С термин Септември 2024

• 42 024
  • 696
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, днес бяхме на трети преглед. Всичко е наред, видяхме бебока , който вече доста си прилича на човече,  даже шаваше с ръчички. ☺️  С размери 3,23см, върви си все още два дена напред 10г.с. + 1 съм. ❤️

# 376
Момичета, днес бяхме на трети преглед. Всичко е наред, видяхме бебока , който вече доста си прилича на човече,  даже шаваше с ръчички. ☺  С размери 3,23см, върви си все още два дена напред 10г.с. + 1 съм. ❤
Ееее,страхотно! Тъкмо това влезнах да проверя- как е минал прегледът при теб. Радвам се,ме всичко е минало наред 🌹

# 377
Аз имам 10 дни до прегледа при АГ и 2 седмици до ФМ. Вече не издържам. Подута съм като балон, корем ми личи много, все едно не съм в 3тия месец, Ами поне в 5тия. Но явно е от прогестерона и от броя на бебетата.

# 378
Терминът ми е 28.09. Трета бременност. На 45 години. Някоя от вас записала ли се е на женски консултации?

# 379
Терминът ми е 28.09. Трета бременност. На 45 години. Някоя от вас записала ли се е на женски консултации?
Привет и честито Simple Smile Аз още не съм- казаха ми да се запиша на ЖК след 12 г.с., за сега се проследявам само частно. Успешна бременност

# 380
Здравейте, момичета. Аз да попитам някой ще прави ли пренатален генетичен тест и на кой сте се спрели?

# 381
Здравейте! Мисля, че записването ставаше след 12та седмица с направление. Ще правим пренатален тест vision в 9та седмица.

# 382
Вчера лекарят ми каза, другата седмица да си взема направление от личния за следене на ЖК и ще ме запише след завършена 12-та г.с. (пада се по-следващата) и ще пуснем изследвания. Blush

# 383
Аз ще се записвам на 16ти (тогава съм при АГ), тогава ще съм почти 11та.

# 384
И аз да се похваля, чак не смея, че да не прокълна съдбата Satisfied
Бях в понеделник на втори преглед, чух пулс и видях малката бомбичка.
Все още нищо кой знае какво за гледане, аз съм в края на 7-ма седмица, но тепърва предстоят по-вълнуващите неща Heart Eyes
Искате ли да обменим информация кой от кой град е? Ако си намерим съграждани след време може и количките да бутаме заедно, дай Боже.

# 385
И аз да се похваля, чак не смея, че да не прокълна съдбата Satisfied
Бях в понеделник на втори преглед, чух пулс и видях малката бомбичка.
Все още нищо кой знае какво за гледане, аз съм в края на 7-ма седмица, но тепърва предстоят по-вълнуващите неща Heart Eyes
Искате ли да обменим информация кой от кой град е? Ако си намерим съграждани след време може и количките да бутаме заедно, дай Боже.

Аз съм в 7-ма +3 дни и вчера бях на първи преглед също видяхме пулс и поповата лъжичка ☺🥹😍 къде ходите на прегледи? 🫶🏼

# 386
От Бургас съм, но за всеки преглед пътувам до София.
Вие къде?

# 387
Честито на всички чули пулс! Много е вълнуващо Heart Eyes
Аз съм от София, Люлин.

# 388
Честито! И аз съм 7ма, миналата бях на преглед и видяхме пулс. От Пловдив сме, тук се следя.

# 389
Здравейте момичета. Записвам се и аз, бях на преглед, видя се пулс и движение даже❤️8+1 съм. Термина е 17.09☺️ От Стара Загора съм.

Общи условия

Активация на акаунт