Лакове за нокти - 167

• 41 132
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • На изток от Ада
Благодаря на всички!
Джаста, специално за теб ще го приемем като кафяв и точка!
Мн хубави маникюр сте показали!

# 436
  • София
Джаста,няма нищо черно според мен. Аз го виждам като кафяв, а сега на тази светлина дори леко лилавее☺Много го харесвам,но втората ръка изсъхна адски бавно. Дори го прецаках на две места. Утре ще го коригирам и  ще му сложа един топ.

# 437
Джаста, аз на такива цветове им казвам бледочерни.😅
Новите лакове:

Жалко че синьото е с по-малко "рошави" частички от зеленото (според мен е така само в моето шишенце, а е трябвало да са повече- иначе е много хубав лак с дискретен шимър и много мой нюанс на синьото).
Мацнах за проба на нокът върху зеленото, на три много тънки пласта. И успях да го размажа преди да снимам.😆
Скрит текст:

# 438
  • На изток от Ада
Eй и 21 вече са по 1.69лв...

# 439
Вярно ли? Добре че имам, каквото ми е харесало от тях...😄 То почти всичко на 21 ми е купувано на промоция, та няма да променям тази традиция.😉

# 440
  • На изток от Ада
Вярно ли? Добре че имам, каквото ми е харесало от тях...😄 То почти всичко на 21 ми е купувано на промоция, та няма да променям тази традиция.😉
да тъкмо гледах в Лили за Катрис.
Аз взех 10 + лака по 0.99 Ст декември....
Вероятно ще да по 1.20 на промоция! Иначе бяха мн изгодни!

# 441
  • Дубай
Искам да благодаря на Nasito8988 и Reninel за хубавите лакове. Чудесни са!Да сте живи и здрави, момичета! Инициативата е прекрасна!
Понеже ноктите ми са подкасени, има ли дами, които слагали удължители и отгоре лак? Колко време е издържал? Благодаря!

# 442
  • На изток от Ада
За нищо!
Аз пак ще пусна, че се затрупах...

# 443
  • Дубай
За нищо!
Аз пак ще пусна, че се затрупах...
Темата е виновна, води до пристрастяване 😉

# 444
  • На изток от Ада
Тъй ,аз съм фен от над 10г ... Покрай Долс взех сигурно 150 лака .

# 445
  • София
Вчера получих поръчка от Temu ,за първи път поръчвам и съм много доволна. Пристигна за 7 дни с DPD. Едно от нещата е несесер за лакове. Страхотен е и доста голям.Купих го за 5,49 лв. цена за нов потребител.

А това са стикерите

Поръчката беше пробна, имам поръчани още джундурийки,но не са по темата. Отново ще поръчам!

# 446
I.V ако имаш предвид  удължители/ изграждане с гел/ акрил - нормален лак издържа повече отколкото върху естествен нокът. Лично аз не бих си го причинила защото смятам, че увреждането не си струва.

# 447
  • Варна
Нищо, че тук е близо 20С°, аз съм в тон с очакваните виелици Grinning
Trend it up Super shine & stay 830

Всъщност изглежда повече сив, само на силна светлина синее

# 448
Попаднах на това във ФБ.Предложете ми лак,като светлия цвят или ще искам много. JoyТова сигурно е гел.

# 449
Аз съм с любима форма и синя с Перфект S120💙, TwentyOne 53 и ваденки:

Скрит текст:

Тук е на един пласт на средния пръст и на два пласта на показалеца (коренно различно стои, но на живо е много интересно):

И сниман днес в стая без пряка светлина:

Много ми харесаха тези ваденки, много нежни:

Каквото и да кажа за този син пясъчен лак, ще е малко.💙 Нито е много светъл, нито прекалено тъмен. Мени си цвета при различна светлина, има шимър, има фини чертички и точици в светъл цвят (уви, не чак толкова, колкото в зеления пясък). Проблясват фини, но дискретни брокатчета, позволява повторно нанасяне за коригиране на размазано. Съхне сравнително бързо (на минимум три пласта е на всеки нокът, сложих му от капките на Есенс), а цветът ме уцели в сърцето!😃 Форумът малко "измива" цветовете...
Ренинел, този ефект се постига с пигмент, пудра. Втрива се върху лепкавия слой на гел лак (доколкото знам, не съм пробвала), но може и върху лепило за трансферно фолио (аз имам такова лепило, което съхне без печене в лампа). Върху обикновен лак мисля, че също трябва, но трябва май и топ на водна основа, за да не се "размаже" ефектът...Това последното съм го чела в по-стара наша тема, нямам такъв топ на водна основа аз. В Алиекспрес мернах някакъв такъв, от който бързо се отказах, като видях, че с доставката ще струва почти колкото две лепила за трансферно фолио...😆
Също така, има и трансферно фолио с такъв ефект, лепенки.
Тина, мерси! А как направи ефекта- нещо "замазано" по интересен начин виждам...?🙂 Направо си в тон със задаващото се време!😁
Димяни, несесерът е чудесен!😍

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 15:54 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт