МАЙчето с крачета тропа: " Ще живея във Европа!" (85)

• 15 043
  • 297
  •   1
Отговори
# 225
Сиска ,честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие и късмет!
Вале,честит имен ден и от мен със закъснение! Много успех и късмет!
Ники още е болна,излязоха и херписи на устата ,милата много се мъчи,боли я гърлото,не папка много.Дано мине вече Praynig
Сиска,мерси за почерпката.  bouquet
Августа на тази снимка много ми приличаш на Гуш. Grinning

# 226
Сиска, честит рожден ден!Желая ти здраве, щастие, късмет и много любов!

Вале, със закъснение честит имен ден и от мен!Всичко най-най ти желая!

# 227
И на баща си, ама трябва да го питам...май е ходил към 7...и някоя година в София да работи  Wink Гуш, да не излезем роднини Laughing

Последна редакция: чт, 15 фев 2007, 20:56 от Avgusta

# 228
  • София
И на баща си, ама трябва да го питам...май е ходил към 7...и някоя година в София да работи  Wink Гуш, да не излезем роднини Laughing

Може, може, той да е ходил (към Пловдив - аз съм от там)...или моя баща да е ходил към Аязмото  newsm78
Ама ти си им излязла по-добре, аз не толкова красива. 

# 229
 baloniСиска, Честит Рожден Ден! Да бъдеш все така идейна и никога да не оставаш без чаровната си усмивка!!!! baloni

newsm20 Валя и от мен да ти е свято името!
ако въобще си празнувала вчера

Дени е голям сладур. Дано да си е винаги такова будно момченце.

Сиска, дойде и първата вечер, в която Марти пак изкара пъшкайки и в полу заспало състояние, въпреки излезлите зъбки и като го питам какво го боли, той пак сочи бузката си, а това е знак, че го боли зъб. Явно всички не сме се отървали от идеята, че зъбките са налице.

Олеле Гуш и Августа, какви ги говорите  newsm78 Хич не се тревожете и двете сте симпатяги, голям късметлия и майстор ще излезе бащата   Rolling Eyes

# 230
Момичета, благодаря ви за честитките Hug!

Сиска, и тук честит рожден ден!От здраве и щастие да не се отървеш  bouquet!!!

# 231
Здравейте, майчета! Днес аз съм първа, заповядайте по кафенце Coffee
Тиа, с какво овладяхте обрива на Калоян? Пламен, макар и с матова кожа, още от миналата година има леки обриви като при АД, понякога по подбедриците, ръчичките, но всъщност са много леки и рядко се появяват. Сега обаче има едно много упорито петно на лявата бузка колкото монета от 50ст. и с нищо не минава. Мажех с Елидел, повлияваше се много добре, но като прочетох преди няколко дни какви странични ефекти може да има ми настръхна косата и го изхвърлих. Снощи петънцето беше много ярко червено и го намазах с Diprogenta, сега е много по-добре, но не искам изобщо да го мажа с кортизонови кремове.
Мисля, че не само Калоян имаше подобен проблем, май и Дени имаше или друго детенце? Кажете мами с какво мажете и ако може да ми препоръчате добър дерматолог?  bouquet
Тук днес пак вали ситно и напоително, пак ще си стоим вкъщи Crossing Arms  Напук на времето - хубав ден ви желаем!  umbrella

# 232
  • Bristol
Привет момичета!
Честито на празнувалите   bouquet Отдавна не съм влизала в темичката и съм изостанала с материала  Embarassed
Ние сме в София до следващата неделя. Осъществих пътуването до Атина  Whistling Беше прекрасно! Градът е страхотен и въобще тази част на Гърция е прекрасна  Heart Eyes Много неща ме впечатлиха. Изпаднах в стресова ситуация, когато трябваше да хвана такси там, но това беше част от преживяването  Mr. Green
Ели е изкарала супер с баба си. Добре са се разбирали и не е плакала, но като се върнахме ме гушна и не ме пусна цяла вечер  Hug
Тепърва ще ходим да видим свекърите. И кумата трябва да посетя. Исками се да поклюкам с фризьорката и козметичката  Laughing и ски да покараме на Алеко с Жорко  Crazy Дано да имам време. После с кеф ще се прибера в къщи да си почина  Laughing

# 233
Дона с удоволствие ще споделя кафето ти Hug

За кремовете не мога да ти помогна, освен да напомня за " Нахткерзен" на д-р Тайс, но нямам представа дали ще помогне във вашия случай.
Камий, да оздравява бързо малката буболечка.

# 234
  • гр.Велики Преслав
Здравейте.Как сте в днескашният мрачен ден?Аз съм на работа,но имам малко време да се отчета.Като стана въпрос по-горе за зъбите,по колко зъба имат вече вашите деца?Това по повод,че и нашите мъки са все заради зъби,а все още сме с 12 зъба.Още 4 кътника и кучешките ни липсват.Но наистина  не е пробил зъб без да направи проблем.И защо така бавно ги  вадим незнам?Дали пък това,че консумира много малко мляко не им забавя растежа?А иначе първият му зъб изби,когато беше на 7 месеца.

# 235
  • Mediterraneo
Моята мома е болна  smile3518 Вече близо 48 часа поддържа висока Т. И кота казвам висока, разбирайте около 39.5-40... #Crazy Вече съм на ръба на нервна криза...

Гърлото й е адски зле, взехме секрет снощи, но така или иначе започнахме Клацид. С тази Т ми е невъзможно да чакам резултатите от гърления секрет. И което е по- лошо- днес е отпусната, едва гледа, само лежи и дреме. Друг път с 40 Т е играла и бягала...От вечра на обед е изяла цифром и словом един банан и половин принцеса. Явно е грип. Вчера повърна веднъж и ми изкара ангелите. С такава Т и повръщане, първата ми мисъл беше за разни менингити и т.н.  Shocked

# 236
Димана, много лошо. А ушенцата как са... че нали и вие имахте проблем преди време? дано АБ подейства бързо.... течности поне пие ли?

Дона, и аз да си кажа за Нахткерцена на д-р Тайс. С две ръце "за"!
Елидел е доста пречистен препарат... уж действал като кортикостероид, без да е такъв, ех, как го обясних и аз.

Мери, звучиш жизнерадостно, както винаги, браво!

# 237
  • София
Сиска, честит рожден ден на патерици! Много да си здрава, все така усмихната и ведра! Бъди щастлива с двамата мъже до теб и знай, че хубавото тепърва предстои  bouquet

Валя, честит имен ден! Сега, след ЧРД-то ти не знам какво повече да ти пожелая Blush Бъди много щастлива  Hug

Тарталета, дано по-бързо се оправи малката!

Ние вчера с любимото имахме годишнина от годежа и бяхме на ресторант. Изкарахме си много хубаво, а дребосъка беше при баба си. Късната вечер също беше страхотна Heart Eyes Прибирайки се видяхме на Гуш мъжа, който определено закъсняваше и мноого бързаше. Wink

Денят на влюбените изкарахме в къщи, защото не празнуваме, но и Любака ми изкара акъла с една висока температура...след панадол и компреси с оцет и вода, темп. беше 38.6. Явно е била доста над 39, но за щастие всичко мина за една нощ. Иначе, няма сополи, кашлица, зачервено гърло. Явно е някой вирус, който го прескочихме лесно.

От понеделник започвам работа и се надявам, че ще имам възможност да влизам да ви понаглеждам. Тъпо ми е, защото съм си с вас вече почти три години, всеки ден.
За Любака хич не се притеснявам. Снощи си мислех, че усещам, че вече не съм му нужна денонощно. Достатъчно е голям и самостоятелен за да не се виждаме за няколко часа дневно. Мисля, че момента е подходящ и дано не бъркам.

# 238
Димана, не се тревожи! Ти си силна, ще се справиш и с това боледуване. Дано скоро оздравее адашката!

Дона, на Дени обривите ги овладяхме с Мустела и Нахткерцен. Отново понякога се появява по някое обривче, но е по-добре положението. Точно сега и Дени има едно червено петно на бузката, с което се борим.

Мери, завиждам  WinkСнимки имаш ли да се насладим и ние?

И тук вали и днес сме карцер у дома.

Да ви се оплача, останахме без столче за хранене CryНе съм си представяла колко ни е необходимо. Струва ми се, че докато си намерим ново Дени ще хапва едва половината от обикновените си дажби. Слагам го да седне на пейката в кухнята, но не го свърта дълго и не успява да си изяде всичко. Стискайте палци скоро да си намерим!

# 239
  • Mediterraneo
Ох, ушите са ОК  Praynig Ние и затова ходихме на УНГ. Че там й е слабото място.

Тук не вали, но с тази Т не си и помислям да я извеждам. Stop Вчера цял ден по доктори, лаборатории и т.н., днес вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт