфланд се чувствам изтощена. Добре че мъжът ми е добър и помага, дори в кухнята хич ме няма и често хапваме набързо. А ако ми остане празен стомаха, започва да ми се гади. Ще се опитвам да си задържам килограмите колкото мога по-дълго време.

# 442
Аз вчера бях на преглед и се оказа че от 10 седмица е препуснало на 11-та, 8 дни напред върви засега 😃 и аз се чудех за домашните любимци как стои въпросът, понеже сме с френчи от няколко месеца

# 443
Абе ще ги свалим после, то кг да са проблема.
Браво за бебока! Все така напред да върви.

# 444
Има ли някоя от вас, която изобщо няма апетит и има чувство за ситост. Две хапки и ми е ужасно тежко. Плюс това бях няколко дни с повръщане и постоянно гадене, за което пия Антиметил. Може да се дължи на Дуфастона, който пия заради нисък прогестерон и кафяво зацапване. Постоянно ми е тежко - 7.г.с + 5дни.
Термин 24 септември, дано всичко е наред до тогава 🌸

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 23:27 от eli2424

# 445
Аз изпитвам глад, но апетит нямам. Гади ми се почти постоянно, хапвам предимно хляб, картофи, ориз, които не ми дразнят. Не е от Дуфастона, просто до 3 месец ще сме така.

# 446
Мисля, че е нормално както и да ядем много, така и да нямаме апетит. Ще премине.

# 447
Свалила съм кг, но гледам да си хапвам. Притеснява ме, че много ми причернява и нямам сили за нищо, но не мога и да ям.
Попринцип си бях с постоянна нужда от сладко, а сега имам тотално отвращение.

# 448
И аз съм с много ниско кръвно и ми причернява. А ям. Ако не ям,не знам.

# 449
За сега в 7 и 8 седмица бях най-зле със симптомите. Спях постоянно, повръщаше ми се по всяко време на деня от най-различни неща било то миризма или косата да ми докосне гръкляна... Също така бях постоянно гладна и не съм помисляла за шоколад, а много обичам. Сега в края на 9та вече се чувствам пак като човек. Ям често, но нормално, спя както преди общо взето и си хапвам по малко шоколад.
Дано и при другите симптомите ви се подобрят скоро

Общи условия

Активация на акаунт