С термин Септември 2024

• 43 575
  • 696
  •   1
Отговори
# 165
Ох...аз просто си чакам да дойде утре и да направя теста че в понеделник трябва да е първия ден на нов цикъл по принцип.....Но тъй като бях писала преди 2-3 дни за кафяво (възможно е да е имплантационно) кървене, та се надявам да е било такова де...Друго ми прави впечатление обаче.
От седмица-две ми се случва да ходя за номер 2 в wc през ден. Аз съм си от редовните по принцип.
Всеки ден закуската ми през последните 2 седм. е кисело мляко с ядки, обядът салата, а вечерята супа. Не мисля, че е от неправилно хранене тоест. Коремът ми е като на глътнала балон и може би това е причината. Дори пих разхлабващо и пак си остана подут...Пък аз не съм от хората, които си навиват на ума едно и всяко нещо приемат за симптом, но като се случва за първи път това нещо с организма ми, естествено е да го мисля за симптом..😀
Дано утре ми покаже нещо този тест, ако ли не...От понеделник ще си покаже..🙏
Същата работа ! Стискам палци !
При мен това си е категоричен признак за бременност.  И сега съм така... Стискам ти палци !

На мен ми се подува коремът преди да ми дойде. В случая обаче твърде дълго време е такова положението и затова не го намирам за нормално.

По темата за козирог бебе момче:
- Аз съм козирог и по принцип много харесвам хората с моята зодия.
С везни изобщо не ми допада никой и затова се замислих, че ще е ирония на съдбата да дам живот на още едно везначе на тази планета, но зодията не е от голямо значение, затова трябва да мислим само да са здрави всички бебоци.

# 166
Не съм имала кисти, но една приятелка имаше киста през цялата бременност, не й е създавала проблеми.

# 167
Давам актуален линк за групата във
фб. https://fb.me/g/p_FEJyQ95MnQRjiG2T/0Q52pe4P?ref=share

По темата със зодиите аз съм дева, и се целех за дева или лъв, затова избрах да пробваме точно тогава,то пък  взе, че стана от раз. 😅

# 168
Здравейте Hug Дойде и моят ред отново да следя БГ Мама. Предният път беше преди 14 години Relaxed На 37 съм , от Варна. Ще ми е нужна помощ със сигурност , въпреки че съм минала вече по този път , защото първото раждане беше толкова отдавна , че никакви подробности не си спомням Sweat Smile Последния ми цикъл беше на 10ти декември,т.е около края на септември се очаква бебока.Според калкулатора за термин 17 септември, но по мои изчисления около 22-26 по -скоро. Закъснение с вече 7 дни и 2 положителни теста. Гърдите са подути иначе никакви други симптоми нямам сякаш. Видях, че една мама е писала за силни болки около деня,в който обикновено идва цикъла..аз също имах такива, но така и не ми дойде Grin

# 169
Здравейте бъдещи мами! Аз съм Марина, на 31 години от София и това ще ми е първа бременност.

С приятелят ми правим опити от около 6-7 месеца. С диагностицирана ендометриоза съм (3/4 степен) като вече имам една операция от лятото зад гърба си. Наскоро посетихме д-р Станулов в Афродита и по негова препоръка кандидатствахме за Ин Витро.

Последният ми редовен цикъл беше на 7ми Декември (30 дни средна продължителност и очаквана овулация около 23) и след като началото на тази седмица нямаше нищо се обнадеждих, че може би Коледното чудо се е случило. Вчера на 13ти направих тест и резултата е две чертички!

По приложение ми показва, че трябва да съм в 5г.с и термин 14 Септември. Предполагам, все още е рано за преглед при АГ, но се моля всичко да е наред.

Последна редакция: ср, 17 яну 2024, 12:08 от I am Марина

# 170
Честито и дано всичко е наред!

# 171
I am Марина, Еуanii, честитито и на двете Ви и успех до края. HugFlowers Cherry Blossom

Ако искате се присъединете и в групата във фб. Simple Smile

# 172
Здравейте дами, честито на всички и до пухкав финал.
От Пловдив съм на 25г, с термин 13.09.
През август месец имах бременност с кухо яйце/ много малко образование ходих на различни лекари с различно мнение. Направиха ми вакуум аборт началото на септември. Направих си изследвания оказа се, че имам тромбофилия, сега съм на терапия с клексан 0,4.
Видях бледа втора черничка 4дни преди закъснение (на 01.01) като новогодишен подарък и много се зарадвах. Бях на първи преглед на 10.01 с 5дни закъснение видя се сакче 4г.с+6д, което точно си отговаряше АГ каза че още рано да се види нещо друго. Но поради първия случай които имам дори да не искам да е така съм доста притеснена затова си запазих час при друг АГ на 18.01 и много се надявам този път да е всичко успешно и до финал. 🥰

# 173
I am Марина, Еуanii, честитито и на двете Ви и успех до края. HugFlowers Cherry Blossom

Китана, може ли да ми пратите отново фейсбук линк или име на групата. Когато опитам да отворя линка от вчера ме препраща към Facebook homepagе-а.

# 174

Китана, може ли да ми пратите отново фейсбук линк или име на групата. Когато опитам да отворя линка от вчера ме препраща към Facebook homepagе-а.

https://fb.me/g/p_FEJyQ95MnQRjiG2T/0Q52pe4P?ref=share

Има някакъв проблем с присъединяването на някои дами, ако не става през телефона опитайте през браузър на компютър. Blush

# 175
Здравейте,
Тази вечер направих тест за бременност и се показаха 2те чертички.
Август месец след като с мъжа ми решихме да правим опити забременях от първия път, но за жалост се оказа "кухо яйце". Всякакви изследвания пуснахме всичко беше в норма освен ниския вит.Д.
Декември месец след всичките изследвания решихме да започнем пак с опитите и чудото пак стана от 1вия път. По обясними причини освен развълнувана съм и доста притеснена. Веднага след нова година се разболях...
За сега нямам никакви симптоми. Имам леки крампи подобно на менструалните, които последните няколко дни зачестиха. Подобно беше и при първата бременност, но както и при нормален цикъл. За това и двата пъти като правих тест не мислех, че ще е положителен защото "усещах, че ми идва" Grinning
На 26години съм.

# 176
Здравей!
След кухо яйце ти препоръчвам да пиеш метилирана фолиева киселина. При позната това е било причината. Успех! Може да се присъединиш в групата във фейсбук, има линк по - нагоре.

# 177
Здравей!
След кухо яйце ти препоръчвам да пиеш метилирана фолиева киселина. При позната това е било причината. Успех! Може да се присъединиш в групата във фейсбук, има линк по - нагоре.

И фолиевата киселина беше в норма. Благодаря Heart

# 178
Здравейте! Записвам се плахо в групата, с термин 06.09.24. Днес бях на първият си преглед след трансфер на 20.12. и чухме пулс! Всичко си отговаря на 6та седмица и се надявам да продължи така до финал.
Живея в София, на 34г. и това ми е първото инвитро след няколко неуспеха приключили в ранна седмица. Оказа се че предишните бременности са били с генетични проблеми на ембриончетата. Сега сме изследвали предварително нещата и имаме един здрав борец Simple Smile

# 179
Да, аз съм си виновна значи Grinning
Рени, не знам дали седмица е ок кървене. Иди на лекар по - рано, може да има липса на прогестерон.
re:
Привет, Марти, честито и от мен официално, успех и леко да мине бременността ти.
По ранен час от сряда няма, а и се оказа, че за седмица е било в три случайни дни, от два вече го няма. но ще споделя с лекарката, имам и много още въпроси, дано препоръките към нея се оправдаят, на всички желая успех и лека и безпроблемна за е бременността Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт